Kwaliteitsmasten

  • Geplaatst op
  • 0

Kwalitatieve vlaggenmast voor in uw tuin
Bent u op zoek naar een stevige vlaggenmast voor in uw voor- of achtertuin? Bij Vlaggen Unie vindt u een ruim assortiment aan vlaggenmasten. De stokken zijn verkrijgbaar in verschillende groottes waardoor het mogelijk is om voor iedere tuin de gewenste vlaggenstok te vinden. De vlaggenstokken voldoen aan de kwaliteitseisen waar deze aan moeten voldoen. Zo zijn deze zeer stevig gebouwd en is er gebruikgemaakt van kwalitatief materiaal dat deze stevigheid kan garanderen. De stokken kunnen tegen een flinke windstoot, dit is natuurlijk onmisbaar voor een vlag die flink wat wind vangt.

Wat voor vlaggenmast heb ik nodig?

Afhankelijk van de grootte van uw tuin kunt u een vlaggenmast aanschaffen. Het is slim om een mast te nemen die niet verder dan uw bovenste verdieping uitsteekt. De meeste tuinmasten zijn 6,7 of 8 meter hoog, dit is voor een voortuin vaak voldoende. In de achtertuin kunnen masten met een lengte van 8 of meer meter geplaatst worden. De masten die u kunt bestellen bij Vlaggen Unie Friesland zijn tot wel 12 meter hoog. Bedrijven kunnen ook zeer eenvoudig een mast via de website bestellen. Om een bedrijfsvlag de juiste aandacht te kunnen bieden is het handig om deze zo hoog mogelijk te hangen.

Bij de vlaggenmast kunt u ook allerlei extra accessoires nemen. Zo zijn er speciale knoppen die u bovenop de mast kunt plaatsen. Deze knoppen bieden een extra element aan uw vlaggenmast en geven het een betere uitstraling. De mastknoppen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, zilver en goud. U kunt de punt combineren met de vlag die u wilt ophangen om zo een goede match te krijgen. Vogels zitten graag bovenop uw mast, door een mastknop op de mast te plaatsen voorkomt u dat deze hier zitten en eventueel uw vlag vervuilen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.