Klantenservice
Klantenservice

Hulp nodig?

Neem contact op 0512-778272

  • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
  • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
  • Gratis persoonlijk advies
  • Snelle levertijden


Vlaggenmast 7 meter7 meter
7 Meter Polyester Conisch
7 Meter Polyester Conisch

230,-

(278,30 incl. BTW)

7 meter
7 Meter Conisch Aluminium
7 Meter Conisch Aluminium

280,-

(338,80 incl. BTW)

7 meter
7 Meter Houten Vlaggenmast
7 Meter Houten Vlaggenmast

330,-

(399,30 incl. BTW)

7 meter
7 Meter 60mmØ Vlaggenmast
7 Meter 60mmØ Vlaggenmast

150,-

(181,50 incl. BTW)

7 meter
7 Meter 70mmØ Vlaggenmast
7 Meter 70mmØ Vlaggenmast

165,-

(199,65 incl. BTW)

7 meter
7 Meter 90mmØ Vlaggenmast
7 Meter 90mmØ Vlaggenmast

190,-

(229,90 incl. BTW)

Op zoek naar een vlaggenmast van 7 meter? Heel begrijpelijk dit is een veel voorkomende lengte, we raden deze lengte aan bij woningen van 8 meter of bij bedrijfspanden van 7 meter of lager. Lees meer

Uw bedrijf in de picture

Het hoort bij een bedrijf wat graag in de picture staat. Uw naam en bedrijfslogo groot vormgegeven op een mooie vlag, en die vlag in top gehesen bij uw bedrijf voor de deur. Een vlag geeft een bedrijf aanzien en daarnaast heeft het een heel authentiek karakter. Uw bedrijf zal meer opvallen wanneer er in de tuin voor uw bedrijfspand een vlaggenmast staat. Een vlaggenmast met vlag zorgt ervoor dat uw bedrijf goed te vinden is.  Een vlag van je bedrijf geeft uw bedrijf een stuk aanzien. U onderscheidt uzelf en uw bedrijf van de grijze massa. Uw bedrijf straalt uit dat het vakmanschap levert en dat het graag gezien wordt door klanten en leveranciers. Een vlag draagt daar zeker toe bij. De historische betekenis van een vlag, een soort vaandel wat uw bedrijf vertegenwoordigde, heeft vandaag de dag in ons digitale tijdperk ook nog waarde.

Een zichtbare vlag

U wil natuurlijk wel dat uw vlag goed te zien is vanaf de openbare weg. Het is dan ook goed om te kijken naar de maat van de vlag en van de vlaggenmast. Iemand moet niet vanaf de openbare weg al te ver omhoog moeten kijken om de vlag te zien hangen. Daarentegen moet het natuurlijk ook niet zo zijn dat iemand vanaf de openbare weg jouw vlag niet ziet staan omdat deze te ver weg is geplaatst. U zult altijd moeten kijken naar de ligging van uw pand. Hoeveel ruimte heeft u rondom uw bedrijfspand? Een ruim terrein rondom uw bedrijfspand biedt meer gelegenheid om een vlaggenmast te plaatsen. De lengte van de vlaggenmast kunt u hier dan ook op aanpassen. Een vlaggenmast van 7 meter past goed bij een eigen terrein wat niet al te groot is bemeten. De hoogte van uw vlaggenmast zal perfect passen in een terrein van deze afmeting.

Kies je materiaal

De ene vlaggenmast is uiteraard de andere niet. U heeft altijd de keuze uit meerdere materialen. U kunt doorgaans kiezen uit een holle aluminium mast of een massieve houten mast. De ene mast geeft meer een moderne uitstraling aan uw vlag terwijl de houten mast bijdraagt aan een authentiek uiterlijk. De vlaggenmast zelf loopt altijd licht conisch, waardoor de onderkant een bredere doorsnede heeft dan de bovenkant. Bovenop zit een knop bevestigd. Deze knop zal doorgaans in een standaard kleur zijn uitgevoerd maar als u maatwerk wil kan er ook voor een kleur die past bij uw bedrijfslogo worden gekozen. De manier waarop u de  vlaggenmast plaatst is eveneens heel persoonlijk. Het ene bedrijf zal de voorkeur geven aan een kantelmechanisme waardoor de vlag bij bepaalde weersomstandigheden kan worden platgelegd. Een ander bedrijf zal de voorkeur geven aan muurankers waardoor de vlaggenmast stevig tegen de muur verankerd staat.

Hoe plaatst u uw vlag

De manier om de vlag te bevestigen, als laatste, is ook een heel persoonlijke. Sommige bedrijven kiezen ervoor om de vlag continu in de mast te laten hangen. Andere bedrijven halen voor de veiligheid hun vlag liever binnen als het bedrijf dicht is. Langere vlaggenmasten hebben vaak standaard een ophaalmechanisme. Hoe dit zit met een vlaggenmast van 7 meter is afhankelijk van uw voorkeur.