Klantenservice
Klantenservice

Hulp nodig?

Neem contact op 0512-778272

  • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
  • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
  • Gratis persoonlijk advies
  • Snelle levertijden


Vlaggenmast 8 meter8 meter
8 Meter Polyester Conisch
8 Meter Polyester Conisch

260,-

(314,60 incl. BTW)

8 meter
8 Meter Houten Vlaggenmast
8 Meter Houten Vlaggenmast

370,-

(447,70 incl. BTW)

8 meter
8 Meter Conisch Aluminium
8 Meter Conisch Aluminium

310,-

(375,10 incl. BTW)

8 meter
8 Meter 90mmØ Vlaggenmast
8 Meter 90mmØ Vlaggenmast

240,-

(290,40 incl. BTW)

Op zoek naar een vlaggenmast van 8 meter? We raden deze lengte aan bij woningen van 8 meter of lager, mocht u een hogere woning hebben dan adviseren ook een langere vlaggenmast. Komt de vlaggenmast bij een bedrijfspand van 8 meter of lager te staan dan ad Lees meer

Een vlag onderscheidt u van de massa

Vandaag de dag willen ondernemers dat hun bedrijf zich onderscheidt van de massa. Dit is noodzakelijk, wil je als ondernemer het hoofd boven water kunnen houden. U moet gezien worden, en u moet ervoor zorgen dat bezoekers en klanten een goede eerste indruk van uw bedrijf krijgen. Daarom kiezen steeds meer ondernemers ervoor om hun bedrijfspand te voorzien van het meest authentieke middel om de aandacht te krijgen en om hun visitekaartje te tonen. Deze ondernemers kiezen ervoor om een vlag te laten plaatsen op het terrein voor hun bedrijf. Een mooie vlag geeft weer waar uw bedrijf voor staat. Uw bedrijf heeft kwalitatief hoogstaande producten en daarnaast heeft het een karakter van vakmanschap. Wie een vlag voor zijn bedrijf plaatst is trots op het product wat wordt geproduceerd en straalt die trots graag uit naar bezoekers en klanten.

Laat uw vlag goed hangen

Veel ondernemers maken echter een cruciale fout wanneer ze een vlag laten bedrukken voor hun bedrijf. Deze vlag moet ook nog worden opgehangen, en dat is een vergeten punt. In de haast wordt er ergens een vlaggenmast vandaan getrokken waar de vlag aan komt te hangen. Een onverstandig besluit en we helpen u graag een handje bij de keuze voor de bevestiging van uw vlag. Een vlaggenmast moet u allereerst selecteren op lengte. Je hebt meerdere maten, en we willen het nu met u hebben over de vlaggenmast van 8 meter lengte. Dit lijkt een behoorlijke hoogte, maar als de vlaggenmast eenmaal bij je pand staat kan dit zomaar anders uitpakken. In principe mag u aanhouden als vuistregel dat de vlaggenmast moet passen bij de hoogte van uw bedrijfspand. Deze vuistregel gaat vooral op wanneer u een bedrijfspand met meerdere etages heeft.

De ideale hoogte van een vlaggenmast

De ideale hoogte voor een vlaggenmast is de hoogte van de nok van het dak minus 1 meter. Bij een nokhoogte van 9 meter hoort dus een vlaggenmast van 8 meter. Op deze manier is de vlaggenmast altijd in verhouding met uw bedrijfspand. Er zijn echter ook zaken die ertoe bijdragen dat u kunt kiezen voor een andere lengte van een vlaggenmast. U mag dan bijvoorbeeld denken aan de zichtbaarheid van uw bedrijf vanaf de openbare weg. Heeft u een klein terrein rondom uw bedrijf, dan bent u sowieso goed zichtbaar. Klanten, leveranciers maar ook potentiële klanten kunnen uw bedrijf gelijk goed zien. Heeft uw bedrijf de beschikking over een groter terrein rondom het pand, dan moet u meer doen om de aandacht van de klant te trekken. In dat geval moet u ervoor zorgen dat een vlaggenmast van een hoogte is die goed zichtbaar is vanaf de openbare weg. Het gaat er in dat geval om dat u deze plek strategisch kiest.

Het materiaal van uw vlaggenmast is bepalend

De uitstraling van de vlaggenmast wordt mede bepaald door het materiaal waar deze van gemaakt is. Een vlaggenmast kunt u kopen van aluminium of van hout. De eerste soort heeft een moderne uitstraling en vereist weinig onderhoud. De tweede variant straalt meer authenticiteit uit, en vereist meer onderhoud. Het is net waar uw voorkeur naar uitgaat.