Beachvlaggen

Onze kwalitatief hoogwaardige beachvlaggen zijn vervaardigd van duurzaam vlaggendoek, dit is eenvoudig wasbaar en bestand tegen snelle verkleuring. Het frame is van glasvezel versterkt polyester, dit is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Lees meer


 • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
 • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
 • Laagste prijsgarantie
 • Snelle levertijden


 • ideal
 • Vooraf overboeken (+1 dag)
 • Giropay
 • MisterCash / Bancontact
 • Achteraf betalen
 • Visa Mastercard
 • PayPal
 • Maestro

Beachvlaggen

Onze kwalitatief hoogwaardige beachvlaggen zijn vervaardigd van duurzaam vlaggendoek, dit is eenvoudig wasbaar en bestand tegen snelle verkleuring. Het frame is van glasvezel versterkt polyester, dit is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Lees meer


Beachvlag recht

Bedrukte rechte beachvlag keuze uit 3 verschillende formaten

49,-
(59,29 incl. BTW)
Beachvlag vierkant

Bedrukte vierkant beachvlag keuze uit 3 verschillende formaten

53,-
(64,13 incl. BTW)
Beachvlag druppel

Bedrukte vierkant beachvlag keuze uit 3 verschillende formaten

48,-
(58,08 incl. BTW)
Parasolvoet

Parasolvoet bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

35,-
(42,35 incl. BTW)
Grondboor

Grondboor bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

25,-
(30,25 incl. BTW)
Grondpin

Grondpin bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

16,-
(19,36 incl. BTW)
Kruisvoet

Kruisvoet bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

35,-
(42,35 incl. BTW)
Watervoet luxe

Watervoet luxe bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

40,-
(48,40 incl. BTW)
Grondplaat licht

Grondplaat licht bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

40,-
(48,40 incl. BTW)
Grondplaat zwaar

Grondplaat zwaar bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

70,-
(84,70 incl. BTW)
Autovoet

Autovoet bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

36,-
(43,56 incl. BTW)
Schaarvoet

Schaarvoet bevestiging ten behoeve van een beachvlag.

32,-
(38,72 incl. BTW)
Beachvlaggen

Laat uw eigen beachflag bedrukken

Beachvlaggen, ook bekend als beachflags, zijn niet meer weg te denken bij evenementen met een wisselende locatie. Deze opvallende vlaggen zijn een krachtig middel om uw boodschap over te brengen tijdens zakelijke bijeenkomsten of persoonlijke aangelegenheden. Deze blikvangers zijn eenvoudig te monteren en kunnen overal gebruikt worden. Bij ons vind u de 3 meest voorkomende vormen met de 3 meest gebruikte afmetingen.

Waarom zou u kiezen voor een beachflag?

Oorspronkelijk zijn beachvlaggen ontworpen voor strandgebruik. Strandtenten of evenementen die op het strand gehouden worden trekken hiermee de aandacht van voorbijgangers. Bewegende elementen vallen op en hebben vele malen meer exposure dan statische borden. Tegenwoordig hebben beachflags een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om een bedrijfsbeurs, een outdoor evenement, een product lancering of een feestelijke gelegenheid, beachvlaggen zijn altijd een waardevolle toevoeging. De verscheidenheid aan varianten en maten maakt het mogelijk om de beachflag aan te passen aan de specifieke eisen van elk evenement.

Een voordeel van beachflags is de flexibiliteit in plaatsing. Ze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden en passen zich moeiteloos aan de omgeving aan. De vlag en stokkenset kan in vrijwel iedere setting toegepast worden. Wel dient u goed na te denken over de voet, want deze zijn niet altijd toepasbaar op iedere ondergrond.

Beachvlaggen bedrukken in uw eigen huisstijl

Het personaliseren van uw beachflag is essentieel om het volledige potentieel te benutten. Bij Vlaggen Unie bieden we de mogelijkheid om een beachflag te bedrukken met uw eigen ontwerp, logo of boodschap. Hierdoor versterkt u uw merkidentiteit en vergroot u de herkenbaarheid.

Wanneer u gebruik maakt van wisselende locaties is de herkenbaarheid van essentieel belang. Wij raden u dan ook aan om uw dominanten huisstijlkleuren terug te laten komen in het ontwerp. Naast kleurgebruik zijn logo en naam elementen die een grote rol spelen bij de herkenning.

De verschillen in plaatsingsmogelijkheden

Beachflags kunnen op diverse manieren worden geplaatst om de gewenste impact te bereiken. Plaats ze bijvoorbeeld in clusters voor een indrukwekkend effect, langs de randen van een terrein om de aandacht te trekken of strategisch verspreid voor maximale zichtbaarheid. De keuze van de grondbevestiging is afhankelijk van de locatie, waarbij opties variëren van grondpin tot grondplaat en parasolvoet. Bedenk vooraf dus waarvoor u de beachflag wilt gebruiken en wat de ondergrond zal zijn. De meest flexibele voet is de grondplaat, welke zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

Verschillende vormen voor diverse uitstraling

Bij het bestellen van beachvlaggen kunt u bij ons kiezen uit drie verschillende vormen:

 • Beachflag recht - Deze traditionele beachflag heeft een ronde bovenzijde en een volledig rechte onderzijde. Dit zijn de meest gebruikte beachvlaggen. Deze zijn verkrijgbaar in een hoogte van 2, 3 of 4 meter.
 • Beachflag vierkant – Deze vlag heeft 4 rechte kanten in de vorm van een rechthoek. Deze is verkrijgbaar in 3 lengtematen variërend van 1,79 tot 3,79 meter.
 • Beachflag Druppel - Deze vlag heeft een ronde bovenkant en loopt taps toe naar beneden, in de vorm van een druppel. Deze beachvlag is verkrijgbaar in 3 afmetingen, namelijk 186, 292 of 382 cm hoog.

Door de diverse modellen heeft u de mogelijkheid om voor uw bedrijf de meest aansluitende beachvlag te bestellen. Naast een beachvlag bedrukken voor zakelijke doeleinde, zien wij ook regelmatig dat deze voor andere toepassingen gebruikt wordt. Heeft u een trouwerij op het strand en wilt u uw gasten welkom heten? Ook hiervoor bieden beachvlaggen ongekende mogelijkheden.

Stel de beachvlag volledig naar eigen wens samen

Bij Vlaggen Unie kunt u beachvlaggen volledig naar eigen wens samenstellen. Naast de vorm bepaald u de afmetingen van het doek, kiest u het ontwerp en selecteert u de kleur band waarmee de vlag wordt afgewerkt. Heeft u al een stokkenset, dan kunt u ook alleen het beachdoek bestellen. Voor het plaatsen van de beachvlag heeft u een groot aantal mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een grondpen, wanneer de beachvlag enkel buiten gebruikt zal worden, of een voet welke u kunt vullen met water die voor vrijwel iedere locatie toepasbaar is.

Levensduur van een beachflag

Hoewel beachvlaggen vaak tijdelijk worden gebruikt, bieden ze toch duurzame kwaliteit. Gemaakt van 115 gr/m2 polyester vlaggendoek hebben bedrukte beachvlaggen een verwachte levensduur van 3 tot 6 maanden bij continu buitengebruik. Bij correct gebruik, waarbij de vlaggen na elk evenement worden opgeborgen, kunnen ze jarenlang mooi blijven. De beachflag heeft een hoogwaardige afwerking en is wasbaar op 40 graden. Let op! Ze kunnen niet in de droger.

Een beachflag bedrukken heeft als voordeel dat deze afgewerkt worden met een uv-werende coating. Deze zorgt ervoor dat de kleuren lang mooi blijven, zelfs wanneer deze buiten gebruikt worden.

Veel gestelde vragen over de beachflag

Kan ik een beachflag met alle kleuren bedrukken?
Een beachflag wordt bedrukt met de basiskleuren CMYK. Ook is het mogelijk om PMS kleuren te gebruiken. Hierdoor kunt u vrijwel iedere kleur bedrukken op een beachvlag.

Kunnen beachvlaggen ook binnen gebruikt worden?
Ja, beachvlaggen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het materiaal is hetzelfde. U dient enkel rekening te houden met de voetkeuze.