Filters


  • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
  • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
  • Gratis persoonlijk advies
  • Snelle levertijden


Revolutionaire Lichtmasten

Onze lichtmasten zijn gemaakt van composiet materialen, wat betekent dat ze licht in gewicht zijn, onderhoudsvrij en duurzaam geproduceerd zijn. De esthetisch verantwoorde lichtmasten zijn in een kleur ook nog eens voordeliger in aanschaf. Lees meer


3 meter
Lichtmast 3m Premium
Lichtmast 3m Premium

260,-

(314,60 incl. BTW)

4 meter
Lichtmast 4m Premium
Lichtmast 4m Premium

310,-

(375,10 incl. BTW)

5 meter
Lichtmast 5m Premium
Lichtmast 5m Premium

365,-

(441,65 incl. BTW)

6 meter
Lichtmast 6m Premium
Lichtmast 6m Premium

475,-

(574,75 incl. BTW)

Revolutionaire Lichtmasten

Alle lichtmasten zijn conisch en kunnen worden geleverd in elke RAL-kleur. Anders gezegd, er zijn meer dan 200 kleuren om uit te kiezen. Het luik op de mast is bestand tegen vandalisme, als optie is er een slot beschikbaar.

Met onze in Zweden geproduceerde composiet lichtmasten wordt een gewichtsreductie van 70% bereikt in vergelijking met traditionele stalen masten. Onze lichtmasten zijn volledig onderhouds- en corrosievrij. Het materiaal is niet geleidend, waardoor het bijdraagt aan veiligheid in de publiek omgeving.

VOORDELEN VOOR HET MILIEU

Het productieproces van de lichtmasten levert geen emissies in het oppervlaktewater op. Dit is een belangrijk verschil met de productie van traditionele lichtmasten in aluminium of staal. Het lage gewicht ten opzichte van het volume resulteert in voordelen voor het milieu tijdens transport, maar ook als gereed product.

Bij de productie van glasvezelversterkte producten is slechts een fractie nodig van de energie die gebruikt wordt om aluminium masten te produceren. Stalen materialen vragen eveneens een veel hogere energie-input en hebben uiteindelijk een veel hogere impact op onze leefomgeving.

Alle lichtmasten hebben een hoge kwaliteitsstandaard. Zo zijn alle lichtmasten ISO9001 gecertificeerd
voor de kwaliteit en constantheid van ons productieproces, en ISO14001 voor de minimale belasting van het milieu.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »