Nieuw bedrijfspand

  • Geplaatst op
  • 0
Nieuw bedrijfspand

PERSBERICHT

Vlaggen Unie verhuist naar nieuw pand

“Een wapperende vlag bij je huis of bedrijfspand geeft een welkom gevoel”

…………………………………………………………………………………………….

Drachten, 12 september 2019

 

Een jonge ondernemer die zijn dromen waarmaakt daar is Sill Marinus (29), directeur - eigenaar van de Vlaggen Unie, een uitstekend voorbeeld van. De Drachtster ondernemer opent binnenkort officieel zijn nieuwe pand op Bedrijventerrein Azeven, aan de Ottolaan 12 in Drachten. Voor de deur van Ajax, Thialf  en Van der Valk, maar ook in de tuin van vele particulieren staat een vlaggenmast met in top een vlag van Vlaggen Unie.


Nieuw pand met showroom

Vlaggen Unie heeft inmiddels een team van medewerkers, zij geven advies en zorgen dat de leveringen soepel verlopen. “Wij hebben een service team dat dagelijks op de weg zit om vlaggenmasten te plaatsen en geheel gebruiksklaar op te leveren.” Vlaggen Unie heeft ruim 1000 vlaggenmasten en duizenden vlaggen op voorraad. De meeste bestellingen worden gedaan via de zeer overzichtelijke webshop. Klanten uit heel Nederland en ver daarbuiten hebben inmiddels de kwaliteit van Vlaggen Unie ontdekt. Voor wie toch graag van tevoren het product wil ‘voelen’ is in het nieuwe pand een mooie showroom ingericht.

 

Kwaliteit

Vlaggenmasten, vlaggen, banieren, beachflags en wimpels, in alle soorten en maten zijn zij bij de Vlaggen Unie verkrijgbaar. Sill: “Het is een prachtig product het kenmerkt een land of bedrijf en het is mooi dat wij daar aan mee mogen werken. Niet alleen privé maar ook zakelijk geeft een mooie vlaggenmast met een wapperende vlag of banier een welkom gevoel.”

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.