Een vlaggenmast laten plaatsen

  • Geplaatst op
  • 0
Een vlaggenmast laten plaatsen

Een vlaggenmast wordt steeds toegankelijker en is hierdoor in steeds meer tuinen te bewonderen. U kunt ervoor kiezen om de vlaggenmast zelf te plaatsen, of u kiest ervoor omdat dit door ons te laten verzorgen. Maar wat komt er allemaal kijken bij een vlaggenmastplaatsing?

De manier van plaatsing is afhankelijk van de plaatsingsmethode. De meest gekozen optie is plaatsing op een nastelbaar kantelanker. Deze zorgt ervoor dat de mast na plaatsing te kantelen is wanneer er in de loop der tijd onderdelen vervangen moeten worden. Het kantelanker bestaat uit 2 delen, waarbij 1 deel in de mast zit en het andere in de grond geplaatst wordt. Bepaal vooraf de locatie en houd rekening met obstakels tijdens het kantelen van de mast.

De procedure voor de mastplaatsing

Wanneer u er voor kiest om de mast door ons te laten plaatsen komt deze bij de planning terecht. Hier worden alle plaatsingen in efficiënte routes gepland, zodat de installateurs dagelijks zoveel mogelijk adressen kunnen bezoeken. Vooraf ontvangt u van de planning een dag waarop de plaatsing plaats kan vinden met hierbij een tijdslot.

De meesten consumenten willen graag bij de plaatsing aanwezig zijn, wat wij begrijpen. Echter is dit niet noodzakelijk. Onze monteurs zijn ervaren en zelfredzaam, waardoor u bij een mastplaatsing niet aanwezig hoeft te zijn. Als de plaatsing locatie toegankelijk is kunt is deze ook markeren door bijvoorbeeld een schep in de grond te steken waar de vlaggenmast mag komen. U kunt dan een foto sturen naar [email protected] waarbij u het ordernummer vermeld in de mail. Wij zorgen dat het montageteam tijdig op de hoogte gebracht wordt.

Tijdsduur van een vlaggenmastplaatsing

De plaatsing van een vlaggenmast met een kantelanker gebeurd altijd in volle tuingrond. Dit houdt in dat de aarde geen puin mag bevatten. Het komt wel eens voor dat er toch stenen of wortels van bomen of struiken in de grond zitten. Of dat een plaatsingsteam een deel van de bestrating moet verwijderen. Dit zijn situaties die de plaatsingstijd beïnvloeden. Normaal gesproken duurt het plaatsen van de vlaggenmast een half uurtje. Onze monteurs laten de locatie altijd netjes en schoon achter. Een vlaggenmast laten plaatsen zorgt ervoor dat u volledig ontzorgt wordt en snel kunt genieten van uw eigen vlaggenmast.

De kosten van een vlaggenmast laten plaatsen

Wanneer u kiest om de vlaggenmast zelf te plaatsen rekenen wij enkel bezorgkosten. De mast zal dan compleet bij u afgeleverd worden op het doorgegeven adres. Wilt u de vlaggenmast laten plaatsen, vervallen de bezorgkosten. In plaats daarvan rekenen wij voorrijdkosten. Het montageteam neemt de vlaggenmast dan zelf mee naar de afgesproken locatie. Uiteraard rekenen wij daarnaast montagekosten.

De montagekosten bevatten de tijd die het montageteam nodig heeft om de mast te plaatsen, maar ook de benodigde materialen die nodig zijn voor de plaatsing. U kunt hierbij onder andere denken aan sneldrogend beton waarin het kantelanker geplaatst zal worden. Wanneer wij de vlaggenmast voor u mogen plaatsen wordt u volledig ontzorgt en kunt u achterover leunen te kijken hoe uw vlaggenmast geplaatst wordt.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aanwinst!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.