Vlaggen kopen? Vlaggen Unie levert meer dan 500 soorten landen, provincie en regionale vlaggen. Alle standaard vlaggen zijn vervaardigd van hoge kwaliteitsdoeken en zijn geconfectioneerd met een dubbele stiknaad en een sterke kopband.

 

Waarom zijn er vlaggen?

De vlag van een land is het belangrijkste nationale symbool. De inwoners, maar ook ver daarbuiten herkennen het land vaak aan de vlag. De inwoners van een land zijn vaak geweldig trots op hun vlag. Hiermee wordt hun land vertegenwoordigd en hun identiteit. Niet voor niets wordt er bij sportwedstrijden over de hele wereld met de nationale vlag gezwaaid als er landgenoten spelen. Of het nu een tenniswedstrijd in de VS of een atletiektoernooi in Japan betreft. Overal waar fans hun landgenoten aanmoedigen maken ze zich bekend door met de vlag van het land te zwaaien. Dit geeft al aan hoe belangrijk de vlag is voor een natie. 

Verwelkom uw gasten met de vlag van hun land

Heeft u een belangrijke zakelijke bespreking met buitenlandse gasten? Bestel dan nu vlaggen van landen waar uw bezoek vandaan komt. Uw gasten zullen het zeer zeker waarderen als bij hun aankomst de vlag van hun land trots hangt te wapperen aan de vlaggenmast. Ook bij sporttoernooien met teams uit het buitenland is het natuurlijk geweldig als de vlaggen van alle deelnemende landen kunnen worden uitgestoken. De Vlaggen Unie levert deze vlaggen graag en snel en staat garant voor een uitstekende kwaliteit.

Wilt u vlaggen bestellen?

Bij de Vlaggen Unie kunt u vlaggen bestellen van Nederland, de provincies en regio’s in ons land. Maar daarnaast leveren wij de vlaggen van alle landen van de wereld. U vindt deze op onze website en kunt direct uw bestelling plaatsen. De vlag wordt gemaakt volgens de door u aangevinkte afmetingen en uiteraard conform de kleurvoorschriften. Van vrijwel alle vlaggen van landen van de wereld zijn de kleuren officieel met coderingen vastgelegd. De Vlaggen Unie hanteert uiteraard deze voorschriften bij het maken van de vlag van uw keuze. Een vlag bij ons kopen betekent dat u de vlag in de officiële kleuren thuisbezorgd krijgt. 

Lees meer