Geef uw event maximale zichtbaarheid met beachflags

Geef uw event maximale zichtbaarheid met beachflags

Waarom is een bedrukte beachflag de uitkomst voor jouw bedrijf? Lees er meer over in deze blog.

Haal het maximale uit uw evenement met bedrukte Beachflags

Beachflags (of beachvlaggen) zijn onmisbaar voor evenementen met een wisselende locatie! Ze zijn een krachtig middel om uw boodschap over te brengen tijdens zakelijke bijeenkomsten of persoonlijke aangelegenheden. Ervaart u al de veelzijdigheid en flexibiliteit van beachflags om uw merk of boodschap op unieke wijze te presenteren?

Toepassingen van beachflags

Beachflags zijn van oudsher vlaggen die op het strand geplaatst werden. Hier danken zij ook hun naam aan. Inmiddels bieden ze een breed scala aan toepassingen, waardoor ze geschikt worden voor diverse evenementen en situaties. Of het nu gaat om een bedrijfsbeurs, een outdoor evenement, een product lancering of een feestelijke gelegenheid. De beachvlag komt altijd van pas. Door de verschillende varianten en maten kunt u de beachflag aanpassen aan de specifieke eisen van uw evenement.

Een van de voordelen van beachflags is de flexibiliteit in plaatsing. Of u nu binnen of buiten bent, deze vlaggen kunnen overal worden geplaatst. De beachvlaggen passen zich aan verschillende omgevingen aan en zorgen voor een opvallende aanwezigheid.

Beachvlaggen bedrukken in uw eigen huisstijl

Het personaliseren van uw beachflag is een essentieel onderdeel van het benutten van het volledige potentieel. Bij Vlaggen Unie bieden wij de mogelijkheid om beachvlaggen te bedrukken met uw eigen ontwerp, logo of boodschap. Hierdoor kunt u uw merkidentiteit versterken en de herkenbaarheid vergroten. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een pakkende slogan of een opvallend grafisch ontwerp, de beachflag wordt een verlengstuk van uw merk.

Bedrukte beachvlaggen zorgen voor herkenning en bevestiging. Klanten zijn gewend dat zij blindelings naar uw locatie toe rijden, wanneer u een vaste locatie heeft. Zeker wanneer hier vlaggenmasten staan met bedrukte vlaggen in uw huisstijlkleuren. Bij een evenement met wisselende locatie zorgen bedrukte beachvlaggen ervoor dat bezoekers u weten te vinden.

Diverse mogelijkheden van plaatsing

Beachflags kunnen op verschillende manieren worden geplaatst om de gewenste impact te bereiken. Plaats ze bijvoorbeeld in clusters voor een indrukwekkend effect, langs de randen van een terrein om de aandacht te trekken of juist strategisch verspreid voor maximale zichtbaarheid. Afhankelijk van de locatie kunt u de meest ideale bevestiging selecteren. Bij een buiten locatie kunt u gebruik maken van een grondpin of grondboor. Een kruisvoet, parasolvoet, grondplaat en autovoet kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bedenk dus vooraf goed waarvoor u de beachvlaggen gaat gebruiken, zodat u direct de juiste grondbevestiging heeft.

Ook de afmeting van de beachflag is belangrijk voor de uitstraling. Zo bieden wij 3 verschillende vorm mogelijkheden.

  • Beachflag recht – Dit is de traditionele beachvlag waarbij de bovenzijde rond loopt en de onderzijde volledig recht is.

  • Beachflag square – Deze beachvlag heeft wat weg van een baniervlag. Het is een rechthoek waarbij alle zijdes recht lopen.

  • Beachflag druppel – Deze beachvlag dankt zijn naam eveneens aan de vorm. Deze heeft een ronde bovenkant en loopt naar beneden in een punt.

 

Beachvlaggen voor zakelijk en persoonlijk gebruik

Beachflags zijn niet alleen geschikt voor zakelijk gebruik, maar ook voor persoonlijke evenementen. Of het nu gaat om een jubileumfeest, verjaardag viering of een familiereünie. Het gebruik van gepersonaliseerde beachflags voegt een speciaal tintje toe aan elke gelegenheid. Creëer een feestelijke sfeer of deel belangrijke boodschappen met vrienden en familie door uw beachflags te voorzien van persoonlijke afbeeldingen of tekst.

Stel de beachvlag volledig naar eigen wens samen

Wanneer u beachvlaggen besteld kunt u deze volledig naar eigen wens samenstellen. Naast de vorm, bepaald u zelf de afmetingen van het doek. De maten die u ziet, zijn de maten van het doek zelf. Houd er rekening mee dat de beachvlag inclusief stok ongeveer 50 cm hoger is. Uiteraard bepaald u zelf het ontwerp van het doek en selecteert u de kleur band waarmee deze wordt afgewerkt. Heeft u al een stokken set, dan heeft u ook de mogelijkheid om enkel de beachvlag te bestellen. En natuurlijk bepaald u zelf wat voor u de meest geschikte voet is. Bij Vlaggen Unie stelt u uw beachvlaggen dus volledig zelf samen.

De levensduur van een beachflag

Vaak zijn beachvlaggen een tijdelijke (reclame)uiting op een tijdelijke locatie. Ze blijven niet continue buiten staan, maar worden netjes opgeborgen wanneer het evenement voorbij is. De bedrukte beachvlaggen zijn gemaakt van 115 gr/m2 polyester vlaggendoek. Zouden de vlaggen 24/7 buiten blijven staan, hebben zij een verwachte levensduur van 3 tot 6 maanden. Wanneer u de beachflags na ieder event netjes opruimt kan het zo maar zijn dat deze jaren mooi blijven.

Heeft u dus binnenkort een event waarbij u beachvlaggen nodig heeft? Dan stelt u deze bij ons volledig naar eigen keuze samen. Hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bekijk hier al onze beachvlaggen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.