Spandoek + Buitenframe • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
 • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
 • Laagste prijsgarantie
 • Snelle levertijden


 • ideal
 • Vooraf overboeken (+1 dag)
 • Giropay
 • MisterCash / Bancontact
 • Achteraf betalen
 • Visa Mastercard
 • PayPal
 • Maestro

Spandoek + BuitenframeMuurframe + Doek

Buizenframe met doek, ideaal om uw boodschap op te communiceren. Geschikt voor tegen een (stenen) muur. Het doek wordt full colo... Lees meer

215,-
(260,15 incl. BTW)
Damwandframe + Doek

Buizenframe met doek, ideaal om uw boodschap op te communiceren. Geschikt voor tegen een damwand. Het doek wordt full color bedr... Lees meer

265,-
(320,65 incl. BTW)
Spandoek + Buitenframe

Veelzijdige promotie door het spandoek met frame

Het is voor bedrijven steeds belangrijker om op te vallen! Een spandoek met frame is een krachtige en veelzijdige manier om uw boodschap, bedrijf of evenement te promoten. Het spandoek met frame wordt door bedrijven gebruikt als reclamemiddel voorbijgangers.  Het metalen buizenframe kan eenvoudig tegen een muur bevestigd worden, waarna het spandoek hierin gespannen wordt. Dit spandoek wordt perfect gespannen en is altijd goed zichtbaar.

Spandoek in frame tegen een stenen muur

Heeft uw bedrijf een stenen muur, waartegen u een spandoek met frame wilt bevestigen dan kunt u dit eenvoudig zelf doen. Het metalen frame bestaat uit een aantal buizen die middels koppelstukken samen een geheel vormen. Wanneer u het frame in elkaar gezet heeft, monteert u deze op de juiste locatie tegen de muur. Wanneer het frame hangt kunt u het bedrukte spandoek in het frame plaatsen. Hiervoor gebruikt u de meegeleverde elastieken.

Damwand spandoek in frame

Het kan zijn dat uw bedrijf geen stenen muren heeft, maar voorzien is van plaatmateriaal. Een damwand frame is ontwikkeld voor plaatsing tegen bedrijfshallen of loodsen. Dit frame is voorzien van een ander type bevestigingsmateriaal. Met een groot spandoek in frame vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf. Een spandoek in frame wordt ook wel bannerframe of reclameframe genoemd en is ideaal voor bedrijven die gevestigd zijn aan een doorgaande weg.

Bedrukking van het spandoek

Het spandoek dat u in het metalen frame plaatst kan geheel naar eigen idee bedrukt worden. De bedrukking is full colour, waardoor vrijwel alle designs mogelijk zijn. U heeft keuze uit een PVC of PVC mesh zeildoek. Beide kunnen haarscherp bedrukt worden, waarna deze voorzien worden van een UV-werende coating. Hierdoor blijven de kleuren lang mooi, ook wanneer het doek in de zon hangt. Een mesh zeildoek is voorzien van kleine wind doorlatende gaatjes. Ideaal voor locaties waar veel wind staat. Zowel het muurframe als spandoek zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en bieden extra reclamemiddel voor uw bedrijf. Houdt met het ontwerp rekening dat uw spandoek in frame van een afstand bekeken wordt en kleine details niet of minder zichtbaar zullen zijn. Grote elementen en een korte krachtige boodschap werkt in de meeste gevallen het best.

Spandoek met frame is verkrijgbaar in diverse maten

Door de grote diversiteit aan afmetingen kunt u zelf bepalen welk spandoek in frame het meest geschikt is voor uw bedrijf. Wij bieden frames aan met een afmeting tot 4 meter lang en 1,5 meter hoog. Wanneer u een spandoek met frame besteld ontvangt u naar het metalen frame en bijbehorende spandoek uiteraard ook voldoende elastieken om het frame te bevestigen.

Alleen een spandoek bestellen

Het metalen frame is gemaakt om jaren buiten te hangen zonder enige slijtage te vertonen. Het spandoek heeft een kortere levensduur, waardoor deze tussendoor wellicht vervangen dient te worden. Uiteraard kunt u dan enkel een nieuw spandoek bestellen. Zorg ervoor dat u hetzelfde formaat spandoek besteld, met ringen om de 50 cm. Spandoeken met ringen in de hoeken zijn minder goed te spannen in het metalen frame. Kiest u voor een bedrukt spandoek met ringen om de 30 cm komt u elastieken te kort.

Met een spandoek met frame haalt u een visueel aantrekkelijke eye catcher in huis waarmee u uw bedrijf promoot aan voorbijgangers. Door de hoogwaardige kwaliteit heeft u hier jaren plezier van. Eenvoudig wisselen van spandoek en altijd een verzorgde uitstraling!

Veel gestelde vragen over het spandoek met frame.

Wat is het verschil tussen een regulier frame en een damwandframe?
De constructie van een spandoek met frame of damwandframe is gelijk. Beide zijn metalen buizen met koppelstukken. Het verschil zit hem in de manier van bevestigen. Deze verschilt van elkaar omdat een muur massief is en een muur van beplating vaak een holle ruimte heeft.

Kan ik een spandoek met frame zelf plaatsen?
Ja, u kunt deze zelf plaatsen. Het beste kunt u dit met meerdere personen doen.

Kan ik een spandoek in frame in iedere maat bestellen?
Wij bieden verschillende formaten aan, maar werken enkel met vaste maten. Bent u op zoek naar een spandoek in frame met afwijkende afmetingen kunnen wij u helaas niet helpen.