Waar komen banieren vandaan?

Waar komen banieren vandaan?

Laat uw banieren naar wens bedrukken
Een banier is een langwerpige vlag die veel ruimte biedt voor bedrukking. Op deze grote vlag kunnen berichten en afbeeldingen worden getoond. Zo kunnen bedrijven op duidelijke wijze promotie maken voor het bedrijf. De vlaggen kunnen aan iedere vlaggenstok gehangen worden en bieden een geweldig vlak om allerlei berichten te tonen. Vooral supermarkten maken gebruik van deze banieren, maar ook andere bedrijven kunnen een vlag als deze volledig naar wens laten bedrukken. Hierbij is het vooral belangrijk dat u de juiste elementen gebruikt om het design zo mooi mogelijk te maken.

 

Waar komen de banieren vandaan?
Enkele honderden jaren geleden werd de banier vooral door legers gebruikt. Voorop liepen enkele soldaten die de banieren moesten dragen. Legers en soldaten van andere naties wisten zo met wie zij te maken hadden en werden eventueel afgeschrikt. Vandaag de dag gebruiken we de banieren voor iets heel anders. Promotie is voor bedrijven een zeer efficiënte manier om nieuwe klanten aan te trekken. Door gebruik te maken van allerlei visuele elementen kunt u ervoor zorgen dat men uw banier al van veraf kan zien en ook zal herkennen. In plaats van het afschrikken van potentiële gevaren zorgt u er juist voor mensen naar uw bedrijventerrein of bedrijfspand komen.

Een banier kan gewoon aan een vlaggenstok worden gehangen. Echter is er aan de bovenkant een extra verlengstuk nodig om de banier goed open te houden. Zo vangt de vlag eenvoudiger wind en zal het ook eerder gaan wapperen. De boodschap en afbeeldingen op het doek blijven zo goed zichtbaar. Zonder dit verlengstuk vouwt het doek samen en kunt u het niet meer zien. Het is niet nodig om dit aan de onderkant van de banier te plaatsen. Deze zal door de wind goed zichtbaar zijn en hierdoor ook niet dichtklappen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.