Vlaggenmast

Op zoek naar een nieuwe vlaggenmast? Geschikt voor bij uw woning of bedrijfspand, allemaal uit voorraad leverbaar. Lees meer
Filter uw keuze


 • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
 • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
 • Laagste prijsgarantie
 • Snelle levertijden


 • ideal
 • Vooraf overboeken (+1 dag)
 • Giropay
 • MisterCash / Bancontact
 • Achteraf betalen
 • Visa Mastercard
 • PayPal
 • Maestro

Vlaggenmast

Op zoek naar een nieuwe vlaggenmast? Geschikt voor bij uw woning of bedrijfspand, allemaal uit voorraad leverbaar. Lees meer


Polyester Vlaggenmast Conisch 6-12 Meter

Standaard voorzien van kantelanker, vlaggenlijn en roterende mastknop naar keuze. Volledig zelf samen te stellen.

Polyester Vlaggenmast Conisch Zwart 6-8 Meter

Standaard voorzien van kantelanker, 15 jaar breukgarantie, roterende mastknop naar keuze. Volledig zelf samen te stellen.

Aluminium Vlaggenmast Conisch 5-12 Meter

De conische aluminium vlaggenmast is een klassieke, stijlvolle mast met een slanke vormgeving.

Aluminium Vlaggenmast Cilindrisch 5-9 Meter

Aluminium cilindrische vlaggenmast van 5 tot 9 meter met boven en onderin dezelfde diameter.

Polyester Vlaggenmast Voordeelpakket

Voordeelpakket: Polyester vlaggenmast + Vlag & Wimpel

Aluminium Cilindrisch Voordeelpakket

Voordeelpakket: Vlaggenmast Aluminium Cilindrisch 6/7 Meter + Vlag & Wimpel

Polyester Baniermast Conisch 6-12 Meter

Standaard voorzien van kantelanker, 15 jaar breukgarantie, roterende mastknop naar keuze. Volledig zelf samen te stellen met rot... Lees meer

Aluminium Baniermast Cilindrisch 5-9 Meter

Aluminium cilindrische baniermast van 5 tot 9 meter met boven en onderin dezelfde diameter.

Premium Hijsbare Baniermast 6-9 Meter

Premium hijsbare baniermast. Grondbevestiging naar keuze, 10 jaar breukgarantie en geproduceerd uit de hoogste legering aluminiu... Lees meer

Deelbare Vlaggenmast 6-8 Meter

Aluminium deelbare vlaggenmasten van 600/700 of 800cm in het zilver of zwart.

Vlaggenmast

Vlaggenmasten

U bent opzoek naar een nieuwe vlaggenmast, voor bij uw huis of bedrijfspand. U kunt op deze pagina gemakkelijk de gewenste vlaggenmast samenstellen. Klik simpelweg op de vlaggenmast met het gewenste materiaal en de gewenste lengte. Bij het gewenste product kunt u de mast geheel naar wens zelf samenstellen.

Polyester Vlaggenmast

U wilt natuurlijk een kwalitatieve en betrouwbare vlaggenmast hebben. Maar welke vlaggenmast is geschikt en past bij uw woning. De polyester vlaggenmast is een Zweeds fabricaat en oersterk (door de conische vorm) en volledig onderhoudsvrij. Hiernaast wordt de polyester vlaggenmast standaard geleverd met kantelanker (grondbevestiging) en is de kleur volledig gepigmenteerd. Dit houdt in, wanneer er krasjes op de mast komen zal dit minder goed zichtbaar zijn.

Aluminium vlaggenmast

De aluminium masten kunnen wij aanleveren in 2 verschillende soorten masten, de cilindrische mast en de conische mast. De conische mast, is door de vorm, sterker dan de cilindrische. Dit ziet u ook terug in de aantal jaren breukgarantie. De beide masten worden in de gewenste kleur gepoedercoat. Wanneer er krasjes op de mast komen zullen deze dus zichtbaar zijn (de anode kleur van het aluminium zal zichtbaar worden). Wanneer u op een aluminium vlaggenmast klikt kunt u de gewenste mast zelf nog persoonlijk maken door hem zelf samen te stellen. 

Welke lengte mast?

De vlaggenmast moet natuurlijk wel netjes bij uw woning/ bedrijfspand passen. U kunt er gemakkelijk achter komen hoe groot de vlaggenmast moet zijn door middel van de nok van uw woning. De perfecte lengte van de mast verschilt natuurlijk per woning. Tussen de dakgoot en de nok van uw woning in, is meestal de perfecte lengte voor een vlaggenmast. Bij een bedrijfspand is dat net weer anders. U vindt hieronder nog een schema om er zeker van te zijn dat u de juiste lengte kiest:

Woning hoogte

Vlaggenmast lengte

Bedrijfspand hoogte

Vlaggenmast lengte

<7 meter

6 meter

<5 meter

6 meter

8 meter

7 meter

6 meter

7 meter

9 meter

8 meter

7 meter

8 meter

10 meter

9 meter

8 meter

9 meter

11/12 meter

10 meter

9/10 meter

10 meter

>13 meter

12 meter

>11 meter

12 meter

(let op, deze tabel is een standaard maatstaaf. Weet u de lengte toch niet zeker? Neem dan voor bestellen contact met ons op. We helpen u graag naar het vinden van een juiste lengte vlaggenmast)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »