Beachvlaggen

Onze kwalitatief hoogwaardige beachvlaggen zijn vervaardigd van duurzaam vlaggendoek, dit is eenvoudig wasbaar en bestand tegen snelle verkleuring. Het frame is van glasvezel versterkt polyester, dit is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Lees meer


 • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
 • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
 • Laagste prijsgarantie
 • Snelle levertijden


 • ideal
 • Vooraf overboeken (+1 dag)
 • Giropay
 • MisterCash / Bancontact
 • Achteraf betalen
 • Visa Mastercard
 • PayPal
 • Maestro

Beachvlaggen

Onze kwalitatief hoogwaardige beachvlaggen zijn vervaardigd van duurzaam vlaggendoek, dit is eenvoudig wasbaar en bestand tegen snelle verkleuring. Het frame is van glasvezel versterkt polyester, dit is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Lees meer


Beachvlag recht

Bedrukte rechte beachvlag keuze uit 3 verschillende formaten

49,-
(59,29 incl. BTW)
Beachvlag vierkant

Bedrukte vierkant beachvlag keuze uit 3 verschillende formaten

53,-
(64,13 incl. BTW)
Beachvlag druppel

Bedrukte vierkant beachvlag keuze uit 3 verschillende formaten

48,-
(58,08 incl. BTW)
Parasolvoet

Parasolvoet bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

35,-
(42,35 incl. BTW)
Grondboor

Grondboor bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

25,-
(30,25 incl. BTW)
Grondpin

Grondpin bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

16,-
(19,36 incl. BTW)
Kruisvoet

Kruisvoet bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

35,-
(42,35 incl. BTW)
Watervoet luxe

Watervoet luxe bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

40,-
(48,40 incl. BTW)
Grondplaat licht

Grondplaat licht bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

40,-
(48,40 incl. BTW)
Grondplaat zwaar

Grondplaat zwaar bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

70,-
(84,70 incl. BTW)
Autovoet

Autovoet bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

36,-
(43,56 incl. BTW)
Schaarvoet

Schaarvoet bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

32,-
(38,72 incl. BTW)
Beachvlaggen

Optimale zichtbaarheid

Onze beachflag kan voor product- en winkelreclame dienen, maar kan ook ingezet worden bij evenementen, beurzen en presentaties.

Beachvlaggen ook wel beachflags genoemd zijn echte blikvangers door hun unieke en opvallende vormen. Hierdoor krijgt u een optimale zichtbaarheid. Ze zijn eenvoudig te monteren en kunnen overal gebruikt worden. Er zijn 3 verschillende vormen; de rechte, de vierkante en de druppel, verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende voeten zijn ze te gebruiken op iedere ondergrond.

Beachvlaggen bedrukken

De beachvlag wordt, zoals de naam al aangeeft, vooral gebruikt bij strandtenten. Als je een horeca onderneming op het strand hebt dan is er vaak veel concurrentie en is het dus zaak om met behulp van een in het oog springende beachvlag zo veel mogelijk klanten te trekken. Dit bereikt u door uw beachvlag te bestellen bij de Vlaggen Unie. Want onze vlaggen zijn van superieure kwaliteit en gaan daardoor lang mee. Het doek van duurzaam glanspolyester staat samen met onze geavanceerde druktechnieken garant voor een haarscherpe afdruk.

Bestand tegen weer en wind

Beachvlaggen hebben het vaak zwaar te verduren. Op het strand waait het vaak en regelmatig staat er ook nog eens een flinke bries. Dan wilt u natuurlijk wel dat uw vlag niet bij het minste geringste omver waait of stuk gaat. De beachflags van Vlaggen Unie Friesland worden geleverd met een frame van polyester, verstevigd met glasvezel. Dankzij dit frame blijft uw vlag overeind ook als er windkracht vijf staat. Alleen als het echt gaat stormen moet u de vlag binnenhalen om schade te voorkomen. Maar dit gebeurt tijdens het strandseizoen niet zo vaak. Ook is de bedrukking van de stof van de vlag weersbestendig. De kleuren zullen dan ook niet snel verbleken. Als de vlag vuil is geworden kunt u het doek uitwassen.

De beste reclame op het strand

U kunt een beachvlag laten maken voor uw strandtent, maar ook als er een speciale promotie moet worden gedaan. Bij voorbeeld voor een live optreden op uw terras of een speciale actie met het menu. Een beachvlag is zichtbaar van grote afstand, dus de kans is groot dat een in het oog springende uiting op een beachflag extra klanten oplevert. U kunt beachvlaggen bestellen in twee verschillende modellen, te weten een rechthoekige vlag of het bekende druppelmodel, bij uitstek geschikt voor een verticaal geplaatste tekst.

Bestel direct online uw beachvlaggen

Wilt u ook zo’n in het oog springende beachvlag voor op uw terras? Een vlag bestellen om te plaatsen bij uw strandtent is nu heel eenvoudig te bestellen. U kunt uw wensen aan ons kenbaar maken. Stuur ons uw logo of de gewenste tekst digitaal op en wij gaan direct voor u aan de slag om een perfecte beachvlag te maken. U heeft uw bestelling in veel gevallen al binnen enkele dagen in huis. De perfecte manier om uw onderneming te promoten en de hele zomer genoeg klanten te trekken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »