Kwalitatieve vlaggen

  • Geplaatst op
  • 0

Op zoek naar vlaggen en wimpels?
Vlaggen worden over het algemeen met feestdagen buiten gehangen. Maar ook op andere dagen kan een wapperende vlag uitgehangen worden. U kunt een Nederlandse vlag uithangen wanneer iemand is geslaagd of hangt een provinciale vlag in uw tuin om uw trots op uw provincie te tonen. Vlaggen hebben talloze betekenissen en worden ook al eeuwen gebruikt. Vandaag de dag is een vlag volledig naar wens te bedrukken zodat u ook een eigen unieke vlag kunt krijgen. Bedrijven gebruiken vaak een vlag op het bedrijventerrein om te tonen dat zij hier gevestigd zijn.

Kwalitatieve vlaggen voor aan uw vlaggenstok
Vlaggen Unie heeft een ruim assortiment aan vlaggen voor aan uw vlaggenstok. U kunt via de website een keuze maken uit allerlei verschillende vlaggen en ook uw eigen bedrukte vlaggen bestellen. Door een ontwerp te maken voor uw vlag kunt u deze vervolgens laten drukken op een prachtige vlag. De vlaggen hebben een afmeting van 120 bij 180 cm. Naast eigen vlaggen is het ook mogelijk om via de website vlaggen van andere landen te bestellen. Deze vlaggen zijn gemaakt van polyester en zijn hierdoor van zeer goede kwaliteit. Een vlag moet goed de wind kunnen doorstaan om te voorkomen dat deze kapot gaat. Polyester is licht materiaal dat ook lucht doorlaat, zo zal de vlag niet beschadigen.

Wanneer mag de vlag uit?
Er zijn talloze redenen om de vlag uit te hangen. De meest voorkomende reden is een feestdag. Op Koningsdag en Bevrijdingsdag hangt een groot deel van Nederland de vlag uit. Provinciale vlaggen kunnen uitgehangen worden op speciale feestdagen van de provincie. Toch mogen deze vlaggen ook op normale dagen worden uitgehangen. Het is in Nederland gebruikelijk om op rouwdagen de vlag halfstok te hangen uit respect voor de overledene(n). Dit doen wij onder andere op dagen van nationale rouw en op 4 mei, de dag van de nationale herdenking.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.