Banieren bedrukken

Bedrukte baniervlaggen zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en doeksoorten, waardoor er altijd een geschikte bij zit voor uw situatie. Eenvoudig besteld, snel geleverd! Lees meer


 • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
 • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
 • Laagste prijsgarantie
 • Snelle levertijden


 • ideal
 • Vooraf overboeken (+1 dag)
 • Giropay
 • MisterCash / Bancontact
 • Achteraf betalen
 • Visa Mastercard
 • PayPal
 • Maestro

Banieren bedrukken

Bedrukte baniervlaggen zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en doeksoorten, waardoor er altijd een geschikte bij zit voor uw situatie. Eenvoudig besteld, snel geleverd! Lees meer


Bedrukte baniervlag

Baniervlag is een verticaal hangende vlag die vast zit aan een draaibare banieruithouder. Zo hangt de banier altijd volledig uit... Lees meer

37,50
45,-
(45,38 incl. BTW)
Bedrukte baniervlag - Power

De bedrukte baniervlag Power is gemaakt van zwaar vlaggendoek, waardoor deze ideaal is voor bedrijven aan de kustgebieden of and... Lees meer

57,50
65,-
(69,58 incl. BTW)
Bedrukte baniervlag - Spoed

Bedrukte baniervlaggen geven uw bedrijf een professionele uitstraling en soms is het nodig om deze snel in huis te hebben. Met o... Lees meer

57,50
65,-
(69,58 incl. BTW)
Bedrukte baniervlag - Eco

De baniervlag wordt veel gebruikt door bedrijven omdat deze vrijwel altijd goed zichtbaar is en een hoge attentiewaarde heeft. M... Lees meer

42,50
50,-
(51,43 incl. BTW)
Banieren bedrukken

Bedrukte baniervlaggen geven uw bedrijf een professionele uitstraling! Ze zorgen voor herkenning en zorgen voor extra naamsbekendheid wanneer deze voorzien is van uw eigen logo en bedrijfsnaam. Ook het kleurgebruik op een bedrukte baniervlag speelt een belangrijke rol in de algemene branding van een bedrijf. U kunt hier eenvoudig uw banieren bestellen.

Banieren bedrukken met eigen ontwerp

Wilt u een banier bedrukken kan dit met een eigen ontwerp. Omdat een baniervlag full color bedrukt wordt kan dit met vrijwel ieder ontwerp. U dient echter wel rekening te houden met de leesbaarheid van de vlag. Kleine details hebben in de meeste gevallen weinig nut, omdat de baniervlag van een afstand gezien wordt. Gaat u een vlag ontwerpen dan kunt u hier rekening mee houden.

Een baniervlag is er in verschillende afmetingen. Bepaal dus vooraf welke maat schikt is voor uw baniermast. Hieronder vindt u een schema met de lengtes van de baniermast en bijbehorende vlag.

 Baniermast lengte  Afmeting vlag
 5 meter  250x100cm
 6 meter  300x100cm / 300x120 cm
 7 meter  350x100cm / 350x120 cm
 8 meter  400x100cm / 400x120 cm
 9 meter  450x150cm
 10 meter  500x150cm
 12 meter  600x150 cm

De juiste doeksoort voor uw bedrukte baniervlag

Er zijn verschillende doeksoorten wanneer u een bedrukte baniervlag wilt bestellen. Iedere soort heeft zijn eigen eigenschappen. Bepaal dus vooraf welke doeksoort voor u het meest geschikt is. Hieronder vindt u de diverse doeksoorten met bijbehorende eigenschappen.

 • Glanspolyester vlaggendoek (115 gr/m2) – De meest voorkomende doeksoort is het glanspolyester vlaggendoek. Deze heeft een gewicht van 115 gr/m2 en is driedraads geweven. Deze baniervlaggen zijn voorzien van een uitstekende afwerking, waaronder een zoom met dubbele stiknaad.
 • Eco vlaggendoek (115 gr/m2) – Wanneer u milieubewust bent, is het Eco vlaggendoek wellicht een optie voor u. Dit vlaggendoek is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. Verder heeft het dezelfde eigenschappen als glanspolyester vlaggendoek.
 • Longlife vlaggendoek (120 gr/m2) – Banieren gemaakt van longlife vlaggendoek hebben een lange levensduur. Dit komt omdat het doek niet voorzien is van een zoom. Deze zal dus gelijkmatig rafelen, waardoor de vlag lang mooi blijft.
 • Power vlaggendoek (160 gr/m2) – Voor bedrijven op locatie met veel wind adviseren wij het powerpolyester vlaggendoek. De zwaarste in zijn soort, waardoor deze een lange levensduur heeft.

Selecteer de juiste waairichting

Bedrukte baniervlaggen worden enkelzijdig bedrukt. Dit is de kant waarbij uw bedrijfsnaam leesbaar is. Op de andere zijde is de vlag vrijwel even scherp, maar staan tekst en logo in spiegelbeeld. Dit komt omdat de inkt doordrukt naar de andere kant. Al draait de wind regelmatig, zult u ontdekken dat uw vlaggen regelmatig dezelfde kant op staan. Is uw vlag leesbaar wanneer deze aan de rechterkant van de baniermast hangt is uw vlag rechtswaaiend. Andersom is dit natuurlijk linkswaaiend.

Levertijd van bedrukte banieren

Bedrukte baniervlaggen hebben een levertijd van enkele dagen. Dit komt omdat het geen voorraadartikelen zijn en dus in productie genomen worden. Voor de glanspolyester, longlife en Eco vlaggendoek duurt het 2 tot 3 werkdagen voordat deze verzonden worden. Voor de powerpolyester doeksoort geldt een productietermijn van 10 tot 12 dagen. Houdt hier dus rekening mee wanner u de baniervlaggen besteld. Wij adviseren bedrijven dan ook om minimaal 1 baniervlag extra te bestellen. Zo kunt u eenvoudig een baniervlag vervangen wanneer dit nodig mocht zijn.

Bedrukte baniervlag met spoedlevering

Het kan gebeuren dat u met spoed een bedrukte baniervlag nodig heeft. Wij bieden spoedlevering aan, waarbij u de eerst volgende werkdag uw vlag toegestuurd krijgt. Deze is alleen mogelijk bij glanspolyester vlaggendoek. Voor andere doeksoorten is een spoedlevering helaas niet mogelijk.

De afwerking van een bedrukte banieren

Wij weten als geen ander dat bedrukte vlaggen het wapperende visitekaartje voor uw bedrijf zijn. Deze dienen dus altijd strak in de mast te hangen. Onze bedrukte baniervlaggen zijn dan ook voorzien van een uitstekende afwerking. U kunt hierbij denken aan een sterke tunnel, waarmee u de banier om de banieruithouder schuift. Daarnaast zijn de vlaggen voorzien van een sterke zoom met dubbele stiknaad. Een goede afwerking zorgt voor een langere levensduur van de baniervlag.

Bedrukte baniervlaggen die gemaakt zijn van longlife vlaggendoek hebben geen zoom. Deze rafelen hierdoor gelijkmatig af, waardoor de vlag gemiddeld 20% langer mee gaat.

Het drukbestand voor bedrukte baniermasten

Wanneer u een bedrukte baniervlag besteld kunt u zelf het gewenste bestand uploaden. Zorg er voor dat dit een vectorbestand is, zodat er bij het schalen geen kwaliteit verloren gaat. Krijgt u bij het uploaden van uw bestand een foutmelding kan het zijn dat de resolutie van uw bestand niet voldoende is. U het drukbestand naar ons toesturen, zodat wij deze voor u kunnen controleren.

Wij zijn geen ontwerpbureau en kunnen dus geen vlaggen compleet voor u ontwerpen. Wel kunnen wij de losse elementen samenstellen tot een mooi geheel. Heeft u de uw logo als vectorbestand en wilt u hier uw bedrijfsnaam en slogan aan toegevoegd hebben is dit wel mogelijk.

Voor meer informatie over bedrukte vlaggen kunt u op werkdagen contact opnemen met onze specialisten.