Bedrijfsvlaggen

  • Geplaatst op
  • 0

Bedrukte bedrijfsvlaggen voor uw bedrijf
Bedrijven met een eigen bedrijventerrein of kantoorpand kunnen hun aanwezigheid kenbaar maken met allerlei logo’s en grote spandoeken. Maar een bedrukte vlag is in veel gevallen een stuk opvallender en daarbij ook nog goedkoper. Een vlag kan volledig naar wens worden bedrukt met een design. Zo kunnen bedrijven het logo erop laten bedrukken of is het mogelijk om gewenste tekst erop te plaatsen. De mogelijkheden met deze bedrijfsvlaggen zijn dan ook ruim. U kunt vrijwel alle kanten op met de bedrukkingen en kunt hierbij ook meerdere kleuren gebruiken.


Vlaggen niet meer uitsluitend voor landen

Honderden jaren geleden waren het vooral naties die vlaggen uitbrachten. Met de komst van grote schepen is ook het aantal gebruikte vlaggen aanzienlijk gestegen. Iedere vlag heeft weer een ander design, of het nu van een boot of van een land is. Bedrijven hebben allen unieke logo’s die zij gebruiken als herkenning voor potentiële klanten. Een vlag met een bedrijfslogo is zoals een nationale vlag van een land, het zorgt direct voor de herkenning. Met een vlag kunnen bedrijven op de omliggende terreinen meer mensen kennis laten maken met hun logo en met het bedrijf. Het is een ideaal promotiemiddel om nieuwe klanten aan te trekken.

Tegenwoordig willen ook steeds meer sportteams een eigen vlag. Door een bedrukte vlag te bestellen kunnen deze teams hun vlag op gewenste momenten uithangen. Vlaggen met bedrukking zijn zeer gemakkelijk te bestellen bij Vlaggen Unie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bedrukken van vlaggen en levert daarnaast ook talloze vlaggen van landen en provincies. Op de website vindt u meer informatie over het protocol voor vlaggen. Zo leert u onder andere wanneer het beleefd is om de vlag uit te hangen en wanneer u deze niet hoeft uit te hangen. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.