Hoe vaak vervangt u gemiddeld de vlag?

  • Geplaatst op
  • 0

Een verzorgde vlag

Wie als bedrijf status wil hebben zal daar wat voor moeten doen. U kunt uiteraard naam en faam verwerven door te adverteren in de krant en op het internet. Daarnaast zult u er voor moeten zorgen dat uw bedrijf in het oog springt als mensen er voorbij rijden. Een bedrijfspand moet er dan ook op en top verzorgd uitzien. De afwerking moet mooi zijn en vooral klanten uitnodigen om binnen te komen. Een middel om jouw bedrijfspand aan te kleden is met een vlag. Een vlag is een oud middel om aan te kondigen waar jouw bedrijf gevestigd zit. Klanten die jouw bedrijf zoeken zullen rechtstreeks op de vlag af kunnen rijden wanneer ze die al vanaf een afstand kunnen zien. Een vlag is dan ook veel meer dan decoratie. Een vlag fungeert als een soort baken wat klanten aantrekt en wat leveranciers de weg toont naar uw bedrijf.

Hoe vaak strijkt u de vlag

Een vlag en de vlaggenmast waar hij aan bevestigd is kunt u natuurlijk iedere dag binnenhalen en opbergen om hem vervolgens de dag erna weer in top van de vlaggenmast te hangen. Dit is echter een bewerkelijke klus en het is dan ook  niet voor niets dat veel mensen ervoor kiezen om de vlag met het logo van hun bedrijf dag en nacht buiten te laten hangen.

Geen vergane glorie

Het hele jaar door, in elk seizoen, hangt zo’n vlag buiten. U herkent gelijk de bedrijven die hun vlag niet geregeld naar binnen halen. De vlag bij een dergelijk bedrijf is namelijk het toonbeeld van vergane glorie. De vlag die eens zo mooi strak was afgeleverd ziet er gerafeld uit. Klanten zullen een dergelijk bedrijf voorbij rijden en de charme van uw bedrijfspand wordt gelijk behoorlijk naar beneden gehaald. Een vlag bij uw bedrijf zal je dan ook moeten onderhouden. Hangt de vlag in de buurt van bomen, dan zult u al snel gaan zien dat ook de vlag last krijgt van vocht. De vlag zal groen uitslaan doordat algengroei vat krijgt op het textiel. Een vlag die naast een drukke weg hangt zal last krijgen van de roetuitstoot van auto’s en vrachtverkeer. De vlag zal verkleuren waardoor deze zijn glans verliest.

Verzorg uw vlag

Het is dan ook zaak om gemiddeld eens per maand, en vaak zelfs vaker, de vlag die bij uw bedrijf hangt neer te halen, te wassen, en als hij er haveloos uit ziet te vervangen. Een vlag vervangt u wanneer hij zijn glans heeft verloren. U zou hier zelf aan kunnen denken, maar waarschijnlijk heeft u als ondernemer wel wat anders te doen. Een vlaggen vervang service is daarom de ideale oplossing. Een bedrijf met net zoveel liefde voor jouw vlag als u zelf zal de vlaggen onderhouden, laten reinigen, en gerafelde en beschadigde exemplaren vervangen voor een nieuw glanzend exemplaar. Zo blijft uw bedrijf wat u het liefste voor ogen hebt; een toonbeeld van schoonheid en kracht. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.