Vlaggenset voor thuis

Filter uw keuze


 • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
 • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
 • Laagste prijsgarantie
 • Snelle levertijden


 • ideal
 • Vooraf overboeken (+1 dag)
 • Giropay
 • MisterCash / Bancontact
 • Achteraf betalen
 • Visa Mastercard
 • PayPal
 • Maestro

Vlaggenset voor thuisVlag aan huis set

Super handig, een vlaggenset voor aan huis! Maak deze set zelf compleet met vlaggenstok, vlag, wimpel, uithouder en halfstok cli... Lees meer

17,95
29,95
(21,72 incl. BTW)
Geslaagd aan huis set

Bent u geslaagd of kent u iemand die gaat slagen? Laat het zien met de geslaagd vlag! Maak u geslaagd vlaggenset helemaal comple... Lees meer

21,95
24,50
(26,56 incl. BTW)
Ons oranje vlag aan huis set

Bent u al klaar voor het voetbal toernooi van het jaar? Met de Ons oranje vlag aan huis set steunt u onze oranje leeuwen of leeu... Lees meer

21,95
29,95
(26,56 incl. BTW)
Vlag voordeel pakket

Wilt u ook vlaggen tijdens de nationale vlagdagen? Met het vlag voordeel pakket bent u er in een keer klaar voor. Inclusief Nede... Lees meer

36,95
43,57
(44,71 incl. BTW)
Vlaggenset voor thuis

Vlaggenset compleet - Klaar voor de volgende vlagdag

Bij Vlaggen Unie begrijpen we dat trots en identiteit centraal staan als u een vlag aan huis wilt hangen. Daarom hebben we met zorg samengestelde vlaggensets voor thuis ontwikkeld, waarmee u op eenvoudige wijze uw persoonlijke boodschap kunt uitdrukken met een Nederlandse of geslaagd vlag. Onze vlaggensets zijn niet alleen van topkwaliteit, maar bieden ook de mogelijkheid tot volledige personalisatie, zodat u de perfecte combinatie kunt samenstellen die bij u past.

Kies uw vlaggenstok - Zwart of wit, de keuze is aan u

De basis van elke vlaggenset is natuurlijk de vlaggenstok. Wij geven u de vrijheid om te kiezen tussen een elegante zwarte of een klassieke witte vlaggenstok. Beide uitvoeringen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen, zodat ze bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden en langdurig gebruik. De aluminium vlaggenstok heeft een diameter van 30 mm en past in iedere vlaggenstokhouden van ons. Met een lengte van 2 meter is dit de meest ideale vlaggenstok voor aan huis.

Kies uw Nederlandse vlag - Toon uw nationale trots

In Nederland hebben wij een groot aantal nationale vlagdagen. U heeft een aantal opties voor de Nederlandse vlag. Met een afmeting van 100x150 cm passen deze perfect bij de vlaggenstok. Voel de trots wapperen met de nationale kleuren. Onze Nederlandse vlaggen zijn van uitstekende kwaliteit, vervaardigd met oog voor detail en heldere kleuren die de symboliek van onze natie recht doen. Bepaal zelf welke Nederlandse vlag u wilt toevoegen aan uw vlaggenset voor thuis.

Voeg een oranje wimpel toe - Voor extra feestelijkheid

Geef uw vlag een feestelijke touch met de toevoeging van een oranje wimpel. Perfect voor speciale gelegenheden zoals Koningsdag of andere koninklijke verjaardagen, huwelijken of geboortes waarop u uw vlag laat wapperen. Nederland is het enige land ter wereld waar de wimpel in grote getalen getoond worden. U bepaald zelf of u een oranje wimpel toegevoegd wilt hebben aan uw vlaggenset voor thuis.

Kies aanvullende accessoires voor uw vlaggenset voor thuis

Maak uw vlaggenset voor thuis compleet met handige accessoires. Overweeg onze flag fixer om te voorkomen dat uw vlag in de knoop raakt tijdens winderige dagen. Of kies voor halfstok clips om respect te tonen tijdens herdenkingen. Bij Vlaggen Unie begrijpen we dat elk detail belangrijk is, en daarom bieden we diverse accessoires om aan al uw behoeften te voldoen.

De ideale vlaggenstokhouder voor uw vlaggenset voor thuis

De finishing touch van uw vlaggenset is de vlaggenstokhouder. Kies uit ons assortiment van vier verschillende stijlen en kleuren om de perfecte ondersteuning te bieden aan uw vlaggenstok. Of u nu gaat voor een klassieke zilverkleurige aluminium houder of een moderne zwarte variant, wij hebben de ideale match voor uw persoonlijke smaak. Heeft u al een vlaggenstokhouder, dan kunt u deze ook weglaten. Wij bieden u de flexibiliteit om uw meest ideale vlaggenset voor thuis samen te stellen.

Geslaagd vlaggenset - Een unieke viering van succes

Naast onze vlaggenset voor thuis met de Nederlandse vlag bieden we ook een unieke 'geslaagd vlag' set aan. Perfect om het behalen van een mijlpaal, diploma of prestatie te vieren. Deze set biedt dezelfde keuzevrijheid in samenstelling en accessoires, maar met een speciale vlag die uw succes aankondigt. De vlaggenstok is tevens geschikt voor vrijwel alle vlaggen. Waar de geslaagd vlag een enkelvoudige gebeurtenis is, kan een Nederlandse vlag met enige regelmaat gehesen worden. U kunt dus naar deze geslaagd aan huis set ook een extra Nederlandse vlag bestellen. Vlaggen in de vlaggenset voor thuis hebben een afmeting van 100x150 cm.

Bestel uw vlaggenset voor thuis en toon uw trots!

Wij geloven we in het belang van trots en identiteit. Daarom hebben we onze vlaggenset voor thuis ontwikkeld, zodat u op een persoonlijke en kwalitatieve manier uw boodschap kunt overbrengen. Bestel vandaag nog uw vlaggenset, kies uw favoriete combinatie en toon uw trots aan de wereld. Met onze vlaggenset voor thuis haalt u topkwaliteit in huis voor een vlagpresentatie die spreekt.

Veel gestelde vragen over de vlaggenset voor thuis

Ben ik met deze set in 1x klaar?
Ja, de set is volledig zelf samen te stellen. U bepaald dus wat er allemaal in de set komt. Wanneer u nog niets heeft kunt u dit allemaal selecteren en bent u in 1x klaar voor de komende vlagdag.

Wat is de kwaliteit van deze vlaggenset voor thuis?
Wij verkopen enkel artikelen met de hoogst mogelijke kwaliteit. Het is niet voor niets dat wij een specialist zijn op het gebied van vlaggen en vlaggenmasten. U kunt er voor kiezen om alles los te bestellen, maar bestelt u de set dan is dit aanzienlijk goedkoper. 

Kan ik in de vlaggenset voor thuis ook een andere landsvlag ontvangen?
Het is helaas niet mogelijk om een andere landsvlag te bestellen bij de vlaggenset voor thuis. We bieden wel een set aan met hierin een geslaagd vlag.