Gevelvlaggen

Bent u op zoek naar bedrukte gevelvlaggen voor uw bedrijf? Met een ruimte keuze in afmetingen en doeksoorten hebben wij een vlag voor vrijwel iedere situatie. Bestel eenvoudig uw bedrukte vlaggen. Lees meer


 • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
 • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
 • Laagste prijsgarantie
 • Snelle levertijden


 • ideal
 • Vooraf overboeken (+1 dag)
 • Giropay
 • MisterCash / Bancontact
 • Achteraf betalen
 • Visa Mastercard
 • PayPal
 • Maestro

Gevelvlaggen

Bent u op zoek naar bedrukte gevelvlaggen voor uw bedrijf? Met een ruimte keuze in afmetingen en doeksoorten hebben wij een vlag voor vrijwel iedere situatie. Bestel eenvoudig uw bedrukte vlaggen. Lees meer


Bedrukte gevelvlag

Gevelvlaggen worden vaak voor winkels gebruikt als reclame uiting. Een gevelvlag kan worden geleverd in verschillende formaten, ... Lees meer

19,-
25,-
(22,99 incl. BTW)
Bedrukte gevelvlag - Spoed

Bedrukte gevelvlaggen zijn voor iedere winkel een aanrader. Ze zorgen voor herkenning, vergroten de naamsbekendheid en kunnen ee... Lees meer

Bedrukte gevelvlag - Power

Heeft u een winkel aan de kust of op één van de eilanden, kies dan voor bedrukte gevelvlaggen power. Deze zijn gemaakt van de zw... Lees meer

30,-
40,-
(36,30 incl. BTW)
Bedrukte gevelvlag - Eco

Laat uw winkel opvallen met bedrukte gevelvlaggen Eco. De milieuvriendelijkste doeksoort voor bedrukte vlaggen.

22,50
30,-
(27,23 incl. BTW)
Gevelvlaggen

Met een gevelvlag trekt u de aandacht van winkelend publiek. Bedrukte gevelvlaggen bewegen in de wind, zorgen voor naamsbekendheid en zorgen voor herkenning. Het grote voordeel van een gevelvlag is dat deze haaks op de gevel geplaatst wordt en hierdoor extra goed zichtbaar is voor publiek. Bestel nu eenvoudig uw bedrukte gevelvlag.

Gevelvlag bedrukken met eigen ontwerp

Een gevelvlag kan bedrukt worden met vrijwel ieder ontwerp. Uiteraard zolang deze voldoet aan de juiste specificaties. De meeste winkeliers kiezen ervoor om een gevelvlag te bedrukken met het logo en de bedrijfsnaam. Een geheel eigen ontwerp is ook mogelijk, maar houdt er rekening mee dat kleine details in de meeste gevallen niet gezien worden.

Een bedrukte gevelvlag is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen. Een gevelvlag is geschikt voor een vlaggenstok. Heeft u een grotere vlag nodig kunt u kijken bij mastvlaggen. Deze hebben dezelfde 2:3 verhouding, maar zijn in grotere formaten beschikbaar.

 • 70x100cm is geschikt voor een vlaggenstok van 1,5 meter
 • 100x150cm is geschikt voor een vlaggenstok van 2 meter
 • 120x180cm is geschikt voor een vlaggenstok van 3/4 meter

De bedrukte gevelvlag in diverse doeksoorten verkrijgbaar

Een gevelvlag is in verschillende doeksoorten verkrijgbaar. Dit komt omdat niet iedere situatie hetzelfde is. Hieronder vindt u de doeksoorten en kunt u bepalen welke in uw situatie het meest geschikt is.

 • Glanspolyester vlaggendoek (115 gr/m2) – Dit 3 draads geweven vlaggendoek is de meest gebruikte doeksoort. Sterk, kleurvast en met een uitstekende levensduur bij regulier gebruik. Een gevelvlag van glanspolyester vlaggendoek is voorzien van een hoogwaardige afwerking.
 • Eco vlaggendoek (115 gr/m2) – Van alle doeksoorten is de Eco variant het meest milieuvriendelijk. Dit vlaggendoek is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. Langdurige testen hebben uitgewezen dat dit doek precies dezelfde kwaliteit biedt als de glanspolyester variant.
 • Longlife vlaggendoek (120 gr/m2) – Dit vlaggenstof geeft mooi alle kleuren weer en heeft een uitstekende kwaliteit. Het grote voordeel van longlife gevenvlaggen is dat deze niet omgezoomd worden. De structuur is zodanig dat deze vlaggen gelijkmatig rafelen. Hierdoor blijft de bedrukking langer zichtbaar.
 • Power vlaggendoek (160 gr/m2) – Powerpolyester wordt veel gebruikt op locaties waar het veel waait. U kunt hierbij denken aan de kustgebieden of de eilanden. Dit sterke vlaggendoek is beter bestand tegen de weersomstandigheden dan de varianten hierboven.

De waairichting van gevelvlaggen

Bedrukte gevelvlaggen worden veelal vastgemaakt aan een vlaggenstok. Deze wordt in de vlaggenstokhouder geplaatst die aan een gevel bevestigd is. De waairichting heeft in dit geval minder met de wind te maken. Het komt er op neer welke kant van de vlag leesbaar is. Hangt de gevelvlag aan de rechterkant van de vlaggenstok en is de tekst leesbaar, dan betreft het een rechtswaaiende gevelvlag. Gebruikt u de gevelvlag in een drukke winkelstraat is deze aan 1 kant leesbaar. De andere kant is een doordruk, waarbij de tekst dus in spiegelbeeld staat. Bedank dus vooraf goed aan welke zijde de tekst leesbaar dient te zijn.

De levertijd van bedrukte gevelvlaggen

Bedrukte gevelvlaggen moeten in productie genomen worden waardoor u rekening dient te houden met een langere levertijd. Glanspolyester, Eco en Longlife gevenvlaggen hebben een verwerkingstijd van 2 tot 3 werkdagen. Normaliter heeft u deze dus 4 dagen na bestellen in huis. Een gevenvlag bedrukt op powerpolyester heeft een verwerkingstijd van 10 tot 12 werkdagen.

Wij adviseren bedrijven dan ook om minimaal 1 gevelvlag extra te bestellen. Hierdoor kunt u eenvoudig een vlag vervangen wanneer dit nodig mocht zijn. Bijkomend voordeel is dat bedrukte vlaggen een staffelkorting hebben, waardoor u bij 3 vlaggen al voordeliger uit bent.

De afwerking van bedrukte gevelvlaggen

Als specialist leveren wij enkel bedrukte vlaggen met een uitstekende kwaliteit. Zo zijn onze gevelvlaggen voorzien van een extra sterke kopband. De vlaggen zijn voorzien van een lusje en koord waarmee u de gevelvlag aan de vlaggenstok kunt bevestigen. De gemiddelde levensduur van onze bedrukte vlaggen zijn 3 tot 6 maanden, waarbij de longlife variant over het algemeen 20% langer mee gaat. Een bedrukte gevelvlag van powerpolyester gaat het langst mee.

Uiteraard is de levensduur afhankelijk van de weersomstandigheden en kan dus per locatie verschillen. Om de levensduur te bevorderen adviseren wij om vlaggen tijdens storm naar binnen te halen.

Aanleveren van het drukbestand

Bedrukte gevelvlaggen kunnen met ieder design bedrukt worden, mits het aangeleverde bestand voldoet aan de aanleverspecificaties. Zo dient de resolutie voldoende te zijn. Pixel bestanden (zoals .jpeg of .png) hebben in de meeste gevallen niet de juiste resolutie en zullen een foutmelding geven tijdens het uploaden. Wij adviseren om vectorbestanden te gebruiken zoals .ai of .eps. Twijfelt u over het drukbestand of krijgt u een foutmelding tijdens het uploaden, neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij staan u graag te woord wanneer u vragen heeft over bedrukte vlaggen.