Vlaggenmast Kerstboom

De kerstverlichting is los te verkrijgen of in combinatie met een vlaggenmast van 3 t/m 12 meter hoog.
Verlicht uw bedrijfspand of woonhuis in de wintermaanden feestelijk met onze prachtige kerstverlichting. Lees meer
Filter uw keuze


 • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
 • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
 • Laagste prijsgarantie
 • Snelle levertijden


 • ideal
 • Vooraf overboeken (+1 dag)
 • Giropay
 • MisterCash / Bancontact
 • Achteraf betalen
 • Visa Mastercard
 • PayPal
 • Maestro

Vlaggenmast Kerstboom

De kerstverlichting is los te verkrijgen of in combinatie met een vlaggenmast van 3 t/m 12 meter hoog.
Verlicht uw bedrijfspand of woonhuis in de wintermaanden feestelijk met onze prachtige kerstverlichting. Lees meer


Tijdschakelaar

Tijdschakelaar voor uw fairybell

10,70
(12,95 incl. BTW)
Slimme stekker

SmartLife Wi-Fi smart plug voor buiten (IP44) met stroommeter en schakelaar voor 1 contact.

24,75
(29,95 incl. BTW)
Fairybell Bodem Kruis

U Fairybell los boven de grond hangen? Deze handige bodemkruis maakt het mogelijk.

33,02
33,02
(39,95 incl. BTW)
Fairybell Verlengkabel 10 Meter

Verlengkabel van 10 meter voor uw Fairybell.

Lumedi Opbergtas

Luxe opbergtas voor uw Lumedi kerstboom verlichting.

12,36
(14,96 incl. BTW)
Vlaggenmast Kerstboom

Vlaggenmast kerstbomen

Met een vlaggenmast kerstboom creëert u buiten in uw tuin een prachtige kerstsfeer. Een vlaggenmast kerstboom is een aaneenschakeling van verschillende LED lampjes. De aaneenschakeling van deze lampjes zorgt ervoor dat er een vorm van een kerstboom ontstaat, die u vervolgens bovenin de vlaggenmast kunt hangen, waarna deze van boven naar beneden zal uitrollen tot een verlichte kerstboom. Beschikt u niet over een vlaggenmast, dan kunt u deze in combinatie met een vlaggenmast kerstboom kopen. De vlaggenmast kerstbomen variëren in lengte van 3 t/m 12 meter, en zijn verkrijgbaar in de LED kleuren warm wit, Twinkle en Multicolor. Onze vlaggenmast kerstbomen zijn van hoogwaardige kwaliteit en weersbestendig. Zo kunt u de hele winter van uw vlaggenmast kerstboom genieten!


Vlaggenmast kerstboom met of zonder mast

Bij Vlaggen Unie kunt u een vlaggenmast kerstboom zowel bestellen inclusief, als exclusief vlaggenmast. Beschikt u zelf al over een vlaggenmast, dan kiest u natuurlijk enkel voor een vlaggenmast kerstboom. De vlaggenmast kerstbomen excl. mast zijn verkrijgbaar in lengtes van 6 meter, 7 meter, 8 meter, 10 meter en 12 meter. Kiest u voor een vlaggenmast kerstboom incuslief vlaggenmast, dan kunt u kiezen voor de lengtes 3 meter, 4 meter, 6 meter en 7 meter. Daarbij heeft u ook nog de keuze tussen een “vaste’ en een “deelbare” vlaggenmast.

Gemakkelijk en snel op te zetten vlaggenmast kerstbomen

Een vlaggenmast kerstboom is zeer eenvoudig op te zetten. U hijst de vlaggenmast kerstboom in de top van uw vlaggenmast, en laat deze langzaam naar beneden zakken. Aangezien de vlaggenmast kerstbomen vooraf gemonteerd zijn met een aaneenschakeling van LED lampjes zult u zien dat deze direct uiteen valt als een kerstboom. Vervolgens rest als enige nog de stekker in een stopcontact te steken, en u kunt direct genieten van uw nieuwe vlaggenmast kerstboom. Wilt u het aan- en uitzetten van uw vlaggenmast kerstboom overigens automatiseren? Dan kunt u gebruik maken onze tijdschakelaar, die ervoor zorgt dat de vlaggenmast kerstboom op gezette tijden aan- en uitgaat.

Een vlaggenmast kerstboom in verschillende kleuren

Onze vlaggenmast kerstbomen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De eerste kleur is de kleur “warm wit’. Dit is een zachte en sfeervolle witte kleur, die constant zal schijnen als je de vlaggenmast kerstboom aan hebt. Daarnaast is er de kleur “Twinkle”. Het Twinkle effect zorgt voor een extra magische uitstraling van uw vlaggenmast kerstboom. De kleur is redelijk vergelijkbaar met warm wit, maar de lampjes zullen afwisselen in felheid van kleur, waardoor het als het ware lijkt alsof je naar een hemel vol sterren kijkt. Tot slot kunt u ook kiezen voor een vlaggenmast kerstboom in de kleur Multicolor. Hierbij heeft u een vlaggenmast kerstboom met verschillende kleuren lampjes.

Online een vlaggenmast kerstboom bestellen van hoogwaardige kwaliteit

Al onze vlaggenmast kerstbomen zijn van hoogwaardige kwaliteit.  en worden gratis verzonden vanaf €150,-. Daarbij heeft u op iedere vlaggenmast kerstboom, met of zonder vlaggenmast, 3 jaar lang fabrieksgarantie. Bestel u uw vlaggenmast kerstboom op werkdagen voor 12:00? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden!


FAQ

- In welke afmetingen zijn de vlaggenmast kerstbomen verkrijgbaar?
De vlaggenmast kerstboom is los te verkrijgen of in combinatie met een vlaggenmast. Deze variëren van 3 t/m 12 meter hoog.

- Wat is het voordeel van een vlaggenmast kerstboom?
U hoeft geen kerstboom apart te plaatsen in uw tuin. U hijst de vlaggenmast kerstboom eenvoudig in de vlaggenmast, stopt de stekker in het stopcontact, en uw vlaggenmast kerstboom begint te schijnen.

- In welke uitvoeringen is een vlaggenmast kerstboom beschikbaar?
Vlaggenmast kerstbomen zijn er in diverse uitvoeringen, van 300 tot maar liefst 4000 lampjes.

- In welke kleuren is een vlaggenmast kerstboom beschikbaar?
De vlaggenmast kerstboom lampjes zijn verkrijgbaar in de kleuren warm wit, Twinkle en Multicolor.

- Zijn er aanvullende producten voor een vlaggenmast kerstboom?
Bij Vlaggen Unie vindt u aanvullende producten zoals een deelbare mast, verlengkabels en een tijdschakelaar die de vlaggenmast kerstboom uitdoet.

- Als ik een vlaggenmast kerstboom inclusief mast bestel, plaatsen jullie deze dan voor mij?
Ja, we plaatsen vlaggenmasten inclusief vlaggenmast kerstboom door heel NL & BE

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »