Bedrukte vlaggen voor verschillende doelen

  • Geplaatst op
  • 0

Als u aan vlaggen denkt, zult u wellicht een grote mast voor u zien waaraan een vlag van Nederland of een ander land hangt te wapperen in de wind. Of misschien denkt u aan de vlaggen die buiten hangen bij bepaalde winkels, om reclame te maken voor deze zaken. Dit zijn echter niet de enige soort vlaggen die er op de markt zijn. Er zijn nog veel meer andere en bedrukte vlaggen.

U kunt een bedrukte vlag gebruiken voor uw bedrijf, maar u kunt ook een bedrukte vlag bestellen. Een bedrukte vlag kan zijn met uw bedrijfslogo, uw bedrijfsslogan of simpelweg de naam van uw bedrijf. Ook kunnen bedrukte vlaggen voorzien worden van een andere opdruk. Dit kan een opdruk zijn voor bijvoorbeeld een evenement of voor een feest met een bepaald thema.

De verschillende soorten vlaggen

Er zijn verschillende soorten vlaggen. Denk hierbij aan themavlaggen, actievlaggen, beachvlaggen, banners en tafelvlaggen. Deze vlaggen kunnen allemaal gebruikt worden om reclame te maken voor uw bedrijf, maar ook voor andere doeleinden. Denk hierbij aan het promoten van een evenement of het promoten van uw stand op een beurs. Wilt u reclame maken voor uw bedrijf met een vlag, dan kunt u dit op diverse manieren doen. Er zijn bijvoorbeeld vlaggen die u binnen kunt plaatsen, maar er zijn ook vlaggen die u buiten op kunt hangen.

Wilt u meer weten over de verschillende vlaggen die Vlaggenunie kan leveren? Lees dan meer over deze vlaggen in onderstaande alinea’s.

Tafelvlaggen

Niet alle vlaggen hoeven groot te zijn. Om extra aandacht te trekken van uw doelgroep, kunt u ook een kleine vlag gebruiken. Een voorbeeld van een kleine vlag, is de tafelvlag. Een tafelvlag neemt weinig ruimte in beslag, maar trekt wel de aandacht van uw gasten of klanten. De vlag is in twee standaard maten verkrijgbaar. En wilt u een andere maat tafelvlag bestellen? Dan is dit vaak ook gewoon mogelijk.

Beachvlaggen

Beachvlaggen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Zelfs als het met windkracht 4 waait, blijven de vlaggen gewoon staan. Beachvlaggen zijn vanaf een behoorlijke afstand al goed te zien. U kunt een enkele beachvlag aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen meerdere vlaggen achter elkaar te plaatsen. De beachvlaggen die u kunt bestellen bij Vlaggenunie, zijn boven half afgerond en aan de onderzijde recht, helemaal vierkant of in druppelvorm. Ze worden allemaal bevestigd aan een houder, die langs de zijkant en de bovenkant van de vlag vast zit. Door deze houder blijft de vlag altijd mooi recht hangen, waardoor de opdruk op de vlag te allen tijde goed te lezen is.

De beachvlaggen die Vlaggenunie in het assortiment heeft, bestaan uit drie verschillende modellen. Deze modellen zijn op hun beurt ook weer in diverse maten verkrijgbaar. De beachvlaggen worden op drie verschillende manieren bevestigd. U kiest zelf welke bevestigingsmethode u wil gebruiken voor uw vlag. Ten eerste kan een beachvlag bevestigd worden in een soort parasolvoet. Deze kunt u vullen met water, zodat de voet verzwaard wordt en beter blijft staan. Ten tweede kunt u ervoor kiezen om de houder van de vlag in de grond te graven. Tot slot is bevestiging aan de muur ook mogelijk met een beachvlag.


Gevelvlaggen

Een gevelvlag wordt, zoals de naam al doet vermoeden, bevestigd aan de gevel van een pand. De vlaggen worden voornamelijk gebruikt op de gevels van winkels, maar ook op marktkramen en de gevels van woningen. Door een gevelvlag op de gevel van uw winkel te hangen, kunt u laten zien wat voor winkel u heeft, wat de naam van uw winkel is en wat hier verkocht wordt. Een gevelvlag hangt schuin aan de stok, maar is wel goed leesbaar.

Winkelvlaggen

Een winkelvlag lijkt op een gevelvlag en heeft in ieder geval hetzelfde doel. Klanten kunnen zien wat u verkoopt, maar kunnen ook van enige afstand zien waar u winkel zich bevindt. U kunt een winkelvlag laten bedrukken met een print naar keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld een vlag laten drukken met de naam van uw bedrijf, maar ook met uw logo of met uw slogan. Een winkelvlag wordt bevestigd aan een stok, die schuin komt te hangen. Nu denkt u misschien dat de vlag niet goed leesbaar is, maar dit is zeker niet het geval. Omdat de vlag zelf ook schuin hangt, is de opdruk altijd goed leesbaar.

Banieren

Een banier is een vlag die bevestigd wordt aan een hoge mast en altijd recht naar beneden hangt. Een banier is vanaf grote afstand te zien en zorgt er voor dat mensen uw bedrijf of winkel makkelijk kunnen vinden. Een banier wordt aan één zijde bedrukt. Omdat er transparant doek wordt gebruikt, is deze bedrukking vanaf diverse kanten te lezen. Baniervlaggen worden altijd samen met een baniermast en bijbehorende accessoires verkocht. De vlaggen worden in diverse maten en kleuren geleverd. U kunt altijd een vlag met een print naar keuze laten maken.

Kleine vlaggen

Hoewel de meeste mensen een vlag zullen associëren met een flink doek dat aan een hoge mast hangt, hoeft een vlag er niet altijd zo uit te zien. U kunt er ook voor kiezen om kleinere vlaggen te gebruiken als reclamemateriaal. Ook worden kleine vlaggen veel gebruikt bij evenementen, zoals sportwedstrijden. Door kleine vlaggen uit te delen tijdens sportevenementen, kunt u slim reclame maken voor uw bedrijf. Ook kunt u laten zien dat u de sponsor bent van het evenement, simpelweg door bedrukte vlaggetjes uit te delen.

Andere soorten speciale vlaggen

Als we het hebben over speciale vlaggen, kunt u ook nog denken aan bijvoorbeeld vlaggenlijnen. Deze worden veel gebruikt bij feestjes. Ook kunt u denken aan spandoeken, die onder andere gebruikt worden bij sportevenementen. Al dit soort doeken kunnen gemaakt worden met speciale opdrukken, bijzondere kleuren en unieke uitvoeringen.

Een speciale vlag laten drukken door Vlaggenunie

Speciale vlaggen worden vaak gemaakt met een aparte en originele opdruk en ook bij Vlaggenunie kunt u terecht voor dit soort vlaggen. Vlaggenunie heeft de volgende speciale vlaggen in het assortiment, naast de gangbare mastvlaggen: tafelvlaggen, beachvlaggen, gevelvlaggen, winkelvlaggen, banieren en kleine vlaggen. Mocht u op zoek zijn naar iets anders, neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken en overleggen wat de mogelijkheden zijn en of we de vlag naar keuze voor u kunnen maken.

Bij Vlaggenunie kunt u eenvoudig verschillende vlaggen laten bedrukken en online bestellen. Voor alle vlaggen geldt dat deze voorzien kunnen worden van de opdruk die u wenst. Dit kan bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf zijn, maar ook een originele tekst die u zelf bedacht of ontworpen heeft. Als u dit zelf niet kunt maken, kunnen wij de opdruk ook voor u ontwerpen, uiteraard in overleg. Als u online een vlag bestelt bij Vlaggenunie, kunt u kiezen uit een aantal standaardgroottes, afhankelijk van welk model u wilt hebben. Als de gewenste grootte er niet standaard bij zit, is het vrijwel altijd mogelijk om een andere grootte te laten maken. Informeer daarvoor altijd eerst naar de mogelijkheden. Een vlag kan linkswaaiend of rechtswaaiend zijn. Kijkt u daarvoor eerst wat het beste uitkomt en houdt u er rekening mee van welke kant de meeste klanten of bezoekers komen en de vlag direct kunnen lezen. U kiest vervolgens voor het soort doek en in welke kleur u het doek en de opdruk wilt hebben. Tot slot kunt u ook nog kiezen hoe snel u de vlag in huis wilt hebben en hoeveel u exemplaren u nodig heeft. Heeft u zelf het bestand met de opdruk? Dan kunt u dit meteen uploaden, zodat er een voorbeeld gemaakt kan worden. U kunt de vlaggen direct bestellen, maar een offerte laten maken is altijd mogelijk. Dan weet u precies wat krijgt en wat het gaat kosten.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.