Vlaggenmast 9 meter

Jouw bedrijf is datgene waar u al uw tijd in steekt en ook behoorlijk wat geld. Het is dan ook zaak dat klanten uw bedrijf weten te vinden. Dit laatste kunt u doen door bijvoorbeeld te adverteren in een huis aan huis blad. Nog efficiënter is het echter om te zorgen dat uw bedrijfspand fysiek wordt gezien. Hiervoor plaatst u reclame rondom uw bedrijfspand.

Meer informatie
 

Jouw bedrijf is datgene waar u al uw tijd in steekt en ook behoorlijk wat geld. Het is dan ook zaak dat klanten uw bedrijf weten te vinden. Dit laatste kunt u doen door bijvoorbeeld te adverteren in een huis aan huis blad. Nog efficiënter is het echter om te zorgen dat uw bedrijfspand fysiek wordt gezien. Hiervoor plaatst u reclame rondom uw bedrijfspand. De beste soort van reclame rondom jouw pand is een vlag. Hier vertellen we u graag meer over. Een vlag bij uw bedrijf geeft een aantal zaken aan. Daarmee speelt u in op het historische karakter van een vlag. U geeft aan dat uw bedrijf hoogstaande kwaliteit levert en dat u een goede partij bent om zaken mee te doen. Daarnaast heeft uw vlag de functie van een visitekaartje. Leveranciers, klanten en geïnteresseerden zien uw bedrijf vanaf de openbare weg al duidelijk en weten letterlijk de weg naar uw bedrijf te vinden. 

 

Denk aan de zichtbaarheid van uw vlag

De zichtbaarheid van uw vlag is echter iets waar ondernemers te weinig aan denken. Een vlag die gezien wordt moet namelijk aan een goede vlaggenmast worden bevestigd en daar schort het helaas nogal eens aan. We willen het dan ook met u hebben over een vlaggenmast voor jouw vlag. In dit geval willen we het specifiek hebben over een vlaggenmast voor ondernemers die een wat ruimer terrein tot hun beschikking hebben; de vlaggenmast van 9 meter. Een vlaggenmast van 9 meter is een lengte die niet zomaar bij ieder bedrijfspand past. U moet niet denken als ondernemer; hoe hoger de mast, hoe meer aanzien mijn bedrijf heeft. Deze vlieger gaat namelijk niet op. Zeker als u een vlaggenmast gebruikt om de aandacht te trekken vanaf de openbare weg omdat uw bedrijfspand niet direct zichtbaar is, moet een vlag goed te zien zijn vanaf de openbare weg. Het is dan ook verstandig om eerst een aantal metingen te doen voordat u de vlaggenmast definitief in de grond bevestigt. Een verankering is namelijk iets wat u niet meer zomaar verandert. 

 

Waar staat uw vlaggenmast

Plaatst u een vlaggenmast naast uw bedrijfspand, dan is de lengte van de vlaggenmast afhankelijk van de nokhoogte van uw bedrijfspand. Heeft uw bedrijfspand een nokhoogte van 10 meter, dan past een vlaggenmast van 9 meter daar perfect bij. U mag namelijk de vuistregel aanhouden; nokhoogte minus 1 meter is de ideale hoogte van een vlaggenmast. 

 

Denk aan het materiaal van uw vlaggenmast

Het materiaal van de vlaggenmast is eveneens bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. Kiest u  voor een houten vlaggenmast, dan straalt uw bedrijf authenticiteit uit. Een houten vlaggenmast vereist echter wel meer onderhoud wilt u deze langer in goede conditie houden. Een vlaggenmast kan ook van aluminium gemaakt zijn. In dat geval krijgt uw bedrijf een moderne uitstraling. Een aluminium vlaggenmast heeft bovendien als voordeel dat deze minder onderhoud vereist. Bedenk dus goed van tevoren hoe hoog de vlaggenmast moet zijn die u bestelt, en wat het uiterlijk van de vlaggenmast moet worden. Uw bedrijf is het tenslotte waard om gezien te worden en daar heeft u alles voor over.