Verlichting in de vlaggenmast: voor de beste visuele attentiewaarde

  • Geplaatst op
  • 0
Verlichting in de vlaggenmast: voor de beste visuele attentiewaarde

Verlichting in de vlaggenmast: voor de beste visuele attentiewaarde

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je de vlag zou hijsen. Misschien wil je dat over een paar maanden wel, als je zoon of dochter is geslaagd, zoals de vlag ook in top gaat op speciale dagen als Koningsdag. Zeker als ondernemer hijs je de vlag in top om zo jouw onderneming op de best mogelijke manier onder de aandacht van het grote publiek te brengen. In dat geval ben je uiteraard wel een vlaggenmast nodig. Liefst een exemplaar van de beste kwaliteit, liefst onderhoudsvrij en altijd met de juiste uitstraling. Vlaggenmasten gaan nadrukkelijk met de tijd mee en zijn nu ook met verlichting verkrijgbaar.

Combinatie van licht en beweging staat borg voor de best denkbare visuele attentiewaarde
Vlaggenmasten die aan deze criteria voldoen zijn in ruime mate beschikbaar ondertussen. Er zijn nu echter ook vlaggenmasten met verlichting beschikbaar. Vlaggenmast verlichting maakt de vlag nog veel beter zichtbaar voor passanten, want bewezen is dat de combinatie licht en beweging voor de best denkbare visuele attentiewaarde zorgt. Verlichting in een vlaggenmast is iets relatief nieuws en is voor zo goed als alle mogelijke uitvoeringen van de vlaggenmast beschikbaar.

Vlaggenmasten van polyester zijn wit gepigmenteerd en blijven dus écht wit
Eerst nog even over de vlaggenmast, de basis van al dit moois dus. Vlaggenmasten koop je in een uitvoering van polyester, aluminium of hout. De uitvoering in polyester wordt verreweg het meest verkocht, iets dat me de prijs te maken heeft en zeker ook met het feit dat deze vlaggenmast onderhoudsvrij is. Ze zijn licht en bieden dezelfde kwaliteit als de vlaggenmasten van aluminium. Deze vlaggenmasten zijn wit gepigmenteerd en dus maakt een krasje niet zo heel veel uit én blijft de vlaggenmast langer mooi. Een vlaggenmast van polyester is bovendien een duurzame vlaggenmast. Kies je voor een aluminium uitvoering dan kies je voor een vlaggenmast met een geheel eigen uitstraling, zoals dit zeker ook geldt voor die van hout. Dan is de uitstraling eerder klassiek, zeker in combinatie met een mastbok. Op die manier krijgt de vlaggenmast ook nog eens een zeer robuuste uitstraling. Een houten uitvoering vraagt overigens wel enig onderhoud. Je doet er dan verstandig aan tenminste eens per jaar te schuren en de mast van nieuwe verf te voorzien.

Topcombinatie; verlichting in de vlaggenmast en een bewegende vlag
De vlaggenmast met verlichting geeft de vlaggenmast een geheel nieuwe dimensie. Vlaggenmast verlichting zorgt voor nog meer attentiewaarde en er zal nu helemaal niemand meer zijn die het is ontgaan dat jouw vlag in top staat. Verlichting in de vlaggenmast in combinatie met de steeds bewegende vlag maakt dat er sprake is de best mogelijke visuele attentiewaarde. En dat is precies wat je wenst als jij je bedrijfsvlag in top hebt.

Zo worden vlaggen ook in het donker steeds goed zichtbaar
De vlag of de vlaggen worden ook in het donker zo goed zichtbaar. Wie even met een schuin oog kijkt naar het vlaggenprotocol zoals dat geldt, die leest dat vlaggen in principe niet tussen de periode van zonsondergang en zonsopvang mogen worden gehesen. Sterker nog; ze mogen niet eens blijven hangen. Er zijn echter uitzonderingen, bijvoorbeeld voor vlaggen die hangen bij onbemande, openbare gebouwen én in het geval dat de vlag dusdanig verlicht wordt dat de kleuren goed te zien zijn.

Breng de verlichting aan in je eigen vlaggenmasten of kies een compleet nieuw systeem
De verlichting in de vlaggenmast biedt optimaal en verantwoord energielicht. Je kunt de verlichting in de vlaggenmasten die je al hebt aanbrengen, je kunt ook kiezen een nieuwe systeem inclusie vlaggenmast verlichting aan te schaffen. In dat geval ben je in een keer helemaal klaar. De mast en de vlag vormen hoe dan ook steeds een harmonieus geheel. In essentie wordt een soort van krans van powerleds aangebracht in een cirkel rondom de vlaggenmast. Het maakt niet uit vanaf welke hoek je ook kijkt, altijd zul je de vlag in volle verlichting zien. Daar zorgen dus specifiek de zeer krachtige LED-lampen wel voor, lampen die het licht overigens perfect gelijkwaardig verdelen.

Je hebt de keuze uit de Basic en de Extended uitvoering
Je kiest voor verlichting in een vlaggenmast in de vorm van de Basic uitvoering of de Extended uitvoering. Er wordt gewerkt met een vermogen van 25 watt en de opbrengst ligt rond de 3000 lumen. Op de vlaggenmast met verlichting krijg je overigens twee jaar garantie. Door de optie om verlichting op je vlaggenmast te kiezen, geef je elke vlag de best mogelijke attentiewaarde en wordt het dus nog meer de moeite waard om te kiezen om met vlaggen en dus met vlaggenmasten te gaan werken. Het mooie is wel dat de vlaggenmasten met verlichting gewoon tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden en dat er in zowel heel Nederland als in Belgie geleverd kan worden. Uiteraard kunnen de vlaggenmasten ook geplaatst worden. Wat dat betreft kan voor volledige ontzorging gezorgd worden.

Vlaggenmasten met verlichting hebben ook gewoon een lange levensduur
Ook de kwalitatief uitstekende vlaggenmasten die uitgerust zijn met verlichting kennen een lange levensduur. Er is altijd sprake van professionele vlaggenmasten als het gaat om de combinatie met verlichting en uiteraard wordt gebruik gemaakt van duurzame LED-verlichting; deze verlichting is weliswaar iets duurder in aanschaf, de lampjes gaan echter ook veel langer mee waardoor je de investering dubbel en dwars terugverdiend. De Basic uitvoering betreft de vlaggenmast met een diameter tot 115 millimeter, de Extended uitvoering van de verlichte vlaggenmast loopt tot een doorsnee tot en met 15 millimeter.

Verlichting in vlaggenmast krijgt een erg hoog rapportcijfer
De masten zijn solide, kunnen prima tegen de in ons land voorkomende weersomstandigheden. Bij de keuze kun je prima geholpen worden door de experts die alles van vlaggen, vlaggenmasten en nu dus ook verlichting weten. Bovendien kan de vlaggenmast ook nu snel geleverd worden. Dat je waar voor je geld krijgt en jouw vlag de aandacht geeft die het verdiend blijk wel uit het cijfer 9,1 dat gebruikers van verlichting in vlaggenmast ondertussen aan het product gaven. In de wereld van de kritische consument is dat een cijfer om trits op te zijn.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.