Wat is de beste vlaggenmast?

  • Geplaatst op
  • 0
Wat is de beste vlaggenmast?

Deze vraag krijgen wij met grote regelmaat en beantwoorden die graag. Een vlag of banier kunt u eenvoudig wisselen, maar een vlaggenmast is een investering waar u lang plezier van wilt hebben. Kwaliteit, onderhoud, uitstraling… We zetten de eigenschappen van een polyester, aluminium en houten vlaggenmast even voor u op een rijtje.

Polyester – aantrekkelijk geprijsd & onderhoudsvriendelijk

De meest verkochte vlaggenmasten uit ons assortiment zijn van polyester. Polyester is licht in gewicht en is kwalitatief gelijkwaardig aan een aluminium vlaggenmast. Bovendien bespaart u met een polyester vlaggenmast ten opzichte van een aluminium vlaggenmast, (bij een lengte van 6 t/m 8 meter) al snel € 170,- excl. btw. Niet onbelangrijk!

Krasje? No problem! Duurzaam? Ja!

Een polyester vlaggenmast blijft langer mooi en is dus een duurzame investering. Dat ´langer mooi´ komt doordat de vlaggenmast wit gepigmenteerd is. Dat betekent dat de vlaggenmast door - en - door wit van kleur is. Komt er een krasje op? Dan blijft de vlaggenmast wit van kleur.

 

Aluminium – bright & shiny

Wellicht heeft u de keuze al gemaakt na het lezen van de voordelen van de polyester vlaggenmast. Maar.. een aluminium vlaggenmast heeft natuurlijk zijn eigen uitstraling. Helemaal als u deze (zonder meerprijs overigens) laat uitvoeren in zilverkleurig anode. Bij een vlaggenmast met witte coating dient u rekening mee te houden dat als er een kras op de mast komt de zilverkleurige onderlaag zichtbaar wordt. Een aluminium vlaggenmast is gemaakt van de hoogste legering aluminium ALMgSi 0,7 met een hardheid van F27. Een aluminium vlaggenmast is dus een duurzame investering waarvan u jaren plezier kunt hebben.

 

Hout – klassieke uitstraling vergt onderhoud

Wilt u een klassieke uitstraling voor uw woning of bedrijfspand? Dan is een houten vlaggenmast ook een optie. In combinatie met een mastbok geeft dat een mooi robuust beeld. Maar vergeet niet dat een houten vlaggenmast onderhoud vergt, deze dient eens per jaar geschuurd en daarna grondig in de lak of verf gezet te worden. De masten zijn massief en daardoor oerdegelijk. Een houten vlaggenmast is prachtig bij een monumentaal pand of boerderij, maar wordt minder vaak geplaatst bij moderne woningen of bedrijfspanden.


Direct bestellen! Of toch nog meer advies?
Het assortiment van Vlaggen Unie is breed en er is veel mogelijk. Dus als u niet gelijk bestelt omdat u meer informatie wilt, dan snappen wij dat heel goed! Bel of mail ons, wij adviseren u graag.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.