1. Categorieën: Vlaggen

  De top vijf mooiste vlaggen van Europa

  Bij ons vindt u een breed assortiment aan vlaggen. Dan hebben we het niet alleen over de verschillende vormen, zoals gevelvlaggen, winkelvlaggen en compacte tafelvlaggen, maar ook met diverse opdrukken. Wij geven u een overzicht van de vijf mooiste Europese vlaggen. Deze kunt u bijvoorbeeld thuis uithangen wanneer u verbonden bent met een bepaald land. Alle varianten zijn verkrijgbaar in onze webshop.

  Europese Unie, eenheid en harmonie

  We beginnen met de vlag van de Europese Unie zelf.  De afbeelding is opgebouwd uit een blauwe achtergrond en een cirkel van twaalf gele sterren. Deze cirkel staat voor eenheid, gelijkheid en harmonie tussen de inwoners van Europa. Daarnaast beelden de sterren de eerste twaalf lidstaten van de Europese Unie uit. Dit beeld is zeer herkenbaar voor de reizigers onder ons, aangezien u dit bord dik

  Lees meer
 2. Categorieën: Vlaggen

  Bedrukte vlaggen voor verschillende doelen

  Als u aan vlaggen denkt, zult u wellicht een grote mast voor u zien waaraan een vlag van Nederland of een ander land hangt te wapperen in de wind. Of misschien denkt u aan de vlaggen die buiten hangen bij bepaalde winkels, om reclame te maken voor deze zaken. Dit zijn echter niet de enige soort vlaggen die er op de markt zijn. Er zijn nog veel meer andere en bedrukte vlaggen.


  U kunt een bedrukte vlag gebruiken voor uw bedrijf, maar u kunt ook een bedrukte vlag bestellen. Een bedrukte vlag kan zijn met uw bedrijfslogo, uw bedrijfsslogan of simpelweg de naam van uw bedrijf. Ook kunnen bedrukte vlaggen voorzien worden van een andere opdruk. Dit kan een opdruk zijn voor bijvoorbeeld een evenement of voor een feest met een bepaald thema.


  De verschillende soorten vlaggen

  Er zijn verschillende soorten vlaggen. Denk hierbij aan themavlaggen, actievlaggen, beachvlaggen, banners en tafelvlaggen. Deze vlaggen kunnen allemaal gebruikt worden om reclame te m

  Lees meer
 3. Categorieën: Vlaggen , vlaggenmast

  Kies de juiste vlag voor iedere gelegenheid en locatie

  Alle staten ter wereld hebben een eigen vlag. Deze kan gebruikt worden bij bijvoorbeeld feestdagen, maar ook bij veel officiële gelegenheden kan de vlag gevoerd worden. Veel vlaggen zijn bekend, maar er zijn er ook die wat minder bekend zijn. Bij bijvoorbeeld sportwedstrijden vindt u vaak de vlag terug op het tenue van de spelers of dragen zij voor aanvang van de wedstrijd een vlag van hun eigen land met zich mee. Bij clubwedstrijden ziet u vaak de vlag van de eigen club terug op de tribunes. Niet alle landen of staten zijn officieel erkend, maar ook zij hebben hun eigen vlag.

  Lees meer
 4. Categorieën: Vlaggen

  Een vlag voor ieder land

  Alle landen of staten ter wereld hebben een eigen vlag, waaraan u het land kunt herkennen. De meeste mensen hebben de Nederlandse vlag zelf ook in huis. U hangt deze vlag bijvoorbeeld op als u iets te vieren heeft, maar ook op dagen als de Dodenherdenking. U kunt niet alleen de Nederlandse vlag aanschaffen, maar u kunt ook een wimpel voor deze vlag kopen. Dit is een smalle strook stof die ook in bepaalde patronen (bijvoorbeeld hetzelfde als de vlag) verkrijgbaar is. De Nederlandse vlag wordt bijvoorbeeld vaak gecombineerd met een oranje wimpel, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn.

  Lees meer
 5. Categorieën: Vlaggen

  De vlaggen van de 12 Nederlandse provincies op een rijtje

  Alle staten ter wereld voeren een eigen vlag. Nederland heeft niet alleen een nationale vlag, maar heeft ook een unieke vlag per provincie. Voor de 12 provincies die ons land telt, kunt u bij Vlaggenunie zowel een vlag als een wimpel in de juiste kleuren en patroon aanschaffen. In dit artikel zetten we de vlaggen van de 12 Nederlandse provincie kort voor u op een rijtje.

  Lees meer
 6. Categorieën: Vlaggen

  Maak kennis met bekende vlaggen in Europa

  Alle landen in Europa vallen onder de Europese vlag, maar hebben ook een eigen nationale vlag. Sommige landen hebben enkele decennia geleden een nieuwe vlag laten maken, andere landen hebben al eeuwenlang dezelfde nationale vlag. Vlaggenunie verkoopt van elk land in Europa de juiste vlag. In dit artikel vertellen we meer over enkele bekende vlaggen van Europese landen. Het gaat om de vlaggen van de landen België, Duitsland , Frankrijk en Spanje.

  Lees meer
 7. Categorieën: Vlaggen

  Welke vlaggen zijn populair?

  Er zijn honderden verschillende soorten vlaggen. Sommige vlaggen zijn erg bekend, andere vlaggen kent vrijwel niemand. Bent u benieuwd welke vlaggen het populairst zijn? Lees dan snel verder, want wij beschrijven deze vlaggen in dit artikel.

  Lees meer