Bedrukte winkelvlaggen

Een winkelvlag kenmerkt zich aan de vorm, met de schuine bovenzijde. Hierdoor loopt deze met de vlaggenstok mee en is de vlag altijd goed zichtbaar. Bestel ze nu eenvoudig en snel! Lees meer


 • Gratis verzending boven de € 150,- (m.u.v. masten)
 • Sterke kwaliteitsvlaggen & masten
 • Laagste prijsgarantie
 • Snelle levertijden


 • ideal
 • Vooraf overboeken (+1 dag)
 • Giropay
 • MisterCash / Bancontact
 • Achteraf betalen
 • Visa Mastercard
 • PayPal
 • Maestro

Bedrukte winkelvlaggen

Een winkelvlag kenmerkt zich aan de vorm, met de schuine bovenzijde. Hierdoor loopt deze met de vlaggenstok mee en is de vlag altijd goed zichtbaar. Bestel ze nu eenvoudig en snel! Lees meer


Bedrukte winkelvlag

Winkelvlaggen worden vaak voor winkels gebruikt als reclame uiting. Een winkelvlag kan worden geleverd in verschillende formaten... Lees meer

25,-
30,-
(30,25 incl. BTW)
Bedrukte winkelvlag - Power

Bent u op zoek naar bedrukte winkelvlaggen die geschikt zijn voor winderige locaties, dan zijn vlaggen gemaakt van power doek we... Lees meer

37,50
45,-
(45,38 incl. BTW)
Bedrukte winkelvlag - Eco

Wilt u ook meer exposure voor uw winkel met prachtige winkelvlaggen? Bestel uw bedrukte winkelvlag nu met deze milieuvriendelijk... Lees meer

27,50
35,-
(33,28 incl. BTW)
Bedrukte winkelvlag - Spoed

Heeft u uw bedrukte winkelvlaggen extra snel nodig? Met onze spoed service wordt uw bedrukte vlag al de volgende werkdag gelever... Lees meer

Bedrukte winkelvlaggen

Met bedrukte winkelvlaggen zorgt u ervoor dat uw winkel opvalt. Het bewegende element van vlaggen zorgt ervoor dat ze de aandacht trekken van voorbijgangers. Een winkelvlag bedrukt met uw logo en winkelnaam zorgt voor naamsbekendheid. Zorg er dus voor dat uw ontwerp helder en duidelijk is.

Winkelvlaggen bedrukken met uw eigen design

Een bedrukte winkelvlag geeft een professionele uitstraling. U kunt deze bedrukken met vrijwel ieder ontwerp, maar wij adviseren om uw boodschap kort en krachtig te houden. Kleine details zullen nauwelijks opvallen. U kunt een winkelvlag full color bedrukken, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Winkelvlaggen hebben het grote voordeel dat de bovenzijde schuin afloopt, in het verlengde van de vlaggenstok. Hierdoor valt de vlag strak naar beneden en is uw boodschap goed leesbaar. Zelfs wanneer er geen wind staat. Een winkelvlag is verkrijgbaar in 2 afmetingen.

 • 50x50x100cm – geschikt voor een vlaggenstok van 1,5 meter
 • 75x75x150cm – geschikt voor een vlaggenstok van 2 meter

Beschikbare doeksoorten voor bedrukte winkelvlaggen

U kunt bedrukte winkelvlaggen bestellen in verschillende doeksoorten. Hierdoor kunt u zelf bepalen welke soort het meest geschikt is voor uw situatie. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare doeksoorten.

 • Glanspolyester vlaggendoek (115 gr/m2) – Deze 3-draads geweven doeksoort heet een dichte structuur, waardoor een scherpe bedrukking mogelijk is. Het glanspolyester vlaggendoek is voor de meeste winkels de ideale doeksoort.
 • Eco vlaggendoek (115 gr/m2) – Dit vlaggendoek heeft dezelfde kwaliteit en levensduur als de glanspolyester variant. Het verschil is dat deze doeksoort gemaakt is van 100% gerecyclede PET-flessen. Hierdoor is dit de meest milieuvriendelijke doeksoort.
 • Longlife vlaggendoek (120 gr/m2) – Het longlife vlaggendoek dankt zijn naam aan de langere levensduur. Deze doeksoort heeft geen zoom en is zo geweven dat de vlag gelijkmatig rafelt. Hierdoor behoud u een strakke vlag en is uw drukwerk langs zichtbaar.
 • Power vlaggendoek (160 gr/m2) – De sterkste doeksoort is het powerpolyester vlaggendoek. Dit zware doek wordt veel gebruikt op locaties waar veel wind staat. U kunt hierbij denken aan de kustgebieden of open vlaktes.

Bepaal de juiste waairichting voor uw winkelvlag

De waairichting is voor winkelvlaggen wellicht een vreemde term. Deze is meer van toepassing voor vlaggen die in een vlaggenmast hangen. De wind kan er voor zorgen dat de vlag links of rechts van de vlaggenmast uitwaait. Omdat een bedrukte vlag enkelzijdig bedrukt wordt is tekst aan de bedrukte kant leesbaar. De inkt drukt door naar de andere zijde, waar tekst in spiegelbeeld staat. Wanneer een vlag aan de rechterkant van een vlaggenmast uitwaait en leesbaar is, betreft het een rechtswaaiende vlag. Linkswaaiend is uiteraard andersom. U kunt een voorbeeld bekijken tussen de afbeeldingen.

De levertijd van bedrukte winkelvlaggen

Een bedrukte winkelvlag gaat na bestelling het productieproces in. Hierdoor heeft deze een langere levertijd dan voorraadartikelen. De levertijd is afhankelijk van de gekozen doeksoort. Zo hebben Glanspolyester, Eco en Longlife een productietijd van 2 tot 3 werkdagen. Bij powerpolyester is dit 10 tot 12 werkdagen.

Heeft u met spoed een bedrukte vlag nodig dan is dit ook mogelijk. De bedrukte winkelvlag met spoedlevering is gemaakt van glanspolyester. Wanneer u deze besteld wordt deze met voorrang in productie genomen, waarna deze de eerst volgende werkdag verzonden zal worden.

De afwerking van een bedrukte winkelvlag

Wij leveren enkel bedrukte vlaggen met een hoogwaardige afwerking. Zo zijn de bedrukte winkelvlaggen voorzien van een sterke kopband en voorzien van een lusje en touwtje voor de ophanging. De vlaggen zijn voorzien van een zoom met een dubbele stiknaad (uitgezonderd de longlife variant). Onze vlaggen hebben een gemiddelde levensduur van 3 tot 6 maanden. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Aanleveren van het drukbestand van winkelvlaggen

U kunt winkelvlaggen bedrukken met vrijwel ieder gewenst ontwerp. Deze kunt u tijdens het bestellen uploaden. Houd rekening met de vorm van de winkelvlag, aangezien deze voorzien is van een schuine bovenzijde. Wij adviseren enkel gebruik te maken van een vector bestand. Deze zal zonder kwaliteitsverlies eenvoudig geschaald worden.

Het kan zijn dat u tijdens het uploaden van uw ontwerp een foutmelding krijgt. In dat geval kunt u contact opnemen met onze specialisten. Zij kunnen u advies geven over alle bedrukte vlaggen.