Fairybell kerstverlichting: haal gezelligheid in huis!

  • Geplaatst op
  • 0
Fairybell kerstverlichting: haal gezelligheid in huis!

Tijd om jouw huis of bedrijfspand klaar te maken voor de kerstperiode

De winter staat weer voor de deur. Dat betekent dat het tijd wordt om jouw woning of bedrijf klaar te maken voor de kerstperiode. Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Natuurlijk zorg je ervoor dat er in huis kerststukjes, een kerstboom en bijhorende verlichting komt te staan. Ook in een bedrijfskantine zijn dit soort versieringen onmisbaar om de sfeer erin te houden tijdens de donkere maanden november en december. Maar vergeet als particulier of ondernemer ook niet om buiten voor de nodige sfeer en gezelligheid te zorgen. Dat kun je doen door een Fairybell verlichting te gebruiken. Deze sierlijke verlichting is geschikt om in een vlaggenmast op te hangen en op die manier een gave Fairybell kerstboom te creëren. Het gebruik van Fairybell-verlichting heeft diverse voordelen boven het gebruiken van een reguliere kerstboom. Welke dat zijn? En hoe haal je met kerstverlichting gezelligheid in en rond de woning? Je leest dit en meer spannends in dit artikel.

 

Praktischer dan een 'echte' kerstboom

Een Fairybell kerstboom is een stuk praktischer dan een reguliere, standaard kerstboom of een kunstkerstboom aanschaffen. Waarom dat zo is, is eigenlijk heel eenvoudig. De kerstboom van Fairybell kun je namelijk razendsnel opzetten en is daarmee erg praktisch in het gebruik. Het enige dat er moet gebeuren is de verlichting aanschaffen, deze omhoog hijsen via de vlaggenmast en vervolgens het stroom erop zetten: klaar is Kees, zo simpel werkt het!

 

Een goede investering voor langere termijn

Een groot voordeel van een Fairybell kerstboom is het feit dat je niet elk jaar opnieuw een kerstboom hoeft te kopen of, in het geval van een namaak kerstboom, hoeft op te zetten en af te breken. Als de kerst weer voorbij is, zit je tevens niet met de ellende dat de oude kerstboom ofwel afgevoerd moet worden, ofwel afgebroken en ingepakt moet worden. De enige actie die je hoeft uit te voeren, is de verlichting naar beneden takelen en opruimen. Ritjes naar de stortplaats om de oude kerstboom weg te brengen, zijn niet meer nodig. Naast tijd scheelt je dit natuurlijk ook geld, want je betaalt geen stortkosten en hoeft niet elk jaar opnieuw een kerstboom aan te schaffen. Ook het uit elkaar halen van een kunstkerstboom hoe je dus niet meer te doen. Met een Fairybell-boom maak je het jezelf, zoveel is wel duidelijk, lekker gemakkelijk. Dit type kerstverlichting is dan ook een prima investering, die zichzelf na een aantal jaren terug gaat betalen.

 

Kerstboom met een gratis wimpel

Als je kerstverlichting van Fairybell koopt, krijg je er een gratis wimpel bij. Leuk voor wat extra sfeer en beleving En natuurlijk een interessante periode van garantie, cq. de fabrieksgarantie. Mocht er onverhoopt, maar die kans is zeer klein, iets niet kloppen en de verlichting, die bij onze leverancier gemiddeld drie jaar bedraagt niet werken, dan is er dus geen man overboord. Je kunt dan aansprak maken op de ruime fabrieksgarantie die wij op onze kerstverlichting te bieden hebben.


Keuze uit tal van soorten verlichting

Een van de voordelen van Fairybell-kerstlampjes is dat je kunt kiezen uit meerdere uitvoeringen. Zo bieden wij kerstverlichting aan die bestaat uit negenhonderd lampjes maar ook veel grotere pakketten die maar liefst 4000 lampjes bevatten. Recent hebben we een nieuwe lampenset uitgebracht, die het aantal lampen uitbreidde van 3000 naar 4000 lampen. Kortom: het kan niet op! Dus of je nu een grote woning, een klein huisje, een megabedrijf of een winkelpand hebt: onze verlichting is voor elk type pand meer dan geschikt en een ware verademing. Naast het aantal lampjes, is er ook in andere opzichten variatie mogelijk, al gelang jouw wensen. Zo kun je het jezelf nog gemakkelijker maken door te kiezen voor een timer. Wij bieden bij onze pakketten timers of tijdschakelaars aan, waarmee ingesteld kan worden wanneer de kerstverlichting in jouw vlaggenmast aan- en uitgeschakeld wordt. Ideaal, want zo heb je als eigenaar totaal geen omkijken meer naar jouw verlichte kerstboom. Het enige dat je hoeft te doen is de lampen omhoog takelen, de timer aanzetten en heerlijk genieten van de overvloed aan fraaie lichtjes en het inspirerende licht-samenspel dat onze kerstboomverlichting kenmerkt.

 

Uiteenlopende hoogten voor de verlichting in de vlaggenmast

De hoogte die onze verlichtingssystemen aankunnen, lopen van zes meter tot maar liefst twaalf meter. Wil je echt opvallen in de buurt of op jouw bedrijventerrein, zo rond de kerst, dan maakt het dus niet uit hoe hoog de vlaggenmast bij het bedrijfspand of de fabriek is: opvallen doe je sowieso. Maar ook een vlaggenmast in de tuin kan dus, met een relatief korte verlichtingshoogte, prima voor de kerst klaargemaakt worden.

 

Veiligheid en andere voordelen

Kies je als consument of bedrijfsleider voor het profijt van gemakkelijk aan te brengen feestverlichting? Door middel van een originele kerstboom voor de komende kersttijd? Dan is een Fairybell-product absoluut iets voor jou! Onze Fairybell-kerstversiering heeft veel te bieden. Ten eerste zijn onze kerstverlichtingssoort uitermate veilig en betrouwbaar. Tijdens het gebruik hoef je niet bang te zijn voor het spontaan ontstaan van branden. Ons materiaal is namelijk ijzersterk, soepel, goed bestand tegen kortsluiting (door de goede en veilige bedrading) en dan ook voorzien van het gerenommeerd TÜV-certificaat op het gebied van veiligheid. De snoeren van onze verlichting zijn vervaardigd van soepel en sterk rubber, dat niet alleen uitstekend bestand is tegen regenval en hagel, maar ook tegen vort en andere extreme weersomstandigheden kan.

 

Gebruikshandleiding, opbouwtijd & kwaliteit van Fairybell-producten

Prettig aan het Fairybell-concept, zijn - naast natuurlijk de indrukwekkend mooie verlichting - de extra's die je meekrijgt. Enkele zaken zijn hier al benoemd. Maar noemenswaardig zijn zeker ook de helder Nederlandse beschrijving die wordt meegeleverd en waarin precies te vinden is hoe de verlichting veilig, schadeloos en snel naar boven kan worden vervoerd. Verder bevat elk lampenpakket een sterke grondpin en een krachtige grondlijn. De pin en grondlijn voorkomen dat de vlag bij harde of hardere wind gaat draaien. Een ideale oplossing toch? Daarbij is het nog belangrijk om te vermelden dat de opbouwtijd van deze speciale kerstboom slechts 30 minuten kost. Het is zo geregeld dus! Ten slotte: onze Fairybell-lichtjes zijn van superieure kwaliteit, gaan lang mee en zijn zo energiezuinig vervaardigd met het oog op het milieu en klimaat.

 

Scherpe prijzen voor jouw kerstverlichting

De prijzen voor specifieke Fairybell-lampen variëren nogal. Voor een 'kleine' kerstboom van zes meter hoog betaal je aan de verlichting zo'n 350 euro. Dit bedrag kan oplopen tot zo'n 650 euro voor de grootste varianten, specifiek bedoeld voor vlaggenmasten van 12 meter hoogte. Een investering, maar je krijgt er als particulier of ondernemer veel sfeer en aandacht voor terug. En een beetje p.r. tijdens de kerstdagen kan toch ook geen kwaad? Ten slotte nog een laatste belangrijke opmerking: als je nu in onze website verlichting koopt, kun je profiteren van onze seizoensaanbiedingen. De kortingen op vlaggenmast verlichting kunnen momenteel oplopen tot wel 30 procent. Dus zorg dat je er snel bij bent om te profiteren van de voordelige prijsstelling op dit moment. Bestellen gaat eenvoudig online via onze webshop. Over de leveringstijden hoef je je geen zorgen te maken. Eenmaal besteld betekent bij ons: zo snel mogelijk afgeleverd op de juiste plek in Nederland. Hierbij zijn bestellingen van boven de 150 euro altijd vrijgesteld van vervoerskosten. En dat is lekker: want het oog wil wat, maar laten we ook jouw portemonnee niet vergeten. Het leven is immers al druk en hectisch genoeg?

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.