Vlag kopen? Ontdek waar u op moet letten

  • Geplaatst op
  • 0

Wilt u graag tijdens officiële feestdagen ook de vlag laten wapperen in de tuin? Of bent u op zoek naar een doeltreffende manier om uw bedrijf te promoten? Dan is een vlag kopen en deze bevestigen aan de gevel of de vlaggenmast natuurlijk de eerste stap. Bij Vlaggen Unie vindt u een breed assortiment aan vlaggen. Zo verkopen wij niet alleen vlaggen van een groot aantal landen, maar ook provincievlaggen en is het zelfs mogelijk om bij ons uw eigen bedrijfsvlag te ontwerpen en een vlag te laten bedrukken.

 

Vlag kopen voor de beste promotie

Tegenwoordig zijn er genoeg opties om uw bedrijf in de spotlight te zetten: u kunt online adverteren, flyers en brochures verspreiden en met uw onderneming aanwezig zijn tijdens beurzen of andere relevante evenementen. Maar daarnaast is het ook handig als klanten het pand van uw bedrijf kunnen vinden zonder al te veel moeite. Door een aantal vlaggen op te hangen aan een vlaggenmast op het terrein of aan de gevel (bijvoorbeeld wanneer u een pand heeft in een winkelstraat) is uw kantoor eenvoudig te vinden.

Daarnaast is een vlag bevestigen aan uw bedrijfspand een prima manier om uw bedrijf te promoten en nieuwe klanten aan te trekken. Zorg er in dit geval wel altijd voor dat uw bedrijfsnaam goed te lezen is op het doek en dat duidelijk is welke diensten u levert of welke producten u levert. Wilt u graag een vlag kopen, maar twijfelt u over het juiste formaat? Neem dan contact met ons op voor advies.

 

Verschillende vlaggen, verschillende functies

Een vlag kunt u kopen om uw bedrijf te promoten, maar natuurlijk ook voor privégebruik.  Aan menig gevel of vlaggenmast prijkt dagelijks een provincievlag of de Nederlandse vlag tijdens officiële feestdagen. Zoek in dit geval voor de zekerheid ook naar het vlagprotocol, zodat u weet dat u de Nederlandse vlag op de juiste momenten laat wapperen in de wind. Ook de ontwerpservice kunt u voor persoonlijke doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer u zelf een vlag wilt maken om de geboorte van uw kind te verkondigen.

Bij Vlaggen Unie verkopen wij de standaard mastvlag, vlaggen van verschillende landen en provincievlaggen. Maar ook op deze varianten kunt u uw eigen ontwerp laten afdrukken:
- Gevelvlag
- Tafelvlag
- Beachvlag
- Winkelvlag
- Banier

 

De mogelijkheden van Vlaggen Unie

Bij Vlaggen Unie kunt u niet alleen verschillende vlaggen kopen, wij bieden ook een aantal andere services aan. Zo kunt u gebruikmaken van onze plaatsing service, verhuurservice en de eerder genoemde ontwerpservice. Daarnaast bieden wij voor bedrijven ook nog de Vlaggen Vervang Service aan, want bij een vlag kopen komt op den duur ook het onderhoud om de hoek kijken. Met deze service houden wij uw mast en de bijbehorende vlaggen in perfecte staat door middel van periodiek onderhoud.

Wilt u meer weten over een vlag kopen of de andere services? Neem dan contact op met Vlaggen Unie. Op onze website krijgt u de mogelijkheid om met ons te chatten, maar u kunt ons ook telefonisch of via de e-mail bereiken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.