Kiest u ervoor om de baniermast te kantelen om de banier te vervangen of kiest u ervoor om het koord te laten vieren om de banier te vervangen? Wordt het polyester of aluminium? Hieronder leest u de verschillen.

Polyester Baniermast

De glasvezelversterkte polyester vlaggenmast met een wanddikte van 6mm is de ideale mast om permanent banieren in te hangen, deze vlaggenmast is te evenaren met de sterkte van een aluminium vlaggenmast. Onze polyester vlaggenmast is dan ook niet te vergelijken met een Chinese of Poolse polyester mast (vaak 3mm wanddikte). De breukgarantie op onze polyester masten is 15 jaar! De vlaggenmasten zijn door en door wit gepigmenteerd en geproduceerd onder ISO 9001 & ISO 4001, hiermee voldoen ze aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Alle polyester masten zijn uitgebreid getest op sterkte door SP – The Swedish National Testing and Research Institute, de tegenhanger van TNO (NL) en TUV (D)

Baniermast Hijsbaar

Nooit weer vlaggenmasten kantelen om uw vlag te vervangen? Kies dan voor de hijsbare baniermasten, hierbij hoeft u de vlaggenmast niet te kantelen om de banieren te wisselen.


Baniermast 60mm/70mm/90mm

De aluminium cilindrische vlaggenmast is verkrijgbaar in 3 diktes en heeft meerdere opties tot plaatsing. De eerst 2 diktes 60 & 70mmØ worden vaak gezien als budget uitvoering, deze hebben dan ook een kortere levensduur dan een conische vlaggenmast bij permanent vlaggen. De 90mmØ is daarentegen wel weer een mast van zwaardere kwaliteit en vergelijkbaar met de beide conische masten.

Lees meer