Wilt u een baniermast kopen?

Kiest u ervoor om de baniermast te kantelen om de banier te vervangen of kiest u ervoor om het koord te laten vieren om de banier te vervangen? Wordt het polyester of aluminium? Hieronder leest u de verschillen. Lees meer
Filter uw keuze


 • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
 • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
 • Laagste prijsgarantie
 • Snelle levertijden


 • ideal
 • Vooraf overboeken (+1 dag)
 • Giropay
 • MisterCash / Bancontact
 • Achteraf betalen
 • Visa Mastercard
 • PayPal
 • Maestro

Wilt u een baniermast kopen?

Kiest u ervoor om de baniermast te kantelen om de banier te vervangen of kiest u ervoor om het koord te laten vieren om de banier te vervangen? Wordt het polyester of aluminium? Hieronder leest u de verschillen. Lees meer


Aluminium Baniermast Cilindrisch 5-9 Meter

Aluminium cilindrische baniermast van 5 tot 9 meter met boven en onderin dezelfde diameter.

Polyester Baniermast Conisch 6-12 Meter

Standaard voorzien van kantelanker, 15 jaar breukgarantie, roterende mastknop naar keuze. Volledig zelf samen te stellen met rot... Lees meer

Premium Hijsbare Baniermast 6-9 Meter

Premium hijsbare baniermast. Grondbevestiging naar keuze, 10 jaar breukgarantie en geproduceerd uit de hoogste legering aluminiu... Lees meer

Wilt u een baniermast kopen?

Bent u op zoek naar een vlaggenmast die ideaal is voor het permanent tentoonstellen van banieren? Ontdek onze hoogwaardige polyester en aluminium baniermasten die duurzaamheid en zichtbaarheid combineren. Bij ons vindt u de ideale baniermast die aan al uw eisen voldoet. Wij nemen u mee in alle eigenschappen en mogelijkheden.

Polyester baniermast - sterk en duurzaam

Onze glasvezel versterkte polyester baniermasten met een indrukwekkende wanddikte van 6 mm. Deze bieden de perfecte oplossing voor het tonen van banieren. Deze conische mast heeft minimaal dezelfde sterkte als aluminium vlaggenmasten. Dit in tegenstelling tot goedkopere varianten uit bijvoorbeeld China of Polen. Hierbij bedraagt de wanddikte vaak slechts 3mm. Wij zijn dusdanig overtuigd van de kwaliteit dat we een breukgarantie van maar liefst 15 jaar bieden. Vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen (ISO 9001 & ISO 4001) zijn onze polyester baniermasten uitgebreid getest op sterkte door SP (The Swedish National Testing and Research Institute), het Zweedse equivalent van TNO (NL) en TUV (D).

Aluminium baniermast - diverse opties voor uw bedrijf

Onze cilindrische aluminium baniermasten zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Bij een cilindrische mast heeft bovenkant dezelfde diameter als de onderkant. De diktes 60 en 70 mm worden vaak beschouwd als budget uitvoering. Toch zijn onze aluminium masten gemaakt van de hoogste legering aluminium ALMgSi 0,7. Deze hebben een hardheid van F27 en dikte van 3mm. Dit is de zwaarste kwaliteit aluminium. Zij hebben over het algemeen een iets kortere levensduur dan de conische polyester vlaggenmasten. De 90 mm variant is daarentegen wel vergelijkbaar met de polyester mast. Onze aluminium mast is beschikbaar in diverse lengtes. Deze kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Premium hijsbare baniermast – gemak dient de mens

Naast de aluminium en polyester masten bieden wij de premium hijsbare baniermast aan. Deze hijsbare baniermast heeft een diameter van 90mm met een wanddikte van 3mm. Deze mast wordt geproduceerd uit de hoogste legering aluminium ALMgSi 0,7 met een hardheid van F27. De baniermast heeft een lichtgewicht banieruithouder. Deze bevat twee hoogwaardige POM-kunststof glijringen die zich in de vlaggenmast bevinden. De uithouder aan de buitenkant is van aluminium en voorzien van RVS bevestigingsoog. De masten worden compleet geleverd met grondbevestiging. De meest gebruikte grondbevestiging is het kantelanker. Controleer vooraf of de mast vrij te kantelen is. De masten hebben flexibele bevestiging ringen in speciale nylon/rubber samenstelling. Hierbij verlengd u de levensduur van uw kostbare vlaggen.

Welke lengte moet de baniermast hebben?

De lengte van de baniermast is onder andere afhankelijk van de nok van het pand. Wij adviseren om de masten een meter boven uw pand uit te laten steken. Ook de locatie speelt mee bij het bepalen van de juiste lengte. Staat de mast vrij, of juist ergens dicht tegenaan. Mocht u twijfelen over welke lengte het meest geschikt is? Neem dan vooral contact op met onze specialisten. Zij kunnen in veel gevallen via StreetView met u meekijken.

Hieronder vind u een tabel ter indicatie. Alle afmetingen zijn in volledige meters. Een halve meter korter is helaas niet mogelijk.

Bedrijfspand Hoogte Aanbevolen Hoogte
 <5 meter  6 meter
 6 meter  7 meter
 7 meter  8 meter
 8 meter  9 meter
 9 meter  10 meter
 10 meter  12 meter

 

Vakkundige installatie van uw baniermast

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw baniermast zelf te plaatsen. Hiervoor kunt u onze instructie video’s bekijken. In dat geval is de vlaggenmast leverbaar in 2 tot 3 weken. Uiteraard kunt u de mast ook door onze vakkundige installateurs laten plaatsen. Onze planning neemt contact met u op om een plaatsingsdatum met u af te stemmen. In de meeste gevallen hoeft u zelf niet aanwezig te zijn tijdens de plaatsing. Wanneer u duidelijk aangeeft waar uw baniermast mag komen, redden onze monteurs zichzelf.

Instructievideo van het plaatsen op een kantelanker.

Een baniermast voor zakelijk gebruik

De uithouder van een baniermast zorgt ervoor dat de baniervlag altijd goed zichtbaar en leesbaar is. Dit maakt de mast uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden. Particulieren kiezen eerder voor vlaggenmasten waar een vlag of wimpel in gehangen kan worden. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.