Vlaggenmast 6 meter

Op zoek naar een vlaggenmast van 6 meter? Heel begrijpelijk dit is de meest voorkomende lengte, we raden deze lengte aan bij woningen van 7 meter of lager, mocht u een hogere woning hebben dan adviseren ook een langere vlaggenmast. Lees meer
Filter uw keuze


 • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
 • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
 • Laagste prijsgarantie
 • Snelle levertijden


 • ideal
 • Vooraf overboeken (+1 dag)
 • Giropay
 • MisterCash / Bancontact
 • Achteraf betalen
 • Visa Mastercard
 • PayPal
 • Maestro

Vlaggenmast 6 meter

Op zoek naar een vlaggenmast van 6 meter? Heel begrijpelijk dit is de meest voorkomende lengte, we raden deze lengte aan bij woningen van 7 meter of lager, mocht u een hogere woning hebben dan adviseren ook een langere vlaggenmast. Lees meer


6 Meter Polyester Conisch

Standaard voorzien van kantelanker, vlaggenlijn en roterende mastknop naar keuze. Volledig zelf samen te stellen met uitwendige ... Lees meer

220,-
240,-
(266,20 incl. BTW)
6 Meter Conisch Aluminium

Aluminium conische vlaggenmast 100mmØ naar 60mmØ. Grondbevestiging naar keuze, 10 jaar breukgarantie en hoogste legering alumi... Lees meer

270,-
300,-
(326,70 incl. BTW)
Aluminium vlaggenmast 60mmØ 6 meter

Aluminium cilindrische vlaggenmast 60mmØ. Grondbevestiging naar keuze, 5 jaar breukgarantie en hoogste legering aluminium.

Aluminium vlaggenmast 70mmØ 6 meter

Aluminium cilindrische vlaggenmast 70mmØ. Grondbevestiging naar keuze, 5 jaar breukgarantie en hoogste legering aluminium.

Aluminium vlaggenmast 90mmØ 6 meter

Aluminium cilindrische vlaggenmast 90mmØ. Grondbevestiging naar keuze, 5 jaar breukgarantie en hoogste legering aluminium.

Mast 6m + verlichting

Deze sterke polyester vlaggenmasten met 20 jr. breukgarantie zijn van Zweeds fabricaat, geproduceerd onder ISO 9001 & 14001 hier... Lees meer

595,-
(719,95 incl. BTW)
Aluminium vlaggenmast 60mmØ 6 meter + kerstverlichting

Een basis vlaggenmast van 6 meter in combinatie met een kerstboom verlichting.

6 Meter Polyester Conisch Zwart

Standaard voorzien van kantelanker, 15 jaar breukgarantie, roterende mastknop naar keuze. Volledig zelf samen te stellen met uit... Lees meer

320,-
340,-
(387,20 incl. BTW)
Aluminium vlaggenmast 70mmØ 6 meter + kerstverlichting

Een basis vlaggenmast van 6 meter in combinatie met een kerstboom verlichting.

Aluminium vlaggenmast 70mmØ 7 meter + kerstverlichting

Een basis vlaggenmast van 7 meter in combinatie met een kerstboom verlichting.

Polyester Vlaggenmast Conisch Zwart 6-8 Meter

Standaard voorzien van kantelanker, 15 jaar breukgarantie, roterende mastknop naar keuze. Volledig zelf samen te stellen.

Optimale zichtbaarheid met een vlaggenmast van 6 meter

Een vlaggenmast van 6 meter is een van de meest verkochte lengtes voor zowel particulieren als bedrijven. Deze lengte is geschikt voor woningen tot ongeveer 7 meter. Heeft een een grotere woning dan kunt u uiteraard ook voor een grotere mast kiezen. Wij adviseren om ongeveer 1 meter lager te plaatsen dan de nok van uw woning. Ook voor bedrijven is een vlaggenmast 6 meter een geschikte keuze. Zij kunnen zo hun boodschap op een opvallende manier presenteren. Met de juiste vlaggenmast creëert u niet alleen een indrukwekkend visueel statement, maar zorgt u er ook voor dat uw vlag altijd duidelijk zichtbaar is.

Keuze uit materiaal voor uw vlaggenmast 6 meter

Een vlaggenmast 6 meter is een veel voorkomende lengte en dus ook in verschillende diktes en materialen te bestellen. U kunt kiezen uit een polyester vlaggenmast, of een aluminium vlaggenmast. Hieronder vind u de verschillen.

Polyester vlaggenmast 6 meter - Deze mast heeft een conisch verloop van 115 tot 65 mm met een wanddikte van 6 mm. De extra glasvezel laag geeft de mast nog meer stevigheid. Deze 6 meter vlaggenmasten zijn geproduceerd onder ISO 9001 & 14001. U ontvangt op deze masten maar liefst 15 jaar breukgarantie. De polyester vlaggenmast 6 meter is standaard verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Aluminium vlaggenmast 6 meter – Deze mast is verkrijgbaar in een cilindrische en een conische variant. Beide zijn vervaardigd uit de hoogste legering aluminium ALMgSi 0,7 met een hardheid van F27. Ze hebben een gemiddelde wanddikte van 3 mm. De conische mast heeft een verloop van 100 tot 60 mm en hierop ontvangt u 10 jaar breukgarantie. De cilindrische mast is verkrijgbaar in diverse diktes, waarbij 90 mm de sterkste variant is.

Grondbevestiging voor een vlaggenmast 6 meter

Een vlaggenmast dient goed geplaatst te worden, waarbij de juiste grondbevestiging essentieel kan zijn. Over het algemeen wordt een polyester vlaggenmast van 6 meter geplaatst op een kantelanker. Deze wordt in beton gestort en bevat een kantelsysteem waarmee u de mast plat kan leggen. Dit zorgt ervoor dat het verwisselen van de vlag eenvoudig verloopt. Bij een aluminium vlaggenmast van 6 meter heeft u naast het kantelanker ook de mogelijkheid om te kiezen voor een grondbuis of overschuifkoker. Lees vooraf goed wat dit inhoudt en bedenk goed wat voor u het meest ideaal is. Houdt hierbij ook rekening met de omgeving.

Het hijsen en strijken van de vlag

Bij een vlaggenmast 6 meter kunt u in de meeste gevallen kiezen voor een kikker, of lier-systeem. Bij een kikker loopt de vlaggenlijn buiten de mast, welke wordt vastgezet op de kikker. Bij een liersysteem loopt de vlaggenlijn in de mast, waardoor de vlag beschermd is tegen diefstal. De lier zorgt ervoor dat de vlag gemakkelijk te hijsen of strijken is. Voor een lier-systeem hanteren wij een meerprijs, dus bedenk vooraf goed voor welk systeem u kiest. In een vlaggenmast 6 meter adviseren wij een vlag met een afmeting van 150x225 cm. Deze maat past over het algemeen het best bij deze lengte.

Vlaggenmast 6 meter laten plaatsen

Wanneer u online de vlaggenmast 6 meter besteld kunt u er voor kiezen om de deze door ons te laten plaatsen. Wanneer u hiervoor kiest zal onze planning contact met u opnemen om de datum van plaatsing met u af te stemmen. Onze vakkundige monteurs zullen dan de mast bij u komen plaatsen. Wanneer de locatie toegankelijk is hoeft u hiervoor niet speciaal thuis te blijven. Wanneer u duidelijk aangeeft waar dat u de 6 meter vlaggenmast geplaatst wilt hebben, zorgen onze monteurs dat deze hier komt te staan. Zij kunnen tevens direct de vlag voor u inhangen, of uitleg geven over de mast.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de mast zelf te plaatsen. Om u een indicatie te geven hoe dit het best kan, vind u hieronder enkele plaatsingsvideo’s.

Vlaggenmast 6 meter – een visueel statement voor bedrijven

Steeds meer bedrijven ervaren de kracht van een 6 meter vlaggenmast. Een vlaggenmast is een visitekaartje van uw bedrijf. Het eerste dat opvalt bij (potentiële) klanten wanneer zij bij u aankomen. Statig poseren de masten voor uw bedrijf, waarbij de vlaggen bewegen in de wind. Een vlaggenmast met een nette strakke vlag toont uw professionaliteit, geeft visuele herkenning en creëert een blijvende indruk. De attentiewaarde van vlaggen is groot vanwege het bewegende aspect.

Bedrukte vlaggen voor uw vlaggenmast 6 meter

Plaatst u 6 meter hoge vlaggenmasten bij uw bedrijf, dan wilt u hier natuurlijk prachtig bedrukte vlaggen in hangen met uw bedrijfslogo erop. Deze vlaggen kunt u eenvoudig en snel bij ons bestellen. Voor een vlaggenmast 6 meter adviseren wij vlaggen met een afmeting van 100x225 cm. Omdat u ten aller tijden een strakke vlag in uw mast wilt hebben kunt u wat reservevlaggen direct mee bestellen. Onze vlaggen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester vlaggendoek van 115 gr/m2 en hebben een perfecte afwerking. De kopband en dubbele stiknaad zorgen voor een lange levensduur. Zet ook uw bedrijf in de spotlights met onze vlaggenmasten 6 meter.