Soorten speciale (momenten) vlaggen

  • Geplaatst op
  • 0

Een vlag voor een gelegenheid

Een vlag wordt al sinds oudsher gebruikt om een belangrijk moment te markeren. Een vlag kunt u gebruiken bij een gebeurtenis die van landelijk belang is, zoals Koningsdag, Bevrijdingsdag of Dodenherdenking. Daarnaast kan een vlag worden gebruikt bij speciale gelegenheden. 
Als u denkt aan een gelegenheid voor privé activiteiten dan mag u bijvoorbeeld denken aan een geboortevlag.

Een geboortevlag

De geboorte van uw kind is een heel belangrijke gebeurtenis, en veel mensen willen het wel van de daken schreeuwen. Dit is het moment wat veel ouders aangrijpen om een geboortevlag aan te schaffen. Zo’n geboortevlag kan je natuurlijk in een heel goedkope variant kopen die met een keer wind en regen kapot is, maar u kunt er ook voor kiezen om een duurder exemplaar aan te schaffen. Zo’n duurder exemplaar kunt u gerust een tijd buiten laten hangen na de geboorte van uw kindje. U heeft tenslotte wel andere zaken aan je hoofd dan ’s avonds een vlag binnen halen.

Een gaypride vlag

U mag ook denken aan een vlag die u gebruikt tijdens een jaarlijks terugkerend evenement wat u graag luister bijzet met een mooie kleurige vlag. Denk in dat geval bijvoorbeeld aan de Gaypride. Of u nu zelf mee gaat in het feestgedruis of langs de route van de boten woont; iedereen wil graag laten zien dat hij omziet naar anderen en dat hij anderen in hun waarde laat. Zo’n mooie regenboogvlag koopt u in dat geval uiteraard in een standje bij de Gaypride, maar u kunt er ook voor kiezen om er van tevoren al één aan te schaffen die u ieder jaar opnieuw uit de kast haalt wanneer het weer Gaypride is.

Een stoer sportevenement

Een sportevenement is voor veel organisaties ook de ultieme gebeurtenis om een vlag te laten maken. Niks is immers zo mooi als een wapperende vlag aan meerdere vlaggenstokken om iedereen te vertellen waar jouw evenement is. Een slimme organisator laat er gelijk meerdere maken die hij tijdens het evenement aan deelnemers kan verkopen als blijvende herinnering aan een mooie dag.

Een popfestival vlag

Hadden we al de vlaggen genoemd die bij een popfestival aan top hangen? Veel festivaltenten worden gedecoreerd met mooie vlaggen die horen bij het popfestival. Ook hier geldt; de bezoekers stellen het op prijs als zij ook een vlag met het logo van het popfestival kunnen kopen om aan hun eigen tent op te hangen, of om thuis de muur te versieren.

De zwarte cross. Modder en vlaggen

Een speciale gebeurtenis waar je geen genoeg van kan krijgen is – tot slot – de Zwarte Cross. Dit is een evenement waar motorrijders het hele jaar al naar uitkijken en waarvan iedere bezoeker graag een souvenir meeneemt. De vlaggen die voor de Zwarte Cross worden gemaakt zijn – net als het festival zelf – stoer en robuust, en ze zijn geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Waren we nog een gebeurtenis vergeten waar u een vlag voor kunt laten maken? Laat het ons weten. We maken er met alle plezier één, of zelfs meerdere voor u en uw evenement. Want ieder moment verdient zijn eigen vlag. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.