Polyester vlaggenmast conisch 6 meter


Polyester vlaggenmast conisch 6 meter

Een polyester vlaggenmast 6 meter is een blikvanger vol trots. Het kan zelfs een manier zijn om een boodschap over te brengen. Als je op zoek bent naar een vlaggenmast van uitstekende kwaliteit en met een esthetisch aantrekkelijk ontwerp, dan is de polyester conische vlaggenmast van 6 meter precies wat u nodig heeft.

Kenmerken van de polyester conische vlaggenmast 6 meter

Deze conische vlaggenmast, vervaardigd in Zweden, staat bekend om zijn duurzaamheid en hoogwaardige afwerking. Het conische ontwerp, met een verloop van 115 tot 65 mm, biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke uitstraling maar draagt ook bij aan de structurele stabiliteit van de mast. Een sterke UV-coating en een extra glasvezel laag zorgen ervoor dat de mast bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, wat resulteert in een langere levensduur en minder onderhoud.

Met een wanddikte van ca. 6 mm is deze mast geproduceerd onder ISO 9001 & 14001, wat de hoogste kwaliteit is voor deze masten. U ontvangt niet voor niets maar liefst 15 jaar breukgarantie op deze vlaggenmast.

Welke afwerking voor uw polyester vlaggenmast conisch 6 meter?

Bij de polyester vlaggenmast 6 meter heeft u keuze uit 3 verschillende afwerkingen. Bepaal vooraf goed welke afwerking voor u het meest geschikt is.

Kikker -  Het Kikker-systeem, waarbij de lijn buitenom loopt en wordt vastgezet op de kikker, biedt eenvoudige bediening. Het hijsen en strijken van de vlag is moeiteloos en efficiënt.

Anti-diefstal systeem - Voor extra beveiliging, is het anti-diefstal systeem ideaal. De lijn loopt in de mast, beschermd tegen weersinvloeden, en de deksel kan worden afgesloten om diefstal van uw vlag te voorkomen. Het grote voordeel van een interne lijn is dat deze niet tegen de mast tikt wanneer het waait.

Lier-systeem: Het lier-systeem combineert het anti-diefstal systeem met een lier voor gemakkelijk hijsen en strijken van de vlag. Dit systeem is de meest veilige en gebruiksvriendelijke optie. De lijn loopt in de mast, waardoor de vlag beveiligd is tegen diefstal. Wanneer u voor het lier-systeem kiest krijgt u hier een geluidsarm contragewicht bij geleverd. Verder is de vlaggenmast standaard voorzien van een roterende mastknop. Deze voorkomt dat de vlag om de mast heen slaat.

Het plaatsen van een polyester conische vlaggenmast 6 meter

Een conische vlaggenmast van polyester wordt standaard geleverd met een kantelanker. Dit anker wordt in de grond geplaatst en verstevigd met sneldrogend cement. Zodra deze geplaatst is kan het anker bijgesteld worden tot de ideale stand, waarna de mast erop geplaatst kan worden. U kunt de plaatsing van de mast zelf doen, maar ook door ons laten plaatsen. Wanneer u de mast door ons geplaatst wilt hebben zal onze planning contact met u opnemen voor het afstemmen van de plaatsingsdatum. Onze vakkundige monteurs zullen uw mast op de afgesproken datum bij u op de juiste locatie plaatsen.

Waarom een polyester vlaggenmast 6 meter kopen

Een conische polyester vlaggenmast met een lengte van 6 meter is één van de meest verkochte masten. Deze is namelijk uitermate geschikt om geplaatst te worden bij woningen. Wilt u een vlaggenmast bij uw woning dan adviseren wij om de mast minimaal 1 meter lager te houden dat de nok van uw woning. Dit is visueel het meest aantrekkelijk. In een vlaggenmast van 6 meter is een vlag van 150x225 cm de meest geschikte keuze. Wilt u de vlag vergezellen met een wimpel, dan kunt u kiezen voor wimpel met een lengte van 250 cm.

Zo biedt de polyester conische vlaggenmast 6 meter dus een ideale balans tussen stijl, duurzaamheid en veelzijdigheid. Bij Vlaggen Unie kunt u rekenen op hoogwaardige masten, verschillende afwerkingsopties, en professioneel advies. Bestel vandaag nog uw conische polyester vlaggenmast 6 meter en u heeft hier jarenlang plezier van. Voor andere beschikbare maten kijkt u bij polyester vlaggenmast conisch. Toch liever een ander type? Bekijk dan al onze vlaggenmasten.

Veel gestelde vragen over de polyester vlaggenmast conisch 6 meter

Kan ik de polyester vlaggenmast 6 meter zelf plaatsen?
U kunt er voor kiezen om de mast zelf te plaatsen. Wij bieden instructie video's hoe dat u dit het beste kunt doen. De montage van uw vlaggenmast is afhankelijk van de bevestiging waarvoor u gekozen hebt. Standaard wordt deze mast geleverd met een verstelbaar kantelanker.

Hoeveel jaar garantie heb ik op de polyester vlaggenmast 6 meter?
Wij weten dat de kwaliteit van onze vlaggenmasten voldoet aan de hoogste standaard. Daarom ontvangt u van ons 15 jaar breukgarantie op de polyester vlaggenmast 6 meter. Wij adviseren wel om vanaf windkracht 6 vlaggen of kerstverlichting naar beneden te halen.

Heb ik een vergunning nodig bij het plaatsen van een polyester vlaggenmast 6 meter?
Per gemeente gelden andere regels voor het plaatsen van een vlaggenmast. Doorgaans kunnen masten t/m 6 meter vergunning vrij geplaatst worden. Vrijwel altijd gaat het om een omgevingsvergunning.

Montage Video's

 

Plaatsingsinstructie kantelanker
Plaatsingsinstructie grondbuis

Gebruikers Video's

 

Vlag hijsen met kikker en koord


 

Vlag hijsen met ad-systeem
Vlag hijsen met lier-systeem

Levering en Montage


Levering
Kiest u voor levering van de vlaggenmast? Dan zal deze door een externe transporteur geleverd worden. U ontvangt van ons de afleverdatum per mail, vermeld in de orderbevestiging. De transporteur maakt hun planning de avond voor de dag van levering, hierdoor kunnen wij vooraf helaas geen tijdsindicatie afgeven. Mocht u niet thuis zijn op het moment van levering dan legt de chauffeur de vlaggenmast op eigen terrein achter of naast uw woning/pand neer.

Montage
Kiest u voor plaatsing van de vlaggenmast? Dan zal deze professioneel geplaatst worden door onze monteurs. Zodra u de bestelling heeft geplaatst kunt u binnen het gestelde termijn voor plaatsing een telefoontje verwachten om een dagdeel af te spreken wanneer de monteurs de vlaggenmast willen komen plaatsen.

Wat moet u zelf doen voor de plaatsing? U hoeft alleen de locatie te bepalen waar de mast mag komen staan. Hierbij gaan wij uit van plaatsing in volle tuingrond, waarbij de monteurs met een schep het gat kunnen graven voor de fundering. (Klinkers/ tegels of ander straatwerk is geen probleem, mits dit eenvoudig te verwijderen is en zich daaronder volle tuingrond bevindt).

Specificaties

15 Jaar breukgarantie
ISO 9001 & 14001 gecertificeerd
Glasvezelversterkte vlaggenmast
Complete vlaggenmast

Beoordelingen (23)

Wat gebruikers over het product zeggen

mooie mast, prima afgewerkt

Door Luc op 2023-09-30 09:36:23

Mooie mast. Snel en vakkundig geplaatst. Ingebouwde lier, vlaggen allemaal van professionele kwaliteit.

Door Danny op 2023-09-07 16:00:14

Mooie mast

Door Henk op 2023-06-28 17:58:41

Prijs/ kwaliteit top. Snelle levering en correcte montage.

Door Anton op 2023-06-16 22:33:46

Mooie mast van stevig materiaal.

Door Harmjan op 2023-06-03 12:20:46

Keurig volgens verwachting en afspraak geleverd. Gemakkelijk te monteren en prima kwaliteit. Heel erg tevreden mee!

Door Robert op 2023-05-03 09:04:23

Mooie mast en nette snelle levering.

Door Anja op 2023-04-13 14:24:20

Mooi stevige mast
Makkelijk zelf te plaatsen.

Door Maurice op 2023-01-15 20:30:44

Mooi product; plaatsing is perfect uitgevoerd door Ruben.

Door Maas op 2022-11-29 15:33:38

Prachtig product, goed geplaatst en bijzonder gemotiveerde en kundige installateur. Kortom zeer aan te bevelen!

Door Rolf op 2022-05-24 12:43:57

Mooie mast, keurig geleverd. Zelf geplaatst en dat is een simpele klus. Alleen het bevestigen van het hijskoord zag er iets anders uit dan in de omschrijving maar verder prima te doen

Door Henk op 2022-04-04 16:06:00

Erg blij met de mast en toebehoren.
De wimpel wappert

Door B op 2022-02-14 18:47:55

Bij bestelling va een mast vroeg ik tevens plaatsing ervan aan. Ondertussen zocht ik naar gegevens omtrent plaatsing. Dat gedaan hebbend en wetend dat we een moeilijke grondslag hebben (harde blauwe kleilaag o ongeveer 45 cm diepte) besloot ik tevoren de plaatsers behulpzaam te zijn en zelf een gat te maken.
Dat nu bleek totaal overbodig werk te zijn geweest en zelfs feitelijk ongemak te hebben veroorzaakt.
De werkers plaatsten vervolgens in overleg net even wat verder en waren met een half uur klaar, waar ik voor helemaal niks, natuurlijk wel te goeder trouw, was bezig geweest.
De mast staat stevig en we zijn blij dat we het wer uit handen hebben gegeven.
Advies aan mensen die ook zelf behulpzaam willen zijn, terwijl de plaatsing via vlaggenunie.nl werd aangevraagd: ga niet zelf aan de slag. De mensen zijn echt gespecialiseerd en hebben het juiste gereedschap. Bespaar uzelf de moeite en ga lekker achterover zitten of kijk toe!

Door Bert op 2021-03-18 11:32:31

Heb een vlaggenmast van 6 mtr besteld en geleverd gekregen. Uitstekende service en verzending. Hulde! Had al goede ervaringen met deze firma in het verleden (jaren 2000-2005) met de aanschaf van een vergelijkbare vlaggenmast.

Door Willem Altena op 2021-03-05 11:26:42

Het totale proces van bestellen tot en met plaatsing van de vlaggenmast is perfect verlopen.
Het zoeken naar de gewenste vlaggenmast via de website verliep voorspoedig. Het telefonisch contact voor een plaatsingsafspraak van de gekozen vlaggenmast verliep prettig. En tot slot, de aflevering plaatsing van de vlaggensmast gebeurde op het afgesproken moment en is netjes en vakkundig uitgevoerd.

Door Rob op 2021-03-04 10:45:03

Goede advisering, snelle complete offerte, snelle levering, snelle, vakkundige plaatsing en laten alles netjes en opgeruimd achter inclusief nog een goede instructie en de nodige 'tips & trucs'.
Geen onaangename verrassingen: helemaal volgens wens en compleet ontzorgt!
Helemaal tevreden: wat wil de mens nog meer!? ;-)

Door Fons op 2021-02-22 10:16:01

Prima producten (Vlaggenmast, vlag, wimpels, Fairybel) en bij een probleem snel telefonisch contact en ook snel een goede oplossing.

Door Merijn op 2021-02-19 12:22:07

Heel snel de mast neergezet, keurig, absoluut geen aanmerkingen

Door Peter op 2021-02-19 12:21:07

Snelle en goede service

Door Petra Van der Wier op 2021-02-19 12:11:36

Schitterend product. Super service mbt plaatsten van vlaggenmast

Door Pascal Veerkamp op 2021-02-02 17:11:58

Eenvoudige site en snelle levering. Keurige plaatsing van onze vlaggenmast en mast en vlaggen blijken mooi en van deugdelijk materiaal. Meteen de wimpel in top gehesen. En dat alles voor een redelijke prijs.

Door Koert Schouten op 2020-12-24 08:19:31

Top product! Netjes geleverd. Handige montage instructie! Staat er mooi bij! Zeker met se Fairybell kerstverlichting!

Door Moens op 2020-12-22 08:36:01

Super mast

Door Jeroen op 2019-01-25 13:00:19
Maak uw keuze Tooltip arrow
Model
Toepassing
Maak een selectie
Bevestiging
Maak een selectie
Kleur mast
Maak een selectie
Mastknop
Maak een selectie
Laten plaatsen
Maak een selectie
Vlag
Maak een selectie
Wimpel Oranje
Maak een selectie
Wimpel
Maak een selectie
Kerstverlichting
Maak een selectie
220,00
240,00

266,20 Incl. btw

Toevoegen aan winkelwagen
  • Op voorraad! Levertermijn: 3-7 werkdagen, Plaatsingstermijn: 2-3 weken
  • Vrachtkosten 60,- / Voorrijkosten 75,-
  • Vlaggenmast met 15 jaar breukgarantie
  • Vakkundige montage door heel NL & BE
  • Gratis persoonlijk advies 0512-778272


ideal
Vooraf overboeken (+1 dag)
Giropay
MisterCash / Bancontact
Achteraf betalen
Visa Mastercard
PayPal
Maestro

Vaak samen gekocht met

Wellicht ook interessant voor u
-20% korting!
Nederlandse vlag
Nederlandse vlag

9,50

10,95

(11,50 incl. BTW)

Bedrukte vlag
Bedrukte vlag

25,-

35,-

(30,25 incl. BTW)

sale!
Wimpel Nederland
Wimpel Nederland

22,50

30,-

(27,23 incl. BTW)

Ringsteeksleutel 30
Ringsteeksleutel 30

14,95

(18,09 incl. BTW)

Mast Verlichting
Mast Verlichting

389,-

(470,69 incl. BTW)

6 meter
Lumedi 1200 Led | 600cm | Warm Wit
Lumedi 1200 Led | 600cm | Warm Wit

260,29

289,21

(314,95 incl. BTW)

Polyester vlaggenmast conisch 6 meter

Een polyester vlaggenmast 6 meter is een blikvanger vol trots. Het kan zelfs een manier zijn om een boodschap over te brengen. Als je op zoek bent naar een vlaggenmast van uitstekende kwaliteit en met een esthetisch aantrekkelijk ontwerp, dan is de polyester conische vlaggenmast van 6 meter precies wat u nodig heeft.

Kenmerken van de polyester conische vlaggenmast 6 meter

Deze conische vlaggenmast, vervaardigd in Zweden, staat bekend om zijn duurzaamheid en hoogwaardige afwerking. Het conische ontwerp, met een verloop van 115 tot 65 mm, biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke uitstraling maar draagt ook bij aan de structurele stabiliteit van de mast. Een sterke UV-coating en een extra glasvezel laag zorgen ervoor dat de mast bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, wat resulteert in een langere levensduur en minder onderhoud.

Met een wanddikte van ca. 6 mm is deze mast geproduceerd onder ISO 9001 & 14001, wat de hoogste kwaliteit is voor deze masten. U ontvangt niet voor niets maar liefst 15 jaar breukgarantie op deze vlaggenmast.

Welke afwerking voor uw polyester vlaggenmast conisch 6 meter?

Bij de polyester vlaggenmast 6 meter heeft u keuze uit 3 verschillende afwerkingen. Bepaal vooraf goed welke afwerking voor u het meest geschikt is.

Kikker -  Het Kikker-systeem, waarbij de lijn buitenom loopt en wordt vastgezet op de kikker, biedt eenvoudige bediening. Het hijsen en strijken van de vlag is moeiteloos en efficiënt.

Anti-diefstal systeem - Voor extra beveiliging, is het anti-diefstal systeem ideaal. De lijn loopt in de mast, beschermd tegen weersinvloeden, en de deksel kan worden afgesloten om diefstal van uw vlag te voorkomen. Het grote voordeel van een interne lijn is dat deze niet tegen de mast tikt wanneer het waait.

Lier-systeem: Het lier-systeem combineert het anti-diefstal systeem met een lier voor gemakkelijk hijsen en strijken van de vlag. Dit systeem is de meest veilige en gebruiksvriendelijke optie. De lijn loopt in de mast, waardoor de vlag beveiligd is tegen diefstal. Wanneer u voor het lier-systeem kiest krijgt u hier een geluidsarm contragewicht bij geleverd. Verder is de vlaggenmast standaard voorzien van een roterende mastknop. Deze voorkomt dat de vlag om de mast heen slaat.

Het plaatsen van een polyester conische vlaggenmast 6 meter

Een conische vlaggenmast van polyester wordt standaard geleverd met een kantelanker. Dit anker wordt in de grond geplaatst en verstevigd met sneldrogend cement. Zodra deze geplaatst is kan het anker bijgesteld worden tot de ideale stand, waarna de mast erop geplaatst kan worden. U kunt de plaatsing van de mast zelf doen, maar ook door ons laten plaatsen. Wanneer u de mast door ons geplaatst wilt hebben zal onze planning contact met u opnemen voor het afstemmen van de plaatsingsdatum. Onze vakkundige monteurs zullen uw mast op de afgesproken datum bij u op de juiste locatie plaatsen.

Waarom een polyester vlaggenmast 6 meter kopen

Een conische polyester vlaggenmast met een lengte van 6 meter is één van de meest verkochte masten. Deze is namelijk uitermate geschikt om geplaatst te worden bij woningen. Wilt u een vlaggenmast bij uw woning dan adviseren wij om de mast minimaal 1 meter lager te houden dat de nok van uw woning. Dit is visueel het meest aantrekkelijk. In een vlaggenmast van 6 meter is een vlag van 150x225 cm de meest geschikte keuze. Wilt u de vlag vergezellen met een wimpel, dan kunt u kiezen voor wimpel met een lengte van 250 cm.

Zo biedt de polyester conische vlaggenmast 6 meter dus een ideale balans tussen stijl, duurzaamheid en veelzijdigheid. Bij Vlaggen Unie kunt u rekenen op hoogwaardige masten, verschillende afwerkingsopties, en professioneel advies. Bestel vandaag nog uw conische polyester vlaggenmast 6 meter en u heeft hier jarenlang plezier van. Voor andere beschikbare maten kijkt u bij polyester vlaggenmast conisch. Toch liever een ander type? Bekijk dan al onze vlaggenmasten.

Veel gestelde vragen over de polyester vlaggenmast conisch 6 meter

Kan ik de polyester vlaggenmast 6 meter zelf plaatsen?
U kunt er voor kiezen om de mast zelf te plaatsen. Wij bieden instructie video's hoe dat u dit het beste kunt doen. De montage van uw vlaggenmast is afhankelijk van de bevestiging waarvoor u gekozen hebt. Standaard wordt deze mast geleverd met een verstelbaar kantelanker.

Hoeveel jaar garantie heb ik op de polyester vlaggenmast 6 meter?
Wij weten dat de kwaliteit van onze vlaggenmasten voldoet aan de hoogste standaard. Daarom ontvangt u van ons 15 jaar breukgarantie op de polyester vlaggenmast 6 meter. Wij adviseren wel om vanaf windkracht 6 vlaggen of kerstverlichting naar beneden te halen.

Heb ik een vergunning nodig bij het plaatsen van een polyester vlaggenmast 6 meter?
Per gemeente gelden andere regels voor het plaatsen van een vlaggenmast. Doorgaans kunnen masten t/m 6 meter vergunning vrij geplaatst worden. Vrijwel altijd gaat het om een omgevingsvergunning.

Montage Video's

 

Plaatsingsinstructie kantelanker
Plaatsingsinstructie grondbuis

Gebruikers Video's

 

Vlag hijsen met kikker en koord


 

Vlag hijsen met ad-systeem
Vlag hijsen met lier-systeem

Levering en Montage


Levering
Kiest u voor levering van de vlaggenmast? Dan zal deze door een externe transporteur geleverd worden. U ontvangt van ons de afleverdatum per mail, vermeld in de orderbevestiging. De transporteur maakt hun planning de avond voor de dag van levering, hierdoor kunnen wij vooraf helaas geen tijdsindicatie afgeven. Mocht u niet thuis zijn op het moment van levering dan legt de chauffeur de vlaggenmast op eigen terrein achter of naast uw woning/pand neer.

Montage
Kiest u voor plaatsing van de vlaggenmast? Dan zal deze professioneel geplaatst worden door onze monteurs. Zodra u de bestelling heeft geplaatst kunt u binnen het gestelde termijn voor plaatsing een telefoontje verwachten om een dagdeel af te spreken wanneer de monteurs de vlaggenmast willen komen plaatsen.

Wat moet u zelf doen voor de plaatsing? U hoeft alleen de locatie te bepalen waar de mast mag komen staan. Hierbij gaan wij uit van plaatsing in volle tuingrond, waarbij de monteurs met een schep het gat kunnen graven voor de fundering. (Klinkers/ tegels of ander straatwerk is geen probleem, mits dit eenvoudig te verwijderen is en zich daaronder volle tuingrond bevindt).

Specificaties

15 Jaar breukgarantie
ISO 9001 & 14001 gecertificeerd
Glasvezelversterkte vlaggenmast
Complete vlaggenmast

Beoordelingen (23)

Wat gebruikers over het product zeggen

mooie mast, prima afgewerkt

Door Luc op 2023-09-30 09:36:23

Mooie mast. Snel en vakkundig geplaatst. Ingebouwde lier, vlaggen allemaal van professionele kwaliteit.

Door Danny op 2023-09-07 16:00:14

Mooie mast

Door Henk op 2023-06-28 17:58:41

Prijs/ kwaliteit top. Snelle levering en correcte montage.

Door Anton op 2023-06-16 22:33:46

Mooie mast van stevig materiaal.

Door Harmjan op 2023-06-03 12:20:46

Keurig volgens verwachting en afspraak geleverd. Gemakkelijk te monteren en prima kwaliteit. Heel erg tevreden mee!

Door Robert op 2023-05-03 09:04:23

Mooie mast en nette snelle levering.

Door Anja op 2023-04-13 14:24:20

Mooi stevige mast
Makkelijk zelf te plaatsen.

Door Maurice op 2023-01-15 20:30:44

Mooi product; plaatsing is perfect uitgevoerd door Ruben.

Door Maas op 2022-11-29 15:33:38

Prachtig product, goed geplaatst en bijzonder gemotiveerde en kundige installateur. Kortom zeer aan te bevelen!

Door Rolf op 2022-05-24 12:43:57

Mooie mast, keurig geleverd. Zelf geplaatst en dat is een simpele klus. Alleen het bevestigen van het hijskoord zag er iets anders uit dan in de omschrijving maar verder prima te doen

Door Henk op 2022-04-04 16:06:00

Erg blij met de mast en toebehoren.
De wimpel wappert

Door B op 2022-02-14 18:47:55

Bij bestelling va een mast vroeg ik tevens plaatsing ervan aan. Ondertussen zocht ik naar gegevens omtrent plaatsing. Dat gedaan hebbend en wetend dat we een moeilijke grondslag hebben (harde blauwe kleilaag o ongeveer 45 cm diepte) besloot ik tevoren de plaatsers behulpzaam te zijn en zelf een gat te maken.
Dat nu bleek totaal overbodig werk te zijn geweest en zelfs feitelijk ongemak te hebben veroorzaakt.
De werkers plaatsten vervolgens in overleg net even wat verder en waren met een half uur klaar, waar ik voor helemaal niks, natuurlijk wel te goeder trouw, was bezig geweest.
De mast staat stevig en we zijn blij dat we het wer uit handen hebben gegeven.
Advies aan mensen die ook zelf behulpzaam willen zijn, terwijl de plaatsing via vlaggenunie.nl werd aangevraagd: ga niet zelf aan de slag. De mensen zijn echt gespecialiseerd en hebben het juiste gereedschap. Bespaar uzelf de moeite en ga lekker achterover zitten of kijk toe!

Door Bert op 2021-03-18 11:32:31

Heb een vlaggenmast van 6 mtr besteld en geleverd gekregen. Uitstekende service en verzending. Hulde! Had al goede ervaringen met deze firma in het verleden (jaren 2000-2005) met de aanschaf van een vergelijkbare vlaggenmast.

Door Willem Altena op 2021-03-05 11:26:42

Het totale proces van bestellen tot en met plaatsing van de vlaggenmast is perfect verlopen.
Het zoeken naar de gewenste vlaggenmast via de website verliep voorspoedig. Het telefonisch contact voor een plaatsingsafspraak van de gekozen vlaggenmast verliep prettig. En tot slot, de aflevering plaatsing van de vlaggensmast gebeurde op het afgesproken moment en is netjes en vakkundig uitgevoerd.

Door Rob op 2021-03-04 10:45:03

Goede advisering, snelle complete offerte, snelle levering, snelle, vakkundige plaatsing en laten alles netjes en opgeruimd achter inclusief nog een goede instructie en de nodige 'tips & trucs'.
Geen onaangename verrassingen: helemaal volgens wens en compleet ontzorgt!
Helemaal tevreden: wat wil de mens nog meer!? ;-)

Door Fons op 2021-02-22 10:16:01

Prima producten (Vlaggenmast, vlag, wimpels, Fairybel) en bij een probleem snel telefonisch contact en ook snel een goede oplossing.

Door Merijn op 2021-02-19 12:22:07

Heel snel de mast neergezet, keurig, absoluut geen aanmerkingen

Door Peter op 2021-02-19 12:21:07

Snelle en goede service

Door Petra Van der Wier op 2021-02-19 12:11:36

Schitterend product. Super service mbt plaatsten van vlaggenmast

Door Pascal Veerkamp op 2021-02-02 17:11:58

Eenvoudige site en snelle levering. Keurige plaatsing van onze vlaggenmast en mast en vlaggen blijken mooi en van deugdelijk materiaal. Meteen de wimpel in top gehesen. En dat alles voor een redelijke prijs.

Door Koert Schouten op 2020-12-24 08:19:31

Top product! Netjes geleverd. Handige montage instructie! Staat er mooi bij! Zeker met se Fairybell kerstverlichting!

Door Moens op 2020-12-22 08:36:01

Super mast

Door Jeroen op 2019-01-25 13:00:19

Vaak samen gekocht met

Wellicht ook interessant voor u
-20% korting!
Nederlandse vlag
Nederlandse vlag

9,50

10,95

(11,50 incl. BTW)

Bedrukte vlag
Bedrukte vlag

25,-

35,-

(30,25 incl. BTW)

sale!
Wimpel Nederland
Wimpel Nederland

22,50

30,-

(27,23 incl. BTW)

Ringsteeksleutel 30
Ringsteeksleutel 30

14,95

(18,09 incl. BTW)

Mast Verlichting
Mast Verlichting

389,-

(470,69 incl. BTW)

6 meter
Lumedi 1200 Led | 600cm | Warm Wit
Lumedi 1200 Led | 600cm | Warm Wit

260,29

289,21

(314,95 incl. BTW)

Recent bekeken

6 meter
6 Meter Polyester Conisch
6 Meter Polyester Conisch

220,-

240,-

(266,20 incl. BTW)