Fairybell Kerstboom

Wilt u graag een Fairybell kopen? Bij Vlaggen Unie verkopen wij vlaggenmast kerstverlichting van Fairybell in verschillende afmetingen. Lees meer
Filter uw keuze


 • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
 • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
 • Laagste prijsgarantie
 • Snelle levertijden


 • ideal
 • Vooraf overboeken (+1 dag)
 • Giropay
 • MisterCash / Bancontact
 • Achteraf betalen
 • Visa Mastercard
 • PayPal
 • Maestro

Fairybell Kerstboom

Wilt u graag een Fairybell kopen? Bij Vlaggen Unie verkopen wij vlaggenmast kerstverlichting van Fairybell in verschillende afmetingen. Lees meer


Fairybell 1500 Led | 800cm | Warm Wit

De Fairybell 1500 heeft 1500 warm witte lampjes.

Fairybell 4000 Led | 1200cm | Warm Wit

De Fairybell 4000 12m heeft 4000 warm witte lampjes.

Fairybell Kerstboom

Vlaggenmast kerstverlichting van Fairybell

De vlaggenmast kerstverlichting van Fairybell is specifiek ontworpen voor vlaggenmasten. Een Fairybell bestaat uit een lichtstreng met honderd tot duizenden LED lampjes, afhankelijk van het model. Deze hangt u in de top van uw mast of paal, waarna deze als een kerstboom naar beneden valt. Hiermee kunt u dus uw vlaggenmast versieren als een kerstboom, waarmee u uw tuin feestelijk en sprookjesachtig versiert voor kerst. Het voordeel van een Fairybell is dat deze duurzaam en milieuvriendelijk is, waardoor u geen kerstboom hoeft aan te schaffen.

Fairybell kerstboomverlichting

Voordelen van Fairybell LED kerstbomen

Naast het voordeel dat u door vlaggenmast verlichting niet afhankelijk bent van een kerstboom of ander groen, bieden kerstbomen met LED lampjes nog veel meer andere voordelen. Zo is een Fairybell onder andere:

 1. Energiezuinig & milieuvriendelijk: vergeleken met traditionele verlichting, zoals bijvoorbeeld gloeilampen, gebruiken LED lampen veel minder energie. Hierdoor zijn is deze kerstverlichting energiezuinig, en beter voor het milieu.

 2. Duurzaam & lange levensduur: een vlaggenmast kerstboom is vergelijkbaar met een kunst kerstboom, waardoor deze langer mee gaat dan een echte kerstboom. Dit, in combinatie met duurzame LED verlichting, zorgt ervoor dat u jaren kunt genieten van uw Fairybell.

 3. Veiligheid: aangezien de Fairybells volledig bestaan uit LED lampen, produceren deze veel minder warmte. LED lampen worden immers minder warm dan traditionele gloeilampen, waarbij het risico op brandgevaar fors afneemt.

 4. Verschillende kleuren & effecten: het is mogelijk om te kiezen voor verschillende effecten en kleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten knipperen of flikkeren van de lampjes. Hierdoor kunt u de sfeer die uw vlaggenmast kerstboom uitstraalt constant aanpassen.

 5. Eenvoudig op te zetten: Een Fairybell is eenvoudig op te zetten. U kunt de LED verlichting in de top van uw vlaggenmast hijsen, en deze vervolgens naar beneden laten vallen. Hierdoor ontstaat automatisch de vorm van een kerstboom. Steek vervolgens de stekker in het stopcontact, en u kunt genieten van een prachtige vlaggenmast kerstboom.

 6. Weerbestendig: Een vlaggenmast kerstboom is logischerwijs ontworpen om buiten aan de vlaggenmast in jouw tuin te hangen. Dit zorgt ervoor dat deze zeer goed bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, zoals sneeuw, wind en regen.

De vlaggenmast kerstverlichting van Fairybell is dus een duurzaam product waarvan u vele winterseizoenen kunt blijven genieten. Het gebruik van LED lampjes zorgen voor een duurzaam en milieuvriendelijk product, wat daarnaast ook nog eens eenvoudig op te zetten is. Bovendien zijn Fairybells voor iedereen geschikt, aangezien deze in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn.

Aantal LED lampjes en verschillende kleuren

De hoeveelheid LED lampjes kan variëren van 300 tot maar liefst 4000 lampjes. Het aantal lampjes per uitvoering is eenvoudig te herkennen aan de naam van de producten. Zo heeft een Fairybell 300 bijvoorbeeld precies 300 lampjes, en een Fairybell 900 in totaal 900 lampjes. Naast het aantal lampjes zit er ook verschil in de kleuren van de lampjes. Zo verkopen wij bij Vlaggen Unie de kleuren "warm wit" en "Multicolor".

Kiest u voor een Fairybell met de kleur warm wit, dan kiest u voor één kleur. Dit type zorgt voor een zachte, gezellige en gastvrije uitstraling, en komt het meeste overeen met traditionele kerstverlichting. Kiest u echter voor Multicolor, dan kiest u voor een speelse en levendige sfeer. Dit heeft te maken met het feit dat dit type meerdere kleuren bevat. Denk hierbij aan de kleuren rood, groen, blauw, geel en paars.

Het juiste formaat kiezen

Bij het kopen van een Fairybell moet u ook beslissen welk formaat u wilt hebben. De vlaggenmast kerstboom verlichting van Fairybell is bij Vlaggen Unie verkrijgbaar voor vlaggenmasten met verschillende hoogtes. Zo hebben wij Fairybells in ons assortiment die geschikt zijn voor vlaggenmasten vanaf 2 meter, oplopend tot vlaggenmasten van maximaal 12 meter hoog. Voor het mooiste effect kiest u uiteraard de Fairybell specifiek voor die lengte.

Spreekt deze unieke kerstverlichting u aan, maar heeft u geen vlaggenmast? Bij Vlaggen Unie kunnen we deze verlichting aanbieden samen met een kwalitatief hoogwaardige vlaggenmast.

Inclusief deelbare, polyester of aluminium mast

Wij bieden de Fairybell kerstverlichting namelijk zowel los aan, als in combinatie met een vlaggenmast van polyester, aluminium of een deelbare mast. De deelbare vlaggenmast is een vlaggenmast die uit verschillende stukken bestaat. Hierdoor kunt u deze eenvoudig op- en afbouwen, maar bijvoorbeeld ook eenvoudig vervoeren.

De deelbare mast is verkrijgbaar in de lengte 6 tot 8 meter. De polyester en aluminium masten zijn de standaard vlaggenmasten. De combinatie met een polyster vlaggenmast is verkrijgbaar van 6 tot 12 meter, en de aluminium van 6 tot 7 meter. Kiest u voor de combinatie van een Fairybell met een vlaggenmast naar keuze, dan krijgt u automatisch de meest geschikt variant van deze kerstverlichting erbij geleverd.

Hoe zet u een Fairybell op?

Nadat u uw Fairybell heeft ontvangen is het tijd om deze op te zetten. Gelukkig is het opzetten hiervan vrij eenvoudig door het volgen van de onderstaande stappen. De eerste stap die u neemt is om de accessoires uit de doos te halen, zodat de triangel vrij is. Til vervolgens de Fairybell rechtstreeks uit de doos op aan de triangel, die u bevestigd aan de clip of het koord van de vlaggenmast. Nadat u deze bevestigd heeft kunt u de Fairybell in de mast hijsen, en rondom sluiten d.m.v. de bijgeleverde drukknopen. Vervolgens plaats u de haringen op gepaste afstand. Deze afstand kunt u eenvoudig bepalen aan de hand van de bijgeleverde oranje afstandsband. Door vervolgens de Fairybell aan de haringen te binden wordt deze stevig op zijn plaats gehouden. Sluit vervolgens de lichtstrengen aan op de verbindingskabel, die u weer aansluit op de 31 volt transformator. Tot slot controleert u of alles goed is bevestigd en sluit u het lichtnet aan, waarna u kunt genieten van uw feestelijke en sprookjesachtige kerstverlichting.

Mocht u hier graag meer over willen weten dan kunt u de onderstaande video te bekijken:Onderhoudstips voor uw Fairybell

Om de kwaliteit van uw Fairybell zo hoog mogelijk te houden is het van belang dat u deze goed onderhoud. Om u hiermee op weg te helpen hebben wij een aantal tips die wij graag met u willen delen.

Ten eerste is het van belang dat u bij zowel het op- als afzetten altijd de instructies uit de handleiding volgt. Zo weet u zeker dat u alles op de juiste manier uitvoert, en hier geen beschadigingen ontstaan. Ook is het van belang dat u uw Fairybell regelmatig reinigt. Doordat deze lang buiten hangt, of juist lang binnen ligt, kan er vuil ontstaan. Dit kunt u eenvoudig verwijderen met bijvoorbeeld een zachte borstel of een lichte stofzuiger. Mocht dit niet het gewenste effect opleveren, dan doet u er verstandig aan om deze af te nemen met een vochtige doek. Controleer daarnaast regelmatig de stroomkabels om veiligheidsproblemen te voorkomen, en vervang defecte lampjes zo snel mogelijk voor dezelfde soort LED lampjes met dezelfde hoeveelheid wattage. Het is daarnaast ook goed om rekening te houden met de verschillende weersomstandigheden. Ondanks dat een Fairybell is gemaakt om buiten te hangen kunnen perioden van bijvoorbeeld hevige wind schade veroorzaken. Overweeg in dat geval om de Fairybell tijdelijk te demonteren. Tot slot, zorg ervoor dat u na afloop van het winterseizoen de Fairybell altijd goed opbergt op een droge en koele plaats, waarbij de lampjes niet in de knoop raken.

Drie jaar garantie op alle modellen

Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw Fairybell, dan kunt u deze bij ons kosteloos omruilen. Er geldt drie jaar fabrieksgarantie op alle modellen. De garantie geldt zowel voor modellen met als modellen zonder vlaggenmast. Mochten er binnen drie jaar fabricage fouten of defecten in materialen aan het licht komen, dan kunt u uw product dus omruilen voor een nieuw product.

Een Fairybell kopen bij Vlaggen Unie

Kunt u zich de kerstverlichting al helemaal voorstellen in de vlaggenmastmast voor uw woning of bedrijfspand? Bestel dan eenvoudig online uw gewenste variant via onze webshop. Bij Vlaggen Unie vindt u een overzicht aan de Fairybell kerstverlichting, eventueel in combinatie met een sterke vlaggenmast. Ook de accessoires zoals de tijdschakelaar en de verlengkabel van 10 meter bestelt u gemakkelijk mee. Wanneer u de bestelling geplaatst heeft dan zorgen wij voor een snelle levering. Dit geldt voor zowel Nederland als ook België. Heeft u vragen of wenst u advies voordat u overgaat tot een eventuele aankoop? Wij zijn u graag van dienst via de chat, telefonisch of per e-mail.

Veelgestelde vragen

Hoe is Fairybell kerstboom verlichting verkrijgbaar?
De Fairybell kerstverlichting is los te verkrijgen of in combinatie met een vlaggenmast van 3 t/m 12 meter hoog.

Wat is het voordeel van Fairybell kerstverlichting?
U hoeft geen kerstboom te plaatsen in uw tuin. U hijst de verlichting eenvoudig in de stok of mast, stopt de stekker in het stopcontact en klaar.

Welke uitvoeringen van de Fairybell zijn er beschikbaar?
Fairybell verlichting is er in diverse uitvoeringen, van 300 tot maar liefst 4000 lampjes.

Zijn er aanvullende producten voor mijn Fairybell?
Bij Vlaggen Unie vindt uw aanvullende producten zoals een deelbare mast, verlengkabels en een tijdschakelaar die de Fairybell zelf aan en uitdoet.

Als ik een Fairybell koop inclusief mast, plaatsen jullie deze dan voor mij?
Ja, we plaatsen vlaggenmasten door heel NL & BE.