Vlaggenmast Kerstverlichting

Op zoek naar kerstverlichting in de vlaggenmast? Bij Vlaggen Unie verkopen wij vlaggenmast kerstverlichting in verschillende kleuren en afmetingen van zowel Lumedi als Fairybell. Bekijk hieronder het volledige assortiment. Lees meer
Filter uw keuze


 • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
 • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
 • Laagste prijsgarantie
 • Snelle levertijden


 • ideal
 • Vooraf overboeken (+1 dag)
 • Giropay
 • MisterCash / Bancontact
 • Achteraf betalen
 • Visa Mastercard
 • PayPal
 • Maestro

Vlaggenmast Kerstverlichting

Op zoek naar kerstverlichting in de vlaggenmast? Bij Vlaggen Unie verkopen wij vlaggenmast kerstverlichting in verschillende kleuren en afmetingen van zowel Lumedi als Fairybell. Bekijk hieronder het volledige assortiment. Lees meer


Polyester vlaggenmast 6-12 meter + kerstverlichting

Vlaggenmast van 6-12 meter in combinatie met kerstboom verlichting.

Aluminium vlaggenmast 6-7 meter + kerstverlichting

Een basis vlaggenmast van 6-7 meter in combinatie met een kerstboom verlichting.

Fairybell 1500 Led | 800cm | Warm Wit

De Fairybell 1500 heeft 1500 warm witte lampjes.

Vlaggenmast Kerstverlichting

Vlaggenmast kerstverlichting kopen


Met de vlaggenmast kerstverlichting van Vlaggen Unie creëert u in uw tuin een prachtige kerstsfeer. De aaneenschakeling van de verschillende LED lampjes zorgt ervoor dat u uw vlaggenmast kunt omtoveren tot een ware kerstboom. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de kerstverlichting bovenin uw vlaggenmast te hangen. Als u deze vervolgens uitrolt naar beneden, dan zult u zien dat er een feestelijke LED kerstboom ontstaat in uw vlaggenmast. Daarbij beschikken wij in ons assortiment over verschillende soorten vlaggenmast kerstverlichting, zodat u altijd de meest geschikt voor u kunt vinden.

Verschillende kleuren vlaggenmast kerstverlichting

Zo kunt u bij Vlaggen Unie ten eerste kiezen tussen verschillende kleuren vlaggenmast kerstverlichting. Wij beschikken in ons vlaggenmast kerstverlichting assortiment namelijk over de kleuren Warm Wit en Twinkle.


Kerstverlichting Warm Wit

Gaat uw voorkeur uit naar vlaggenmast kerstverlichting in de kleur warm wit? Dan is de kerstverlichting van Lumedi het meest geschikt voor u. Met warm witte vlaggenmast kerstverlichting creëert u een gezellig en feestelijke sfeer. Deze soort kerstverlichting wordt tevens als de meest populaire en traditionele kerstverlichting gezien. Dit komt met name door de elegantie, veelzijdigheid en de mate van combinatie mogelijkheden van deze kerstverlichting.

Kerstverlichting Twinkle

Gaat uw voorkeur toch eerder uit naar Twinkle kerstverlichting? Dan komt u bij de vlaggenmast kerstverlichting van Fairybell uit. Dit type kerstverlichting onderscheidt zich door het feit dat deze kan knipperen en “twinkelen”. Hierdoor ontstaat er een sfeervolle en feestelijke ambiance in de tuin.

Voordelen van Lumedi vlaggenmast kerstverlichting

Naast het feit dat de aanschaf van Lumedi kerstverlichting voordeliger is zijn er nog een aantal voordelen ten opzichte van een vlaggenmast kerstverlichting van Fairybell. Bij de aanschaf van Lumedi kerstverlichting profiteert u namelijk standaard van een timer-, sfeer- en dimmerfunctie. Hiermee kunt u uw vlaggenmast kerstverlichting altijd op de gewenste manier instellen en automatisch in- of uitschakelen. Daarnaast worden de Lumedi’s tot en met de lengte van 4 meter standaard geleverd met een deelbare vlaggenmast. Deze kunt u dus direct opzetten zonder dat u hier een vlaggenmast bij hoeft te bestellen. Daarnaast ontvangt u bij aanschaf van een Lumedi ook een afstandsbediening en 2 jaar fabrieksgarantie.

Vlaggenmast kerstverlichting in verschillende afmetingen

Naast het feit dat u kunt kiezen uit kerstverlichting van Lumedi of Fairybell is het ook belangrijk dat u de juiste afmeting kiest. Bij Vlaggen Unie varieert de lengte van onze vlaggenmast kerstverlichting van 2 meter tot en met 12 meter. Deze lengte is gebaseerd op de totale lengte van uw vlaggenmast.


Kerstverlichting met of zonder vlaggenmast

Beschikt u zelf nog niet over een (bijpassende) vlaggenmast? Geen probleem. De vlaggenmast kerstverlichting van zowel Lumedi als die van Fairybell is verkrijgbaar met of zonder bijbehorende vlaggenmast. Kiest u voor vlaggenmast kerstverlichting tot en met 4 meter, dan wordt er standaard een deelbare vlaggenmast bijgeleverd. Deze is eenvoudig op te bouwen en weer af te bouwen, waardoor u na kerst uw vlaggenmast kunt opbergen als u deze niet standaard in de tuin wilt hebben staan. Kiest u voor één van de modellen vanaf 6 meter, dan wordt een vlaggenmast niet standaard bijgeleverd. Overigens kunt u deze eenvoudig bij bestellen op onze pagina voor kerstverlichting inclusief vlaggenmast.