Vlaggenmasten zelf plaatsen of vakkundig laten plaatsen?

  • Geplaatst op
  • 0

Een vlag als herkenning

Vandaag de dag kiezen steeds meer bedrijven ervoor om reclame te maken voor hun bedrijf. Dit is voor een ondernemer noodzakelijk om het hoofd boven water te kunnen houden. Deze reclame kunt u op meerdere manieren maken. U denkt natuurlijk allereerst aan reclame die u maakt door te adverteren op internet of in een krant. Daarnaast kunt u echter ook reclame maken op de manier die al eeuwen oud is, maar nog steeds even doeltreffend; een vlag. Aan de aanschaf van een vlag besteedt een ondernemer veel aandacht. Het uiterlijk en de stevigheid van de vlag zijn voor ondernemers heel belangrijk omdat het uiterlijk hiervan het aanzien van uw bedrijf bepaalt. Niks staat zo verwaarloosd als een gerafelde vlag aan een gammele vlaggenmast. Daarmee raken we gelijk het tweede punt waar veel ondernemers aan denken bij de aanschaf van een vlag; de vlaggenmast.

Eindelijk; de langverwachte vlag

Een vlaggenmast wordt vaak zorgvuldig gekozen en ook aan de lengte van de vlaggenmast is door ondernemers veel aandacht besteed. Dan komt daar, na een wachtperiode, de vlag uit de fabriek gerold. U kunt niet wachten om deze te bevestigen bij uw bedrijf, maar dat plaatst u direct voor een vraag; wie plaatst de vlaggenmast. Wanneer er nog geen vlaggenmast bij uw bedrijf stond heeft u deze waarschijnlijk al bij besteld. Een vlaggenmast heeft een lengte die kan oplopen van 6 tot 12 meter. Het spreekt voor zich dat niet iedereen er even aan begint om zo’n vlaggenmast te plaatsen. Een vlaggenmast plaatsen doet u dan ook niet zomaar, er komt behoorlijk wat denkwerk bij kijken.

Een vlaggenmast staat in weer en wind

De weersomstandigheden in ons land zijn namelijk behoorlijk bepalend voor wat u op uw bedrijfsterrein neerzet en hoe u dit bevestigt. De wind kan tegenwoordig behoorlijk stormachtig zijn en u zou toch niet willen dat er iemand gewond raakte doordat de vlaggenmast naast uw bedrijfspand opeens omwaait. Het is daarom in veel gevallen verstandig om de vlaggenmast te laten plaatsen door een leverancier waardoor u zeker weet dat deze vakkundig stabiel staat. De leverancier heeft namelijk al vaker voor dit feit gestaan, en is in staat om uw vlaggenmast goed stabiel te plaatsen. Sommige leveranciers zullen u hiervoor een uurloon van een monteur in rekening brengen. Andere leveranciers zullen uit coulance de vlaggenmast op uw terrein laten plaatsen door hun montageteam. 

Veiligheid boven alles

Bij een vlaggenmast zit doorgaans een montage handleiding waarmee u ook zelf aan de slag kan uiteraard. Volgt u deze stappen nauwgezet dan zult u ook zelf op een veilige manier een vlaggenmast kunnen plaatsen. Het is in dat geval goed om nauw naar de veiligheidsvoorschriften te kijken. In dat geval zult u weinig risico lopen en staat uw vlag in no time fier te wapperen in de wind. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.