Klantenservice
Klantenservice

Hulp nodig?

Neem contact op 0512-778272

  • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
  • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
  • Gratis persoonlijk advies
  • Snelle levertijden


Vlaggenmast 12 meter12 meter
12 Meter Polyester Conisch
12 Meter Polyester Conisch

470,-

(568,70 incl. BTW)

12 meter
12 Meter Conisch Aluminium
12 Meter Conisch Aluminium

715,-

(865,15 incl. BTW)

De vlaggenmast van 12 meter adviseren we bij woningen van 13 meter of hoger, deze lengte mast is de langste vlaggenmast die uit voorraad leverbaar is. Bij bedrijfspanden heeft u veel bereik met deze hoge 12 meter masten, we adviseren deze lengte masten te Lees meer

Bent u pionier of houdt u het vaandel hoog

Het is datgene waar u als ondernemer al uw tijd en aandacht aan besteedt. Vaak zit het al jaren in de familie maar soms bent u de pionier binnen uw familie die ermee is begonnen. We hebben het dan over uw bedrijf. Iets waar u zo trots op bent en waar u zo voor leeft is dan ook een zaak die u graag onder de aandacht brengt. De ultieme manier die uw bedrijf onder de aandacht brengt is dan ook iets waar u best wat aandacht aan mag besteden; een vlag voor uw bedrijf. Een vlag is de oudste manier die ooit is gebruikt om een zaak onder de aandacht te brengen. Een vlag of een vaandel zorgt ervoor dat uw firma wordt gezien door leveranciers en klanten. Zo’n fier wapperende vlag fungeert als een baken. Het logo van uw bedrijf staat erop, en klanten weten uw bedrijf letterlijk te vinden vanaf de openbare weg.

 

Denk aan de bevestiging van uw vlag

U besteedt dan ook veel aandacht aan uw keuze voor een vlag. U zou toch niet willen dat u het belangrijkste aspect bij een vlag vergeet; de bevestiging van een vlag. Een goede vlag krijgt pas uitstraling wanneer deze aan een degelijke vlaggenmast bevestigd is. We gaan het nu met u hebben over de vlaggenmast die past bij een bedrijfspand wat letterlijk van formaat is, of wat een behoorlijk stuk terrein vanaf de openbare weg heeft. Een vlaggenmast van 12 meter koopt u namelijk niet zomaar.

 

Wanneer koopt u een vlaggenmast van 12 meter

Een vlaggenmast van 12 meter koopt u als je een bedrijfspand hebt wat 13 meter hoog is vanaf de nokhoogte gemeten. De nokhoogte minus één meter bepaalt namelijk wat de juiste hoogteverhouding is voor een vlaggenmast. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een vlaggenmast van 12 meter wanneer deze op een bepaalde afstand van de openbare weg wordt geplaatst.

Een bedrijf wat een behoorlijk stuk terrein rondom heeft kan een vlaggenmast van 12 meter laten plaatsen op 12 meter vanaf de openbare weg. Op die manier is uw bedrijf goed zichtbaar voor klanten en fungeert de vlag niet alleen als aangezicht maar ook als baken voor klanten, geïnteresseerden en leveranciers om uw bedrijf te vinden.

 

Hoe verankert u de vlaggenmast

Zo’n vlaggenmast van 12 meter is een zaak om genoeg aandacht aan te besteden. Allereerst is daar de bevestiging. Een dergelijke vlaggenmast moet goed worden verankerd in de grond en daarvoor zijn verschillende methodes beschikbaar. Allereerst is daar het kantelmechanisme waarmee u de vlaggenstok bij stormachtige omstandigheden kan neerhalen. Daarnaast is daar de grondverankering waarmee u de vlaggenstok op veilige diepte in de grond plaatst om stevigheid te garanderen. Een laatste methode is muurverankering. Wanneer de vlag pal naast uw bedrijfspand staat is dit nog een geschikte manier om de vlaggenmast vast te zetten.

Van welk materiaal is de vlaggenmast

Het laatste maar zeker niet het minste om naar te kijken is het materiaal waar de vlaggenmast van gemaakt is. U heeft de keuze voor hout. Dat is een materiaal wat behoorlijk wat onderhoud vereist om een stabiele vlaggenmast te garanderen, maar zeker bij een bedrijf wat al generaties in de familie zit geeft het de authenticiteit weer. Daarnaast heeft u de keuze uit aluminium. Dit is een materiaal wat vooral een moderne uitstraling geeft en wat minder onderhoud nodig heeft.