Beachflags laten ontwerpen en bedrukken

  • Geplaatst op
  • 0
Beachflags laten ontwerpen en bedrukken

Of je nu wil dat jouw onderneming of evenement extra opvalt óf dat je gewoon simpelweg op zoek bent naar hippe en stijlvolle aankleding: a beachflag has it all! Daarnaast is een beachflag eenvoudig te (de)monteren en verplaatsen. Bij Vlaggen Unie bestel je eenvoudig en snel jouw gepersonaliseerde beachflag(s).

Een beachflag, ook wel: strandvlag of beachvlag, is een moderne vlag die uitstekend dienst doet bij promotionele activiteiten, zowel indoor als outdoor. De vlag wordt op de grond geplaatst en is gemakkelijk in en uit elkaar te halen en te verplaatsen. Een beachflag is dan ook haast niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ook is een beachflag veelzijdig, valt het op en is het interessant qua kosten. Ben je benieuwd of een beachflag interessant is voor jouw bedrijf? Lees dan snel verder!

Diverse soorten beachvlaggen

Beachvlaggen zijn er in alle soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een beachvlag met een boogvorm of juist geheel recht. Zo heeft Vlaggen Unie beachflags in drie verschillende vormen: recht, vierkant en druppel. Maar ook de grootte, waairichting en kleur tunnel zijn helemaal door jou zelf te bepalen.

Staat als een huis

Een beachvlag vangt natuurlijk aardig wat wind. Het heet uiteraard niet voor niets ‘’beach’’-flag. Om ervoor te zorgen dat de vlag goed blijft staan, wordt deze geplaatst in een stevige voet. Ook deze is in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een watervoet. Deze voet lijkt veel op een parasolvoet, echter kun je deze voet vullen met water. Hierdoor staat de vlag uiteraard extra stevig. Het voordeel van deze voet is dat je niet zwaar hoeft te tillen, maar je de vlag op de juiste plaats kunt zetten en hierna de voet met water kunt vullen. Wil je de beachflag later opruimen? Dan laat je het water uit de voet, waarna deze weer gemakkelijk te tillen is! Beachflags kunnen dus zonder moeite op gunstige, strategische plekken én op iedere ondergrond worden geplaatst.

Een ware eyecatcher

Het leuke aan een beachflag is dat deze, gemakkelijk verplaatsbare uiting goed opvalt. De vlag bevindt zich namelijk op ooghoogte en wordt daardoor niet snel over het hoofd gezien. Dit zorgt er in combinatie met het moderne, unieke design voor dat voorbijgangers worden getriggerd om te lezen wat er op de beachflag staat. Hierdoor worden beachflags regelmatig gebruikt op evenementen, zoals beurzen en congressen.

Verwezenlijkt ieder doel

 Een beachflag is werkelijk overal voor in te zetten. Wil je gewoon simpelweg dat jouw winkel in die drukke winkelstraat extra opvalt? Of heb je net een nieuw product gelanceerd en wil je dat iedereen hiervan op de hoogte is? Dan biedt een beachflag uitkomst. Ook zie je beachflags vaak terug in minder-bedrijfsmatige settingen, waaronder sporttoernooien. Je kunt deelnemers en bezoekers op die manier gemakkelijk en snel duidelijk maken waar het toernooi plaats vindt. Ook als sponsoruiting doet een beachflag uitstekend dienst. Het valt op, is uniek, is gemakkelijk zelf op te zetten door de gesponsorde partij én is herbruikbaar. Daarnaast zijn beachflags uitstekend te combineren met banners, spandoeken en posters.

Lange levensduur

 Een beachflag is herbruikbaar. Door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen kun je lang met deze reclame-uiting doen. Het doek is gemaakt van duurzaam geproduceerd glanspolyester. Dit materiaal in combinatie met geavanceerde druktechnieken staat garant voor een haarscherpe afdruk. Op die manier hebben de beachflags een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

 

Beachflag bedrukken

 Je kunt jouw beachflag bedrukken met wat jij maar wil. Vaak wordt er gekozen voor een bedrijfsnaam of logo, maar ook teksten als ‘welkom’ of de slogan van een bedrijf of campagne komt regelmatig terug op beachflags. De bedrukking kan worden uitgevoerd in iedere wensbare kleur. Met een opvallende kleur laat je jouw beachvlag natuurlijk wel extra opvallen!

Beachflag bestellen

 Heb je op korte termijn een evenement waarbij je vlaggen in wil zetten? Vlaggen Unie zorgt voor een snelle levering. Via de webshop kun je gemakkelijk jouw gewenste beachflag bestellen. Wanneer je de gewenste uitvoering hebt gekozen, kun je een keuze maken uit een aantal opties. Je stelt op die manier gemakkelijk de gewenste beachflag(s) samen. Is het allemaal gelukt? Dan kun je de bestelling plaatsen óf een offerte aanvragen. Nadat de bestelling is afgerond is, kun je de gewenste bedrukking gemakkelijk digitaal aanleveren.

 

De voordelen op een rijtje

 Ben je er nog niet helemaal uit of je een beachflag aan wil schaffen? Wij zetten nog een keer de belangrijkste voordelen van een beachflag voor je op een rijtje:

 

Een beachflag valt op

Een beachflag biedt reclame op ooghoogte. Daarnaast zijn beachflags in diverse maten verkrijgbaar. Zo kies je uit een hoogte van twee, drie of vier meter. Een beachflag kun je eenvoudig bestellen met bedrukking, in fullcolour.

 

Een beachflag biedt een groot gebruikersgemak

Een beachflag heb je in no-time opgebouwd. De beachflag is bijna geheel te demonteren, waardoor een compact pakket wordt gevormd. Deze neem je zonder veel moeite mee naar de juiste plek waar je hem ook in slechts enkele minuten hebt opgebouwd. Het handige is hierbij ook weer dat een beachflag op iedere ondergrond geplaatst kan worden. Zo gemakkelijk als de beachflag wordt opgezet, wordt deze ook weer afgebroken. Ideaal dus om snel reclame-uitingen op locatie te plaatsen.

 

Een beachflag is voordelig

Ondanks deze vele voordelen van een beachflag is hij ook nog eens betaalbaar. Er zijn natuurlijk verschillende opties, zo is de ene voet duurder dan de andere én kost een grotere maat meer dan een kleinere maat vlag. Toch is een beachflag voordelig, zeker vergeleken met andere offline reclame-uitingen als folders en flyers.

 

Een beachflag mag altijd

Voor het plaatsen van diverse reclame-uitingen, zoals reclameborden, is een vergunning benodigd. Dit is bij beachflags niet nodig! Mocht hij toch op een niet geheel geschikte locatie staan, heb je hem anders zo verplaatst!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.