Klantenservice
Klantenservice

Hulp nodig?

Neem contact op 0512-778272

  • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
  • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
  • Gratis persoonlijk advies
  • Snelle levertijden


Vlaggenmast 6 meter6 meter
6 Meter Polyester Conisch
6 Meter Polyester Conisch

200,-

(242,- incl. BTW)

6 meter
6 Meter Conisch Aluminium
6 Meter Conisch Aluminium

250,-

(302,50 incl. BTW)

6 meter
6 Meter Houten Vlaggenmast
6 Meter Houten Vlaggenmast

295,-

(356,95 incl. BTW)

6 meter
6 Meter 60mmØ Vlaggenmast
6 Meter 60mmØ Vlaggenmast

130,-

(157,30 incl. BTW)

6 meter
6 Meter 70mmØ Vlaggenmast
6 Meter 70mmØ Vlaggenmast

145,-

(175,45 incl. BTW)

6 meter
6 Meter 90mmØ Vlaggenmast
6 Meter 90mmØ Vlaggenmast

170,-

(205,70 incl. BTW)

Op zoek naar een vlaggenmast van 6 meter? Heel begrijpelijk dit is de meest voorkomende lengte, we raden deze lengte aan bij woningen van 7 meter of lager, mocht u een hogere woning hebben dan adviseren ook een langere vlaggenmast. Lees meer

De betekenis van een vlag

Van oudsher staat een vlag voor je deur voor het feit dat u een bedrijf heeft. Daarnaast staat een vlag voor je deur dat u naam en faam hebt. Wie een vlag voor zijn deur heeft wil en mag gezien worden. Het is dan ook vooral om die reden dat steeds meer bedrijven vlaggen kopen om de aandacht op hun bedrijf te vestigen. Het logo van uw bedrijf staat op de vlag zodat u goed te vinden bent voor klanten en geïnteresseerden.

 

Het belang van een vlaggenmast

Zo’n vlag hoort natuurlijk aan een goede vlaggenmast te hangen. Wie een stuk grond rondom zijn bedrijf heeft kan dan kiezen voor een vlaggenmast. Afhankelijk van de ruimte die u om uw bedrijf heen heeft kunt u de lengte van de vlaggenmat bepalen. Een vlaggenmast moet goed te zien zijn vanaf de openbare weg zonder dat u moet gaan zoeken of al te hoog in de lucht moet gaan staren. Daarnaast moet een vlag goed leesbaar zijn. Wie een stuk grond heeft wat niet al te groot is kiest het beste voor een vlaggenmast die ook niet al te hoog is. Een vlaggenmast van 6 meter is wat dat betreft een prima oplossing. Een dergelijke vlaggenmast is eigenlijk het perfecte visitekaartje voor ieder bedrijf wat op eigen terrein een bescheiden vlaggenmast wil plaatsen.

 

Het uiterlijk van de vlaggenmast

Het uiterlijk van de vlaggenmast bepaalt u uiteraard zelf. Het materiaal kan heel divers zijn. Het meest verkocht is de vlaggenmast van 6 meter die gemaakt is van hout. Daarna komt de vlaggenmast van 6 meter die gemaakt is van aluminium. Het spreekt daarbij voor zich dat de eerste vlaggenmast een mooiere authentieke uitstraling heeft. De tweede vlaggenmast is duurzamer en zal veel langer meegaan dan een houten exemplaar. Een vlaggenmast gaat veel verder dan alleen een stok die u voor uw deur plaatst. Er komt meer bij kijken zoals een verankering en een knop voor op de vlaggenstok. De verankering zal bij een vlaggenmast van 6 meter niet extreem diep in de grond bevestigd hoeven te worden. Wel is het uiteraard van belang dat de mast stormvast staat zodat hij niet bij een rukwind voor een levensgevaarlijke situatie zorgt.

 

Het mechanisme met een vlaggenmast

Wie toch voorziet dat er eens problemen zullen komen met een opstaande vlaggenmast kan uiteraard een oplossing treffen. Te denken valt bijvoorbeeld aan een kantelmechanisme waardoor den vlaggenmast van 6 meter plat gelegd kan worden waardoor de wind er geen vat op heeft. Ook bij het in top hijsen van een vlag kan een kantelmechanisme van pas komen. U kunt immers makkelijker bij de bovenkant van de vlaggenmast komen. Een vlaggenmast van 6 meter zal niet altijd een ophaalmechanisme hebben voor de vlag omdat dit met de hand via het eerder genoemde kantelsysteem eventueel nog wel te doen is. De mast heeft in dat geval een robuust uiterlijk  wat ervoor zorgt dat uw bedrijf goed wordt gepresenteerd en dat de vlag van uw bedrijf goed tot zijn recht komt. Een vlaggenmast van 6 meter heeft meer gebruikersvoordelen dan alleen een visitekaartje van uw bedrijf. U kunt  er in de decembermaand ook verlichting in hangen om zodoende een kerstboom-effect te verkrijgen. Niet alleen is dit een heel aantrekkelijk iets; u zult er ook meer klanten mee krijgen in de decembermaand waar je het hele jaar door van profiteert.