Filters


  • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
  • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
  • Gratis persoonlijk advies
  • Snelle levertijden

Vlaggenmast Accessoires

Handige accessoires om u vlaggenmast weer compleet te maken.
Mocht u accessoires zoeken die er niet bij staat of ons de reparatie wil laten uitvoeren neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Lees meer


Roterende Mastknop
Roterende Mastknop

33,-

(39,93 incl. BTW)

Vaste mastknop
Vaste mastknop

15,-

(18,15 incl. BTW)

Banieruithouder Polyester Mast
Banieruithouder Polyester Mast

89,-

(107,69 incl. BTW)

Banieruithouder Aluminium Mast
Banieruithouder Aluminium Mast

75,-

(90,75 incl. BTW)

Gewicht Vlaggenmast
Gewicht Vlaggenmast

29,50

(35,70 incl. BTW)

Staaf gewicht
Staaf gewicht

17,50

(21,18 incl. BTW)

Staaf gewicht premium
Staaf gewicht premium

35,-

(42,35 incl. BTW)

Ketting gewicht
Ketting gewicht

35,-

(42,35 incl. BTW)

Clip
Clip

2,-

(2,42 incl. BTW)

Banierring
Banierring

4,50

(5,45 incl. BTW)

Elastische banierring
Elastische banierring

6,-

(7,26 incl. BTW)

Kikker Groot
Kikker Groot

9,95

(12,04 incl. BTW)

Vlaggenmast Accessoires

Vlaggenmast accessoires

Naast de beste kwaliteit vlaggen en vlaggenmasten levert de Vlaggen Unie ook handige accessoires voor het goed bevestigen van uw vlaggen. Want u wilt natuurlijk ook dat uw vlag goed en stevig wordt bevestigd zodat er geen schade ontstaat aan de vlag of de omgeving. Deze vlaggenmast accessoires kunt u los bestellen of tegelijk met de door u bestelde vlag. Voor vlaggen die dag en nacht aan een gebouw hangen en relatief gemakkelijk te bereiken zijn bevelen wij een anti diefstal systeem aan. Zo voorkomt u dat uw vlag wordt gestolen of dat vandalen ermee aan de haal gaan en u de vlag de volgende dag beschadigd terugvindt. Het deugdelijke anti diefstal systeem zorgt ervoor dat het lastiger wordt om de vlag te stelen. Mensen met verkeerde bedoelingen houden er doorgaans niet van als ze ergens veel moeite voor moeten doen. Als uw vlag stevig bevestigd is, dan is de kans groot dat vandalen of dieven hem met rust laten.

Zorg dat uw vlag niet omwaait

Heeft u een beachvlag of een vlag die in een standaard op de grond staat? Dan wilt u natuurlijk niet dat deze steeds omwaait omdat de wind er verkeerd op staat. U voorkomt dit door een extra gewicht aan de vlaggenmast te bevestigen. Dit speciale gewicht is verkrijgbaar in onze webwinkel. Als u een vlag wilt plaatsen op een plek waar de kans redelijk aanwezig is dat de vlag omwaait omdat hij veel wind vangt, bestel dan direct een vlaggenmast gewicht mee om de kans op omvallen te verkleinen.

Zorg dat uw vlag goed is bevestigd

Om ervoor te zorgen dat uw vlag mooi hangt en dus goed zichtbaar is voor uw publiek, kunt u deze goed vastzetten met een vlaggenlijn. Door de vlag goed uit te hangen ziet uw publiek deze ook als er weinig of geen wind staat. Een vlag die om de vlaggenstok gekruld zit valt immers niet op. Uw druppelvormige baniervlag kunt u voorzien van een banierring om hem goed te laten uithangen voor een betere zichtbaarheid.

Koop de beste accessoires voor uw vlaggen online

Niet allen voor de mooiste vlaggen, maar ook voor alle accessoires voor uw vlag en uw vlaggenmast kunt u terecht bij de Vlaggen Unie . Heeft u vragen over het bevestigen van bij voorbeeld het anti diefstal systeem voor uw vlag, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u hier altijd over adviseren indien gewest. De door u te bestellen accessoires worden binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »