Mastvlaggen bedrukken • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
 • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
 • Laagste prijsgarantie
 • Snelle levertijden


 • ideal
 • Vooraf overboeken (+1 dag)
 • Giropay
 • MisterCash / Bancontact
 • Achteraf betalen
 • Visa Mastercard
 • PayPal
 • Maestro

Mastvlaggen bedrukkenBedrukte vlag

Mastvlaggen zijn rechtformaat vlaggen die bedrukt worden met een logo of ontwerp. Deze vlaggen worden standaard gemaakt in de ve... Lees meer

25,-
35,-
(30,25 incl. BTW)
Bedrukte vlag - Power

Bedrukte vlaggen geven uw organisatie een professionele uitstraling. Ze zorgen voor herkenbaarheid, naamsbekendheid en welkome u... Lees meer

37,50
45,-
(45,38 incl. BTW)
Bedrukte vlag Spoed

Bedrukte mastvlaggen met u eigen ontwerp kunt u eenvoudig en snel bestellen. Haarscherpe bedrukking en uitstekende kwaliteit. La... Lees meer

37,50
(45,38 incl. BTW)
Bedrukte vlag - Eco

Mastvlaggen worden veel diverse doeleinden gebruikt en zowel door bedrijven als particulieren. De bedrukte vlag Eco is gemaakt v... Lees meer

27,50
35,-
(33,28 incl. BTW)
Mastvlaggen bedrukken

Vlaggen hebben een hoge attentiewaarde omdat zij bewegen. Bedrijven kiezen er dan ook steeds vaker voor om vlaggenmasten te plaatsen met hierin bedrukte vlaggen. Deze mastvlag wordt voorzien van het logo en de bedrijfsnaam. Zo zorgen de mastvlaggen voor naamsbekendheid en herkenning. Bestel uw bedrukte mastvlaggen eenvoudig en snel!

Vlag bedrukken met eigen ontwerp

U kunt de vlaggen laten bedrukken met vrijwel ieder ontwerp. Wel adviseren wij om het ontwerp eenvoudig te houden. De boodschap op uw bedrukte vlag dient in een paar seconden duidelijk te zijn. De meeste bedrijven kiezen er dan ook voor om allen hun bedrijfsnaam en logo te presenteren. De mastvlag is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u het meest ideale formaat voor uw vlaggenmast kunt selecteren.

Hieronder vind u een schema met de mastlengtes en bijbehorende vlagafmetingen.

Lengte vlaggenmast Formaat mastvlag
Vlaggenmast 2/3 meter 100x150 cm
Vlaggenmast 4/5 meter 120x180 cm
Vlaggenmast 6/7 meter 150x225 cm
Vlaggenmast 8/9 meter 200x300 cm
Vlaggenmast 10/12 meter 225x300 cm

 

Verschillende doeksoorten voor bedrukte mastvlaggen

De bedrukte mastvlag is verkrijgbaar in verschillende doeksoorten. U kunt dus zelf bepalen welke doeksoort het meest aansluit bij uw behoefte. Hieronder vindt u de soorten met bijbehorende informatie.

 • Glanspolyester vlaggendoek (115 gr/m2) – Dit is de standaard doeksoort voor bedrukte mastvlaggen. Deze is driedraads geweven, biedt een haarscherpe bedrukking en is voorzien van een perfecte afwerking. Het polyester vlaggendoek is veruit de meest bestelde doeksoort bij bedrukte vlaggen.
 • Eco vlaggendoek (115 gr/m2) – Bedrukte mastvlag Eco is de meest milieuvriendelijke doeksoort. Deze is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. Deze biedt dezelfde kwaliteit als het polyester vlaggendoek. Bent u milieubewust dan kunt u voor deze doeksoort gaan.
 • Longlife vlaggendoek (120 gr/m2) – Vlaggen gemaakt van longlife kwaliteit hebben geen zoom rondom de vlag. Hierdoor zullen zij niet scheuren, maar gelijkmatig rafelen. Hierdoor blijft de vlag langer mooi.
 • Power vlaggendoek (160 gr/m2) – Deze doeksoort is de zwaarste soort die verkrijgbaar is voor bedrukte mastvlaggen. Het powerpolyester is uitermate geschikt voor bedrijven die gevestigd zijn op locaties waar veel wind staat. Voorzien van een hoogwaardige afwerking.

De waairichting van een bedrukte mastvlag

Een vlag wordt bedrukt aan 1 zijde en drukt door richting de andere kant. Beide zijdes zien er strak uit en de kleuren zijn even fel. Echter alleen de bedrukte kant is leesbaar. De doordruk is in spiegelbeeld. De waairichting bepaald dus welke zijde de leesbare moet zijn. Wanneer de bedrukte mastvlag rechts van de mast staat en dan leesbaar is gaat het om een rechtswaaiende vlag. Linkswaaiend is uiteraard wanneer de mastvlag aan de linkerkant van de mast staat en dan leesbaar is.

Levertijd van bedrukte mastvlaggen

Bedrukte vlaggen zijn geen voorraadartikelen en moeten geproduceerd worden. Hierdoor hebben bedrukte mastvlaggen een langere levertijd. Een bedrukte mastvlag gemaakt van glanspolyester of Eco vlaggendoek heeft een productietermijn van 2 tot 3 werkdagen. Het Power vlaggendoek heeft een productietijd van 10 tot 12 dagen. Houdt hier dus rekening mee wanneer u bedrukte vlaggen wilt bestellen.

Toch sneller uw bedrukte mastvlag nodig? Het kan voor komen dat u met spoed bedrukte mastvlaggen nodig heeft. Wij bieden de mogelijkheid tot een spoedlevering. Wanneer u deze vlag besteld zal hij de eerstvolgende werkdag verzonden worden. Deze optie is enkel beschikbaar voor het glanspolyester vlaggendoek.

De afwerking van bedrukte mastvlaggen

Onze vlaggen zijn voorzien van een dubbele stiknaad en beschikken over een sterke kopband. Deze hoogwaardige afwerking zorgt voor een lange levensduur van de bedrukte mastvlag. Gemiddeld heeft een glanspolyester en Eco mastvlag een levensduur van 3 tot 6 maanden. Longlife vlaggen gaan ongeveer 20% langer mee. Vlaggen gemaakt van powerpolyester worden veelal gebruikt door bedrijven aan de kust of andere winderige locaties. Hier hebben deze vlaggen een gemiddelde levensduur van 3 tot 6 maanden.

Door vlaggen tijdig uit de mast te halen bij storm kan de levensduur enorm verlengt worden. Wij adviseren dan ook om vanaf windkracht 6 á 7 uw vlaggen uit de mast te halen.

Aanleveren van het drukbestand

Wanneer u een of meerdere mastvlaggen wilt bestellen kunt u zelf het drukbestand uploaden. Dit bestand dient een vector bestand te zijn. Hierdoor kan het ontwerp moeiteloos geschaald worden zonder kwaliteit te verliezen. Gebruikt u foto’s in uw ontwerp, zorg dan dat deze voldoende resolutie hebben. Mocht u tijdens het uploaden van uw bestand een foutmelding krijgen mag u contact met ons opnemen. Wij zullen het bestand dan voor u controleren.

Voor vragen over bedrukte vlaggen kunt u altijd contact opnemen met een van onze specialisten.