Klantenservice
Klantenservice

Hulp nodig?

Neem contact op 0512-778272

  • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
  • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
  • Gratis persoonlijk advies
  • Snelle levertijden


Vlaggenmast 10 meter10 meter
10 Meter Polyester Conisch
10 Meter Polyester Conisch

370,-

(447,70 incl. BTW)

10 meter
10 Meter Conisch Aluminium
10 Meter Conisch Aluminium

575,-

(695,75 incl. BTW)

De vlaggenmast van 10 meter adviseren we bij woningen van 11 a 12 meter hoog. Voor bedrijfspanden geldt een hoogte van 10/11 meter. Lees meer

Status door een vlag

Uw bedrijf is iets waar u waarschijnlijk al uw tijd in steekt. Wellicht is uw bedrijf al vele generaties oud en zet u de familie traditie voort. Het kan echter ook zijn dat u de eerste ondernemer bent die met dit bedrijf is gestart. Om het even hoe oud uw bedrijf is; vandaag de dag is het van het grootste belang dat u gezien wordt als ondernemer. U kunt dan ook niet genoeg doen om jouw bedrijf te promoten. Een manier die wel als de oudste promotiemethode mag worden beschouwd is een vlag die wappert naast uw bedrijf. Een vlag heeft een uitstraling waar u niet omheen kan. Een vlag straalt uit dat uw bedrijf kwaliteit levert en dat u vakmanschap in huis hebt. Daarnaast straalt een vlag ook uit dat u graag gezien wordt door zowel uw klanten als de leveranciers. Zo’n trotse vlag naast uw pand, daar besteedt u natuurlijk veel aandacht aan. De meeste ondernemers gaan echter voorbij aan een bepaald aspect. We hebben het in dat geval over de vlaggenmast waar deze vlag aan bevestigd dient te worden. Een vlaggenmast zorgt voor de bevestiging van uw vlag maar daarnaast ook voor een groot deel voor de uitstraling van uw bedrijf.

 

De vlaggenmast is minstens zo belangrijk

Een vlaggenmast is heel belangrijk, en dat beperkt zich niet alleen tot het uiterlijk van de vlaggenmast. Ook de lengte van de vlaggenmast is van het grootste belang. We willen het nu hebben over de vlaggenmast die past bij een hoog bedrijfspand of bij een bedrijf wat een ruim stuk terrein rondom het pand tot zijn beschikking heeft; de vlaggenmast van 10 meter. Een vlaggenmast van 10 meter kunt u kiezen in twee situaties. De eerste situatie is die van een hoog bedrijfspand. De hoogte van de vlaggenmast moet namelijk de maat van de nok van het gebouw zijn minus 1 meter. Is uw bedrijfspand dus 11 meter hoog, dan past daar het beste een vlaggenmast van 10 meter bij. Op deze manier is de verhouding tussen je vlaggenmast en de nok van je gebouw het beste in balans.

 

Een vlaggenmast op open terrein

Daarnaast kunt u kiezen voor een vlaggenmast van 10 meter wanneer u een ruim stuk terrein hebt waardoor je een behoorlijke afstand hebt tussen uw bedrijf en de openbare weg. In dat geval is het goed om uw bedrijf zichtbaar te maken vanaf de openbare weg door een vlag die op uw terrein staat. Een vlaggenmast van 10 meter moet in dat geval op ongeveer 10 meter van de openbare weg komen te staan. Op die manier is de vlag goed centraal zichtbaar en dient hij als een baken om bij uw bedrijf te komen. Als laatste is daar nog de keuze voor het materiaal van een vlaggenmast. U kunt kiezen voor een vlaggenmast van hout als uw bedrijf een authentiek imago heeft. Een houten vlaggenmast vergt echter wel meer onderhoud om goed stevig te blijven, dit is iets wat u goed van tevoren moet bedenken. Een andere zaak is het als u een aluminium vlaggenmast koopt. Deze heeft een modernere uitstraling en heeft ook minder onderhoud nodig.