Een vlag met bedrijfslogo is hét visitekaartje van uw bedrijf. Wilt u het imago van uw bedrijf hoog houden, dan kiest u uiteraard een vlag met de beste prijs/kwaliteitsverhouding! Lees meer

 

Maar waar moet u op letten bij het laten bedrukken van een vlag?

De aankoop van vlaggen en banieren is belangrijker dan u denkt. Voor bedrijven is het in de eerste plaats hét visitekaartje en een representatieve drager van uw reclameboodschap. Wilt u het imago van uw bedrijf hoog houden, dan kiest u uiteraard voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding! Waak er voor dat de reclame vlag met uw bedrijfsnaam of reclameboodschap in passende kleuren worden ontworpen en vervaardigd. Mastvlaggen met een goede kwaliteit kunnen tegen een stootje en zeker tegen de meest extreme weersomstandigheden. Onze vlaggen zijn uit de beste materialen vervaardigd en pronken met de hoogte kwaliteitsnormen op het vlak van kleurechtheid.

Kleurechte bedrijfsvlaggen in de beste materialen bieden u als bedrijf onbegrensde promotie mogelijkheden!


Wij staan garant voor alle soorten vlaggen met: 

  • Een lange levensduur: Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen voor het vervaardigen van alle mogelijke vlaggen. Een kwalitatief goed exemplaar is kleurecht, gaat lange tijd mee en is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

  • Kleurechtheid: Wij gebruiken bij de productie kleurstoffen die voldoen aan de hoogste normen op het vlak van kleurechtheid.

  • Drukkwaliteit: Voor de realisatie van kwalitatieve, weerbestendige, kleurechte vlaggen met een haarscherpe weergave van uw bedrijfslogo en tekst gebruikt Vlaggen Unie de meest geavanceerde druktechnieken.

  • Prijs/kwaliteit: Met onze haarscherpe prijs/kwaliteitsverhouding bewijzen wij dat hoogstaande kwaliteit niet per se duur hoeft te zijn.